Kysymys:
Kuinka tulostaa syötäviä ruokia?
kenorb
2016-01-13 18:52:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin tulostaa syötäviä evästeitä tai koristeita kakulle.

Onko syötävillä materiaaleilla tulostaminen mahdollista tavallisella termoplastisella kaltaisella 3D-työpöytätulostimella? Tai sinun on ostettava siihen erityinen tulostin?

Hyvä kysymys, mutta jätän tulostinsuosituksen siitä pois, koska se on puhtaasti subjektiivinen asia.
Kolme vastused:
#1
+7
Tormod Haugene
2016-01-13 19:16:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Syötäviä malleja ei voi tulostaa "tavallisella" kuluttaja-3D-tulostimella asentamatta ensin "kuumapäätä", joka pystyy tallentamaan syötäviä - normaalisti paksumpia - aineita sekä sopivan ekstruuderimekanismin.

Elektroniikassa, ohjelmistoissa, viipaleissa jne. ei kuitenkaan välttämättä ole teknisiä rajoituksia tyypillisessä tulostimessa, mikä ei salli sinun asentaa tällaista päivitystä. Voit esimerkiksi kalibroida suulakepuristusnopeuden ja suuttimen leveyden sopivaksi taikinaan ja vastaaviin.

Jotkut kaupalliset tulostimet, kuten DeltaWASP, sallivat päivitykset, jotka tulostavat savea, mikä ei t olla hyvin erilainen kuin nestemäisten elintarvikkeiden tulostaminen.

#2
+5
Daniel M.
2016-01-13 18:59:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit, mutta se ei tarkoita, että se olisi erittäin helppoa.

Sinun ei tarvitse ostaa erityistä tulostinta, mutta tarvitset erityisen ekstruuderin (kuten http: // www.structur3d.io/). Suurin osa näistä järjestelmistä voi tulostaa mitä tahansa Nutellan sakeudella. Tulostimen monet osat eivät kuitenkaan välttämättä ole elintarviketurvallisia.

Toinen vaihtoehto (jos haluat vain 2d-malleja) on PancakeBot. Se voi todennäköisesti myös "tulostaa" kaikilla, joilla on sama sakeus pannukakku taikinaa.

#3
+5
tbm0115
2016-01-13 20:01:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MakerBot Industriesilla oli käytettävissä varhaisen avoimen lähdekoodin koneille mod, nimeltään Frostruder. Se oli pohjimmiltaan ruisku, joka oli liitetty tulostuspäähän. Näin tämän toiminnassa Washingtonin yliopistossa kauan sitten. Katso vanha ReplicatorG toiminnassa!

Haluan liittää 3D-tulostuksen "Kuumaliimapistoolilla kiskoihin". Kauneutta on, että monet kodinkoneet voivat helposti olla melkein mitä tahansa kiskoilla.

Voit siis aina yrittää tulostaa oman ratkaisun 3D-muodossa. Pidä mielessä kaikki elintarvikkeiden jalostusmateriaaleja koskevat liittovaltion määräykset (ts. ABS: tä ei suositella useimmissa elintarvikesovelluksissa).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...