Kysymys:
Mitkä ovat tärkeimmät erot lauttojen, hameiden ja reunojen välillä?
kenorb
2016-01-13 01:30:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin ymmärtää lauttojen, hameiden ja reunusten väliset erot. Ne näkyvät ohjelmistossa, jota käytän 3D-objektiini muokkaamiseen.

Voiko kukaan kertoa tarkemmin, mitkä nämä ovat ja mitkä ovat niiden väliset tärkeimmät erot?

Kaksi vastused:
#1
+44
Eric Johnson
2016-01-13 02:38:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lautat ovat muutama muovikerros, jotka asetetaan tulostuspinnalle ennen kohteen tulostamista. Jos käytetään veteen liukenematonta filamenttia, laudan ja itse painatuksen väliin sijoitetaan vähän ilmarakoa, jotta se voidaan poistaa helposti. Lautta voi auttaa painatusta kiinni tulostuspintaan, koska sen pinta-ala on tavallisesti suurempi kuin painatuksen alaosa. Se antaa myös painatuksen pohjakerrosten koskettaa toista muovikerrosta, joten levitys on vähäisempää kuin itse painopaperille tulostaminen.

A raft in Slic3r (green)

 • Hameet :

  Hameet ovat muovisilmukoita, jotka puristetaan tulostettavan kohteen ympärille. Ensimmäisellä kerroksella tämä sallii hehkulangan työntymisen ekstruuderin läpi, jotta tasainen virtaus voidaan muodostaa. Monikerroksista helmaa voidaan käyttää tukoksen luomiseen tulosteen ympärille, joten tulosteessa on vähemmän ilmankiertoa ja tulosteet voivat jäähtyä hitaammin.

  A skirt in Slic3r (green)

  Reunukset:

  Reuna on muovikerros, joka asetetaan tulosteen ensimmäiselle kerrokselle, jotta se tarttuu paremmin painopintaan. Se ei ulotu painon alla kuten lautta, vaan menee vain tulosteen reunasta tietyn matkan päähän.

  A brim in Slic3r (green)

  Laajuus: Kuvia Slic3r: stä

 • #2
  +8
  nanofarad
  2016-01-13 02:29:04 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kaikkia näitä kolmea ominaisuutta käytetään tulosteiden laadun ja onnistumisasteen parantamiseen, etenkin ne, jotka epäonnistuvat muutaman ensimmäisen kerroksen ongelmien tai ensimmäisen kerroksen pienen koon vuoksi.

  Koskenlasku

  Lautta on vaakasuora ominaisuus, joka on tehty muutamina ensimmäisinä painokerroksina, ja sitä käytetään apuna sängyn tarttuvuusongelmissa, pääasiassa ABS: n kanssa. Muutamat ensimmäiset painetut kerrokset ovat reunat (tyypillisesti prisma), osa itse sen päällä (pienellä erotusetäisyydellä erottamisen helpottamiseksi, jotta osa voidaan poistaa lautalta). Tätä erotusetäisyyttä on säädettävä, jotta varsinaisen osan ensimmäinen kerros tarttuu, mutta myös lautta voidaan helposti irrottaa.

  Hame

  Hame on yksiosainen kerrosominaisuus, joka on suunniteltu auttamaan ekstruuderin pohjustusta ja vakaan hehkulangan virtauksen muodostamista optimaalista ensimmäistä kerrosta varten. Ne ovat yleensä muutama kulku ensimmäisen kerroksen "jalanjäljen" ympärillä ensimmäisen kerroksen karkeassa muodossa, mutta ne eivät kosketa itse osaa eivätkä auta tarttumista suoraan (vaikka pohjamaalatun ja valmiin ekstruuderin käyttäminen auttaa puristamista yksin). / p>

  Reuna

  Reunaa voidaan pitää hameena, joka koskettaa ensimmäistä kerroksen muotoa. Sitä käytetään tarttumisen helpottamiseen ja se lisää ensimmäisen kerroksen pinta-alaa (jolloin on enemmän pintaa kiinnittyvää aluetta). Reunoja käytetään parhaiten osiin, joissa on pienet ensimmäiset kerrokset, jotka eivät tartu kunnolla. Ne tehdään yleensä kehinä (toisin kuin täytteen poikkileikkaus), jotta ne voidaan helposti irrottaa vahingoittamatta osaa.  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...