Kysymys:
Kuinka automatisoida useiden osien tulostus jatkuvasti?
kenorb
2016-01-13 03:55:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan tulostaa useita osia jatkuvasti (ei vuorovaikutteisesti), joten voin jättää tulostimen yksin pidempään. Joten viimeistelyn jälkeen osat voidaan siirtää jollain tavalla tulostusalueelta, joten seuraava voi alkaa.

Onko olemassa tapoja saavuttaa tämä tavallisilla työpöydän tulostimilla ilman, että tarvitsee käyttää useita tulostimia?

3D-tulostus ei ole kovin tuottava tuotantotekniikka massatuotannossa (ellei vähiten tuottava). Useiden muottien luominen yhdestä master-painatuksesta on esimerkki prosessista, joka on yksinkertaisempi, nopeampi, vakaampi ja todennäköisesti halvempi.
Ultimaker näytti kerran videon, jossa he painivat rannekoruja näyttelyyn avuksi. He käyttivät tulostuspäätä työntämään rakennusalustan lopputulosta. Se oli luultavasti vain mukautettu G-koodi, ..
Mitä prosessin osaa kysyt automaatiosta, voi olla monia vaiheita, jotka edellyttävät vuorovaikutusta, mukaan lukien filamentin lataaminen, mallin valitseminen tulostettavaksi, painopaperin valmistelu, valmiiden tulosteiden poistaminen ja korjaaminen rikkoutuessa, huolto jne. toiseksi, mikä on tämän vaiheen automatisoinnin tarkoitus? Lähempänä "massatuotantoa", lisääntynyttä tuotantoa, lyhyempää ylläpitoaikaa?
Neljä vastused:
#1
+13
tbm0115
2016-01-13 11:19:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa mitä ajattelen käsin, on vanha modi MakerBot-koneille. Se julkaistiin ensin Thing-O'-Maticille, uskon, mutta se on yhteensopiva Replicator 1 -koneiden (ja sen pudotusten) kanssa. Tässä on Thingiverse-sivu, mutta etsi Automaattinen koontilevy.

Pohjimmiltaan voit käyttää Replicator G -viipalo-ohjelmaa ja siellä on asetus "ABP" tai Automaattinen koontilevy. Tämä käskee ABP: tä suorittamaan rutiininsa sen jälkeen, kun ohjain on saanut vastauksen, että tulostusohjelma on valmis, ja vieritä valmis kappale pois levyn reunasta, ja käynnistä sitten sama ohjelma uudestaan.

Haitat:

  • En usko, että se on helposti yhteensopiva uudempien koneiden / viipaleiden kanssa. Mutta se on avoimen lähdekoodin
  • Melko varma, että sinun on käytettävä Replicator G: tä, joka on nyt vanhentunut ja saattaa saada koneesi kuulostamaan siltä kuin se hajoaisi (tiedän kokemuksesta)

Poistetaan @ Peten vastaus solenoideista. Se muistutti minua siitä, että joku integroi koneelleen solenoidin "ejektorin" (alias Boxing Glove).

Päivitys (6.8.2016):

Unohdin mainita, että jos päätät luoda oman "Nyrkkeilyhansikas" tai kuljetinhihnan, jotkut ohjelmistot, kuten Octo-Pi ja Repetier-Host, sallivat laajennukset. Joten voit liittyä laitteistoon räätälöidyn koodin avulla ja integroida toiminnot suoraan viipalointisovellukseen täydellistä suljettua silmukkaa varten.

ABP: n laitteistosuunnittelu on avointa lähdekoodia, mutta Makerbot patentoi menetelmän käyttää sitä 3D-tulostukseen palattuaan keksijään (Charles Pax), joten kuka tahansa, joka haluaa käyttää sitä (tai muuta kuljetinpohjaista rakennuslevyä) täytyy tarkistaa maansa paikalliset patenttilakit.
#2
+6
Tormod Haugene
2016-01-13 12:21:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehto, joka voi olla mahdollista joissakin tilanteissa (asetuksestasi riippuen), on Sarjakuvaus - ominaisuus, jonka tarjoaa jotkut viipalointiohjelmistot, esimerkiksi Slic3r.

Lyhyesti sanottuna tämän avulla voit tulostaa useita objekteja yksi kerrallaan eikä samanaikaisesti. Tällä on joitain ilmeisiä etuja, mutta myös joitain haittapuolia:

Edut:

  • Jokainen objekti on valmis erikseen, joten sinulla ei ole useita puolivalmiita tulosteita kun jokin menee pieleen.
  • Mitään erityistä tulostinta tai sängynvaihtomekaanikkoa ei tarvita.

Haittapuolet:

  • Useimpien kuluttajien kanssa tulostin, tulostusalue on jonkin verran rajoitettu, ja peräkkäinen tulostus edellyttää, että asetat esineitä niin, että kuuma pää voi liikkua vapaasti valmiiden kohteiden välillä, mikä voi rajoittaa tulostusmäärän tehokasta käyttöä.
  • Tulostamalla esineitä yksi kerrallaan rajoitat tulostuksen luonnollista jäähdytystä, joka tapahtuu, kun useita objekteja tulostetaan samanaikaisesti. Etenkin pienempien tulosteiden kohdalla, et halua tulostaa peräkkäin, ellei tulostuksen jäähdytysratkaisu ole sitä varten.
  • Edellyttää joitain asetuksia

Mainitset erityisesti, että haluat kuten valmiit tulosteet siirretään tulostusalueen ulkopuolelle. Itse asiassa peräkkäinen tulostus ei tee tätä puolestasi; Jos kuitenkin sovitat tulostimeen suuren moottoroidun tulostusalustan, saatat saavuttaa saman vaikutuksen siirtymättä tuntemattomaan tekniikkaan!

Pidän "kun jokin menee pieleen" lol: Jos omistat 3D-kotitulostimen, ymmärrät!
@tbm0115, todellakin! Muistan tavallisesti käyttää peräkkäistä tulostusta vasta monitulostustyön epäonnistumisen jälkeen!
#3
+2
Pete
2016-01-13 18:30:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Servo tai solenoidi olisi mahdollista ja ei kovin vaikeaa kiinnittää työntölevyllä kuin auralla rakennuslevyn päälle.

Tämä vaatii kuitenkin toisen prosessorin vadelma pi tai arduino kautta sen hallitsemiseksi. Komentosarjojen suorittaminen, kun tulostus on valmis, ei myöskään ole kovin vaikeaa, mutta se ei ole helposti saatavilla eikä varmasti ole osa massatuotantoa.

Minun ongelmani konseptissa on, että jos työnnät joukon tulosteita irti levyltä, mikä takuu sinulla on, etteivät ne vahingoitu prosessin aikana?

Kuten tämä? http://www.thingiverse.com/thing:872617
#4
-1
Dan Boyko
2016-06-14 03:38:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En todellakaan usko, että se on mahdollista ilman laitteistomuutoksia tai ehkä joitain pieniä osia, jotka mahtuvat tulostimen sänkyyn samanaikaisesti

Dan - minkä tyyppiset muutokset uskot parhaiten palvelevan 'automaatio' -prosessia?
Esimerkiksi pitkä taitettava sänky


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...