Kysymys:
Mitkä kriteerit minun on oltava tietoinen ostaessani 3D-tulostinta henkilökohtaiseen käyttöön?
user191
2016-01-13 20:36:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kiinnostunut suunnittelemaan & 3D -tulostuksen harrastuksena (esim. shakkisarjojen, pienten perhelelujen tulostaminen).

Google-haun tekeminen on tuonut esiin joukon pieniä, halpoja tulostimia, mutta sen jälkeen en tiedä miten erottaa heidät.

Esim myyntikohteita ovat:

  • "nestemäinen valoherkkä hartsi"
  • "osittain koottu", "hyvin vähän osia ja pieniä kokoonpanoja"
  • "Wi -Fi käytössä "

Kysymykseni on, mitkä ominaisuudet hyödyttävät 3D-tulostuksen pientä, uutta harrastajaa?

PS. Ohjelmisto, jonka aion käyttää, on Windows 10 3D-suunnittelu

PPS. En ole millään tavalla graafinen suunnittelija, vain uusi harrastaja.

En ole varma, onko tämä hyvä kysymys. Ehkä sinun pitäisi kysyä tietyn ominaisuuden merkityksestä sen sijaan, että pyytäisit luetteloa kaikista mahdollisista vaihtoehdoista?
Olin kengissäsi muutama vuosi sitten, ja suosittelen ehdottomasti 3D-tulostimen ostamista täysin uudena harrastajana. Jos mahdollista, ehdotan liittymistä lähelläsi olevaan FabLabiin, jotta voit kokeilla vuokrattua konetta ennen ostamista.
Kun aloin tutkia mitä konetta ostaa, yritin imeä mahdollisimman paljon tietoa ... Onneksi täällä Lontoossa meillä on iMakr, ja he järjestävät ilmaisia ​​viikoittaisia ​​kursseja ja tiedotustilaisuuksia. Jos et ole tarpeeksi lähellä Lontoota tai NY: tä, kokeile liittyä 3DHubs.com-sivustoon, heillä on todella hyödyllinen foorumi.
Kiitos @SilverQuettier FabLabsin mainitsemisesta. En ollut kuullut heistä aiemmin (no, uudena harrastajana en ole vielä kuullut paljoa ...), mutta lähelläni on joitain (Leeds, Iso-Britannia)
Ensimmäiset kysymykset, joihin sinun on vastattava, ovat: 1. Fuusioituneen muovilangan suulakepuristus tai kovettunut hartsi? Sulatetun muovin käyttö on helpompaa ja halvempaa. Hartsi on hitaampaa ja kalliimpaa ... 2. Minkä kokoisia asioita haluat tehdä. Useimmat keskikokoiset tulostimet tulostavat jotain kengän kokoista. Pienille asioille ja osille, jotka sopivat yhteen, tämä on ok. Jos haluat tulostaa kokonaiset naamiot tai varjostimet yhtenä kappaleena, tarvitset suurempia. (suurempi = kalliimpi) .3. Budjetti.Tämä auttaa kysymyksessä pakettiversio koko koneesta.Tarkista imakr.com -sivustolta hinnat Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.
Neljä vastused:
#1
+14
masteusz
2016-01-13 21:50:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on muutama huomioitava asia minun näkökulmastani


Tulostustekniikka

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon on painotekniikkaa. Yleisin [viittaus vaaditaan] tällä hetkellä on sulatetun filamentin valmistus. "Nestemäistä valoherkkää hartsia" käytetään stereolitografiassa ja digitaalisessa valonkäsittelyssä - löydetyt SLA-tulostimet ovat harvinaisempia ja kalliimpia kuin FFF-tulostimet.


Hinta

On päätettävä budjetista. Voit ostaa tulostimen hintaan 60 k USD ja 400 USD. Laatu liittyy jotenkin hintaan, mutta se ei ole sääntö. Voit ostaa paska tulostimen paljon rahaa.


Tulostusalue

Suuremmalla voit tulostaa isompia asioita. Sinun on kysyttävä itseltäsi, kuinka suuria asioita haluat todella tulostaa. Muista, että 3D-tulostus on melko hidas prosessi - kuinka usein haluat tulostaa isoja asioita, joiden viimeistely kestää yli 60 tuntia?


Tulostusmateriaalit

Millaisilla materiaaleilla haluat tulostaa? Jotkut materiaalit tarvitsevat korkeampia lämpötiloja, joten tarkista korkein lämpöpään lämpötila, jotkut vaativat lämmitettyä sänkyä.


Kokoonpantu tai DIY-paketti

Sinä voi yleensä hankkia itse asennettavia sarjoja halvemmalla kuin Ready-To-Print-koneet. Kokoonpanoon vaaditaan kuitenkin lisätaitoja (ts. Juottaminen), työkaluja ja aikaa. En ole varma, ostisinko DIY-paketin kaupalliseen käyttöön, mutta harrastajana nautin valtavasti Rostock Maxin kokoamisesta.


Arviot ja maine

On yleensä turvallista ostaa tulostin, jolla on jo joitain käyttäjiä. Varo uusia maagisia Kickstarter-tulostimia, jotka "muuttavat kolmiulotteista tulostusta ikuisesti". Reddit / r / 3dprinting ehdottaa, että uuden tulostimesi tulisi täyttää 3 kriteeriä:

  • Tulostin läpäisee youtube-testin - siinä on paljon youtube-todisteet siitä, että tämä tietty tulostin toimii.
  • Tulostin on ennakkotilausvaiheessa. Tämä tarkoittaa, että kaikki ennakkotilaukset on toimitettu.
  • Tulostimella on maine siitä, että se toimii hyvin nykyisten käyttäjien keskuudessa.

Minusta se oli erittäin hyvä sääntöjoukko.


Päivitysominaisuudet

Se on hyvin käyttäjäriippuvainen, mutta tämä seikka on minulle erittäin tärkeä. Haluan pystyä vaihtamaan ja parantamaan tulostimen tiettyjä osia. Tarkista, voitko vaihtaa suulakepuristimen, vaihtaa hot-endin jne.


Tuki

Mielestäni yksi tärkeimmistä kohdista. Katso, löydätkö tulostimesi foorumin ja kuinka aktiivinen yhteisö on. On erittäin hyödyllistä, jos jokin menee pieleen (ja niin tulee), ja myös yrityksen tuki on erittäin tärkeää. Mitä tapahtuu, jos tarvitset varaosan tai tulostimesi lakkaa toimimasta kokonaan?


Tämä luettelo ei todellakaan ole täydellinen. On vielä paljon muita asioita, jotka voidaan ottaa huomioon, kuten kokoonpano (delta XY), useita ekstruudereita, suljettuja tapauksia jne.

#2
+3
Tycho
2016-05-05 15:11:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että masteusz-luettelo on hyvä, mutta ennen kuin voit päättää tarvitsemasi, sinun on saatava parempi käsitys 3D-tulostuksen toiminnasta, kuten Silver Quettier sanoi. Huomaa, että kohteen tulostaminen ei ole vielä yhtä helppoa kuin paperille tulostaminen. 3D-tulostavat koneet muistuttavat enemmän teollisuuskoneita kuin kotona olevan mustesuihkutulostimesi.

Uteliaalle aloittelijalle ehdotan, että ensin keskitytään mallintamiseen ja painotekniikkaan.

Mallinnus

Voit tietysti ladata asioita ThingyVerse- tai YouMagine-tiedostoista, mutta saatat olla kiinnostunut valmistamaan asioita kuin tulostamaan niitä. En tiedä Windows 10 3D -suunnittelua. Henkilökohtaisesti pidän Sketchup Modeling -ohjelmistoa hyvänä lähtökohtana, koska heillä on suuri joukko video-opetusohjelmia, ja opitessasi voit lisätä monimutkaisempia laajennuksia ohjelmaan. On myös laajennuksia, jotka auttavat sinua tekemään mallistasi 'vesitiiviin' ja 'tulostettavaksi'. Tietenkin löydät joukon opetusohjelmia YouTubesta muille mallinnusohjelmistoille, kuten freeCAD tai Fusion, mutta saatat löytää sen hieman ylivoimaiseksi.

Tulostaminen

Kuten kommenteissa ehdotetaan, voit aloittaa antamalla objektiesi tulostaa muut. Tähän kannattaa varata pieni budjetti, joka on helpoin suunnitella SLS-tulostus. Sinun ei tarvitse huolehtia ulokkeista jne. SLS-tulostimen ostaminen ei ole vaihtoehto, mutta voit antaa sen tulostaa useilla tulostustiloilla, kuten Shapeways. Huomaa pian, että tulostamalla kevyt ja ontto tulostus säästää paljon Käteinen raha. Shapeways kertoo, onko myös suunnittelussasi mitään vikaa.

Hieman vaikeampaa on FDM-tulostus, jossa kerrokset säikeitä pinotaan. Koska ulkonemat tarvitsevat tukea, tulostetaan suurimman osan ajasta ylimääräinen muovi, joka on poistettava myöhemmin. Muovi ei ole kallista ja sisäosat voidaan tulostaa onttona, joten kustannukset eivät ole niin paljon asioita, joista sinun on huolehdittava suunnittelussa. 3Dhubsista löydät kokeneita ihmisiä, jotka omistavat tulostimen ja haluavat tulostaa sinulle. He voivat kertoa sinulle, mikä on tulostettava ja mikä ei. Jos lähelläsi on keskitin, tämä on hyvä tapa tutustua tekniikkaan. Jos teit niin pari kertaa, voit päättää mennä fablabiin tai valmistajatilaan, jossa lainoit / vuokraat tulostinta. Tutustu Cura-kaltaisiin viipalointiohjelmistoihin ennen lähtöä. On olemassa monia asetuksia, kuten objektin tilan täyttäminen ja "ilmassa roikkuvien" osien tukeminen.

Kun ostat tulostimen, tulostat todennäköisesti lähinnä PLA: lla ja ABS: llä, ja kaikki tulostimet voivat Vaikka omistat kirjoittimen, saatat joskus haluta tulostaa osan Shapewaysissä materiaalivaihtoehtojen vuoksi tai tehdä jotain, jota on mahdotonta tulostaa. 3DHubs antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla laajaa tulostin- ja materiaalivalikoimaa. Tulostuksen laatuun vaikuttaa kuitenkin usein sen tulostavan henkilön kokemustaso, joten älä epäröi, mitä tulostinta ostaa näihin tuloksiin. 3DHubsilla on hyvä tulostinopas.

Toisaalta, jos sinulla on itse tulostin, lataamiesi objektien tulostaminen on paljon helpompaa ja hauskempaa. Lisäksi jotain tekeminen, tuloksen näkeminen ja sitten säätäminen on orgaanisempi tapa oppia ja luoda malleja.

Tervetuloa 3D-tulostukseen;)

#3
+3
Curtis
2016-05-06 00:48:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kolmiulotteisen tulostimen tärkein numero on Extruder / PrintHead-komponentti. Jos nämä ovat viallisia, tulostin on arvoton. Näyttää siltä, ​​että useimmat tulostimet ovat melko hyviä kaikessa muussa. Kuolema on ekstruuderin / tulostuspään kokoonpanossa.

Toinen tärkein asia on muoviosien laatu. Yksi mukava asia on, että voit yleensä tulostaa muoviosat menemällä osoitteeseen thingiverse.com ja lataamalla ne.

Joten, minulla on toinen tulostin. Palasin ensimmäisen Amazoniin ja voin hyvinkin palauttaa toisen. Se on turhauttavaa peliä. Huomautan, että HÄTÄTULOSTIMILLA on paljon luokituksia. Joillakin voi olla 4 tähteä, mutta vain 8 ääntä ... Viimeisin, jolla minulla on ollut yli 200 ääntä, mutta 3,5 luokitus. Jos sinulla on yli 200 ääntä ja mikä tahansa alle 4,2, sinulla on epäjohdonmukainen ja mahdollisesti epäterveellinen tuote.

Yhteenvetona saat siis lisätietoja ekstruuderista. Jäähtyykö se kunnolla, onko muotoilu sellainen, että hehkulankaa ajetaan ja työnnetään oikein? Onko kuuma pää ainoa kuuma osa vai putki kuumenee liian Onko kuuman pään lähellä olevassa ekstruuderin kurkussa teflonputki?

Lue Amazonin arviot, lue huonot arvostelut ja tarkista sitten tuotteen kuvat.

Onnea .. Olen aikeissa palauttaa # 2 tulostimen ja ehkä jakaa osan # 3. En ole vielä varma ..

#4
+2
Pete
2016-01-13 22:10:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi suurimmista kysymyksistä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi, on: Mikä on lopullinen tavoitteesi?

  1. Haluatko hankkia tulostimesi ja tulostaa heti jotain (valmiiksi koottu).

  2. Onko tarkoitus oppia 3D-tulostuksesta rakentamalla paketti, kohtaamalla kaikenlaisia ​​mahdollisia ongelmia sen saamiseksi toimimaan, sitten kun se toimii, kaikki kaikki on soitettu ja sitten hyvä tulosteita.

Toinen vaihtoehto vaatii vähemmän alkuinvestointeja, mutta se voi viedä paljon aikaa ja turhautumista. (Tein tämän 6 kuukautta sitten)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...