Kysymys:
Uuden hotendin käyttöönotto (puhdistus, muovaus jne.)
kamuro
2016-01-25 18:37:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun asennat ja käytät uutta hotendiä ensimmäistä kertaa, mitkä toimenpiteet tulisi tehdä ennen. Tämä on luultavasti paremmin sovellettavissa kiinalaisiin klooneihin kuin aitoihin tuotteisiin (onko väite totta?): Pitäisikö suorittaa tietty puhdistusprosessi (esimerkiksi poistamalla lastut / lastut)? Pitäisikö mekaanista tarkkuutta hallita ja tarvittaessa parantaa (reunanpoisto ja suutinkoko ovat kaksi asiaa, jotka voisin ajatella)?

Tiedän aiheen Kuinka minun pitäisi puhdistaa suulakepuristimeni vaihdettaessa materiaalia?, joka on hieno lisäluettu, mutta olen huolissani upouudista ekstruudereista.

Huomasin, että kysymyksessäsi on muutama vastaus ja se on ollut avoinna jonkin aikaa, vain utelias, jos jokin käytettävissä olevista vastauksista pystyi auttamaan. Jos ei, niin mitä kysymyksiä sinulla on vielä?
Kolme vastused:
#1
+4
TextGeek
2016-01-26 21:25:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole tehnyt mitään erityistä perustamaan minun. Mutta se on todennäköisesti kannattaa tehdä yleinen puhdistus. Pyyhi sen pois alkoholilla, mukaan lukien q-kärjen tai vastaavan käyttäminen kuidun syöttöreitin sisällä. Puhalla sitten suutin paineilmalla varmistaaksesi, että se on kirkas.

Voit mitata suuttimen halkaisijan asentamalla hienot poranterät sisään nähdäksesi, mikä on suurin, jonka läpi se kulkee vapaasti. Muista mitata, kuinka paljon kuitua suulakepuristimesi todella vie, kun pyydät sitä puristamaan tietty pituus - mutta kyse on ekstruuderista, ei itsestään. , Tarkistan mahdollisen eristeen. Sain pari kuumaa päätä, joilla oli suuria aukkoja eristeen sisällä / ympärillä. Olen havainnut, että "korkean lämpötilan tiivisteiden valmistaja" soveltuu erinomaisesti eristyksen parantamiseen (riippuu tietysti kuuman pään muodosta ja rakenteesta.

+1 peruspuhdistuksen ja -mittauksen suhteen. Suuttimien todellisen koon tunteminen olisi tärkeää, jotta se viedään ohjelmistoon, oikein? Entäpä parantaa sisäliukukykyjä ylimääräisellä PTFE-vuorauksella, jos se voisi auttaa?
Kyllä, ohjelmistossa tulisi olla suuttimen koon asetus, ja suuttimen koko vaikuttaa myös kerroksen korkeuteen (asetan kerroksen korkeuden yleensä noin 80%: iin suuttimen koosta). En tiedä PTFE: stä; voi olla mielenkiintoista kokeilla sitä.
#2
+4
Dimitri Modderman
2016-02-01 03:21:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulin, että jotkut ihmiset käyttivät hopealakkaa putkilohkossa (ei ole varma, mikä englanninkielinen sana on, se on pitkä metallilanka, jossa on kierteet putken puhdistamiseen (tupakointia varten). Laita sitten putkenpuhdistin langaton porakone ja pyöritä sitä kiillottamaan sisäosan sisäpuoli, jotta se olisi silkkisen sileä.

Kuulin myös, että jotkut ihmiset panivat hotendin rypsiöljyyn ja kypsensivät sitä, oletettavasti rapsi pääsee hotendiin ( kuten leipominen uudessa kiinalaisessa wok-pannussa, laitat öljyä ja lämmität sitä saadaksesi mukavan öljyisen kalvon).

Ostin aina alkuperäiset J-päät ja vaihdoin E3D: hen vain Delta-tulostimelleni. puhdista mitään, mutta kuuli, että kiinalaisilla klooneilla puuttuu joskus "aitojen" tuotteiden viimeistely.

#3
+1
kamuro
2016-07-04 12:10:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nämä ovat toistaiseksi kokemukseni saada uusi hotend toimimaan kunnolla.

  • Lue ohjeet. Alkuperäiset, jos se on klooni.
  • Tarkista osat. Onko kaikki tarvitsemasi tarvitsemasi?
  • ja tarkista suunnittelu, jos se on klooni. Se ei ehkä ole sama kuin se, jota he yrittävät kopioida. Selvitä erot (sikäli kuin olen havainnut lähinnä lämpöeristyksen / inline-suunnittelun)
  • Suutinta ei tarvitse välittömästi tarkistaa mekaanisesti, jos se läpäisee optisen tarkastuksen. Kalibroit suulakepuristuksen joka tapauksessa, ja ellei olet tyytymätön tuloksiin, todennäköisimmin vakavampia iskuja kuin suuttimen halkaisijan tarkkuus.
  • Puhdistus tulisi suorittaa jossain määrin. Et halua mitään näkyviä jäännöstuotteita hotendin tuotannosta puristamispolulle. Hehkulanka poistaa todennäköisesti kaiken, mitä et näe, ja sen pitäisi olla ongelma vain, kun on muita merkittävämpiä vikoja.
  • Haluat ehkä asentaa lämpötaukon jäähdytyselementtiin, jossa on paljon lämpöpasta lämmön siirtämiseksi mahdollisimman tehokkaasti. Määritelty ja lyhyt sulatusvyöhyke on avain luotettavaan toimintaan.
  • Haluat ehkä myös lisätä termistoria / termoelementtiä lämmönsiirtämiseksi nopean lämmönsiirron varmistamiseksi.
  • Ehkä haluat eristää lämmitin termisesti, jotta se ei menetä lämpöä haihtumalla. Esitin kysymyksen tästä prosessista täällä: Tehokas ja helppo tapa lämmittää lämpökeskuksen lämpölohko?
  • Testaa, ohjaako hehkulanka helposti lämpöeristykseen, jotta se ei lopu puristamista tarttumalla reunaan tai epämuodostumalla yli sen.
  • Tarkista TextGeekin ja Dimitri Moddermanin kaksi arvokasta vastausta, niissä on hyviä tietoja!

Tämä vastaus ei todennäköisesti ole täydellinen ja täysin keskusteltavissa. Arvostan kaikkia lisävastauksia ja kommentteja aiheen parantamiseksi!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...