Kysymys:
Vertailevat suunnittelumenetelmät liitoksille, jotka liitetään yhteen
Tony Hansen
2016-01-19 10:55:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan 3D-tulostaa joitain osia, jotka myöhemmin liitetään yhteen saumaa pitkin. Mitkä ovat menetelmät, jotka toimivat hyvin 3D-tulostettujen kappaleiden mallinnuksessa näitä erillisiä osia mallinnettaessa? Esimerkiksi, jos tekisin puun työstämistä, voisin valita tappi- ja tapinivelet tai kiinnitys- ja vetoakselit tai liimata päällekkäiset kappaleet. Mitä menetelmiä voidaan käyttää hyvin 3D-painettujen muovien kanssa? Kuinka vastaus muuttuu liitoksen suunnasta tulostussuunnassa riippuen?

Katso: [Mikä on paras tapa liittää 3D-tulostetut osat?] (Http://3dprinting.stackexchange.com/q/54/20)
üks vastaus:
#1
+5
Tom van der Zanden
2016-01-20 03:51:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi suosikkitekniikoistani on liittää kappaleet ruuveilla ja sisältää kapeneva ominaisuus, joka auttaa osien kohdistamisessa. Yksi ruuvi voi antaa erittäin vahvan liitoksen, joka on hyvin kohdistettu eikä väänny. Toinen etu on, että tällaiset liitokset voidaan tulostaa missä tahansa suunnassa, koska kartiomainen ominaisuus voidaan suunnitella 45 asteen kulmilla.

Tässä on poikkileikkausesimerkki tällaisesta liitoksesta:

enter image description hereTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...