Kysymys:
Kuinka Prusa i3: een kiinnitetty J-pään ekstruuderin pää toimii uudelleen?
leeand00
2016-01-16 19:28:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakennan Prusa i3 Rework -työkalua, enkä ole pystynyt selvittämään, kuinka kiinnitän J-Head-ekstruuderini (katso alla), tällä hetkellä sitä vain pitää paine paikallaan, mutta se näyttää ovat kaksi reikää sen eetteripuolella; ei ole varma, onko heidän tarkoitus pitää sitä paikallaan, mutta se näyttää siltä.

Image of two holes in the side of the x-carriage with a J-Head Extruder just below it, with ring exposed

Onko ehdotuksia siitä, mitä minun pitäisi käyttää pitämään sitä paikallaan? Tämä on ehdottomasti osa, jota liikutetaan paljon.

päivitys

Image of two holes in the side of the x-carriage with a J-Head Extruder just below it (pushed up a little bit)

üks vastaus:
#1
+4
tjb1
2016-01-16 19:55:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​että hotend ei välttämättä ole kokonaan sisään, oletko varma, että se ei ole jumissa?

Jos se on jumissa ja saat sen pidemmälle, näiden reikien tulisi kulkea suoraan pienemmän renkaan läpi J-pään päällä. Sinun tarvitsee vain ajaa koneruuvi kuhunkin reikään kiinnittääksesi hotendin. Ruuvin on oltava ainakin tasan toisen puolen kanssa toimiakseen oikein.

Voi ymmärrän mitä tarkoitat ... yläosassa on syvennys ja se näyttää menevän korkeammalle kun työnnän sen J-Head-ekstruuderiin. Joten työnnän vain sisäänpäin ja ruuvit pitävät sitä sieltä?
Rengas, josta puhun, näyttää olevan vain näkyvissä kuvassasi, sinulla on pitkä matka mennä linjaan reiän kanssa. Pystytkö saamaan sen riittävän pitkälle tekemään niin?
Näyttää siltä, ​​mutta en todellakaan työntänyt sitä niin pitkälle.
Onko se parempi (katso toinen kuva yllä)?
Kyllä, kahden ruuvin asettamisen pitäisi pitää se hyvin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...