Kysymys:
Kuinka ihmiset lataavat hehkulangan, pohjustavat tulostuspään, huuhtelevat vanhan hehkulangan vaihdettaessa väriä erillistä 3D-tulostinta käytettäessä?
Dimitri Modderman
2016-02-03 15:02:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mietin, kuinka ihmiset, jotka käyttävät erillisiä 3D-tulostimia (tulostimia, jotka pystyvät tulostamaan itsenäisesti SD-kortilta), syöttävät hehkulangassa, pohjustavat tulostuspään ja / tai vaihtavat filamentteja ilman kannettavaa tietokonetta?

tulostimilla on valikko kaikkien näiden tehtävien järjestämiseen? Näen usein vain vaihtoehdot pään esilämmittämiseksi tiettyyn lämpötilaan, mutta en hehkulangan lataamiseen / purkamiseen, pienen määrän puristamiseen jne.

Ymmärrän tämän eroaa tulostimesta toiseen, mutta ihmettelen silti tätä.

Mielestäni sinun pitäisi muotoilla kysymyksesi esimerkiksi "Kuinka tulostimet tulostavat offline-tilassa tai SD-kortilta?"
Tätä OP ei kuitenkaan pyydä - offline-tulostus on hyvä ja hyvä - kiinnitä tiedosto SD-kortille. Kaikki muut bitit, kuten sängyn tasoitus tai hehkulangan vaihtaminen, ovat hankalampia, jos tulostimellasi ei ole vaihtoehtoja sisäänrakennetulle (kuten minulla ei ole). Tämän tekeminen ilman tietokonetta on mahdollista, mutta ei selvää
Kiitos MalphasWats, juuri sitä se on! Ei selvä.
Myös mitä tulostinta sinulla on / katsot? Jos se käyttää Marlinia tai voit ladata oman laiteohjelmiston, nestekidenäytössä tulisi olla siihen tarvittavat toiminnot. Jos se on oma tai suljettu lähdekoodi, sinun on ehkä kirjoitettava mukautettu gcode.
Seitsemän vastused:
#1
+9
MalphasWats
2016-02-03 15:40:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tulostimeni (IdeaWerk 150) on hyvin yksinkertainen, eikä sillä ole mitään vaihtoehtoja tälle näytölle.

Kirjoitin todella yksinkertaisen GCODE-tiedoston, joka nostaa suuttimen lämpötilaan ja suorittaa sitten suulakepuristin muutaman sekunnin ajan, sitten odottaa, sitten puristuu vielä vähän. Luulen, että se tekee tämän 3-4 kertaa sitten pysähtyy. Voin laittaa tiedoston (muunnettuna .x3g: ksi!) SD-kortille ja käyttää sitä aina kun tarvitsen sitä.

Minulla on vastaava tiedosto, jonka avulla voin tasoittaa sängyn ilman tietokonetta vain siirtämällä suutin noin muutamaan sängyn avainkohtaan ja pysähtyi muutaman sekunnin ajaksi.

Aloittamiseen käytin viipalettimen luomaa GCODE-tiedostoa tarkassa tilassa yhdessä koodiluettelon kanssa

Minulla ei ole tällä hetkellä luovutettavia tiedostoja, mutta tämä on minun start.gcode:

 ( **** start.txt alku ****) (Tämä tiedosto on tarkoitettu WeisTek IdeaWerk 150: lle) (**** aloita käynnistyskomennot ****) G21 (metrinen FTW) G90 (absoluuttinen paikannus) M18 (tämä poistaa askelmoottorit käytöstä.) G92 X0 Y0 Z0 A0 B0 (Ilmoita nykyisen sijainnin arvoksi 0,0,0,0,0) (**** lopetuskäynnistyskomennot ****) (**** aloita kotisivut * ***) G161 YX F2500G92 X0 Y0 Z0 A0 B0G1 X5.0 Y5.0 Z-5.0 F450G162 Z F450G161 YX F2500 (Koti X -akseli enintään, mene loppuun asti.) G92 Z142.4 (** Aseta sängyn korkeus **) G92 X-75 Y-75 (ks t nolla X: lle ja Y: lle (**** lopullinen koti ****) M108 R8.0 (ekstruuderin nopeus = maks.) M6 T0 (odota, että työkalupään osat, suutin, HBP jne. saavuttavat lämpötilan) G1 Z10 F500 (Tuo sänky ylös) M101 (Kytke ekstruuderi päälle) G04 P8000 (Odota 8 sekuntia virtausta) (**** start.txt loppu ****) 

Jos I syötä vain tämä tiedosto tulostimeeni, se lämmittää suutinta, nostaa sängyn noin 10 cm alle tulostuskorkeuden ja kun suutin on lämpötilassa, se kytkee ekstruuderin päälle 8 sekunniksi. / p>

Tulostimesi on todennäköisesti erilainen kuin minun - GCODE: lla on muutama erilainen maku ja sinulla on todennäköisesti erilaiset XYZ-sijainnit, joten tutustu joihinkin oman viipalointisi luomiin GCODE-tiedostoihin ja tunnista eri osat. Periaate on sama.

#2
+4
amra
2016-02-03 16:37:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

RepRap-pohjaiset tulostimet käyttävät LCD-moduuleja, joissa on ohjauspainike ja SD-kortti. Voit laukaista toimintoja, kuten

 • suuttimen lämmitys (hehkulangan vaihtamiseksi)
 • suulakepuristaminen hehkulangasta
 • koti-akseli kaliiperi-alustan tasolle
 • ...

Käytetyimmät LCD-moduulit ovat:

RepRap-laiteohjelmistot (Marlin, Repetier) tukevat sitä. Saat paremman kuvan tuetuista katsomalla Marlin-kielitiedosto.

#3
+3
Josip Ivic
2016-02-03 15:20:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tableteille on vaihtoehtoja. He käyttävät ohjelmistoa (esimerkiksi) jollain laitteella, jolla on sisäinen tallennustila, wifi, USB-yhteys jne. Voit ostaa uuden tabletin tai käyttää vanhan uudelleen vain olla rekisterinpitäjä.

Toinen hyvä esimerkki on tämä sovellus .

Sovelluksissa on valikot, jotka voivat järjestää kaiken puolestasi, nyt se riippuu sovellusta käytät ja mitä filamenttia käytät. Se on hyvin yksinkertainen asia.

enter image description here

#4
+3
David Maulik
2016-02-29 19:18:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kaksi erilaista tulostinta, jotka voivat tulostaa kytkettynä. Ensimmäinen on Prusan inspiroima kone, jossa on LCD-näyttö, ja toinen on printrbot, jossa ei ole LCD-näyttöä.

Uudelleenpuristuskoneessa käytetään Marlinin kanssa ohjelmoitua ramppeja 1.4, jotka antavat minulle mahdollisuuden hallita koneen lastaamista ja purkamista. hehkulanka yksinkertaisilla valikoilla.

Kaikissa tulostimissa, joilla on mahdollisuus tulostaa SD-levyltä, ei ole LCD-näyttöä. Printrbot-yksinkertaisen metallini mukana ei tule nestekidenäyttöä, se on lisäksi 100 dollaria.

Olen liian halpa ostaa sellaista, joten keksin erittäin matalan tekniikan tavan vaihtaa filamenttia. Käynnistän tulostimen SD-kortilla, jolla on auto0.g-tiedosto (tämä käskee korttia lataamaan ja suorittamaan g-koodin käynnistyksen yhteydessä), kun tulostin alkaa liikkua, tapan virran, poistan hehkulangan ja laitan uuden filamentti ekstruuderiin. Painan sitten vipua vapauttaaksesi ekstruuderin moottorin ja pakotan uuden filamentin kuumaan päähän, kunnes vanha väri on puhdistettu. Huomaa, että tämä menetelmä toimii vain, kun vaihdat materiaaleja, joilla on samat tulostuslämpötilat.

#5
+3
nscan
2016-03-01 10:02:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että RoBo 3D -laitteellani on kyky toimia kytkettynä, kun gcode-tiedosto on tallennettu ramppilautaan liitetylle SD-kortille. Se on ensin liitettävä tietokoneeseen tulostuksen aloittamiseksi, mutta se voidaan sitten irrottaa tietokoneesta. Koska se on vain Marlin-pohjainen Ramps-tulostin, tämän pitäisi toimia samanlaisissa 3D-tulostimissa.

gcode-tiedostot sisältävät sekä suuttimen että lämmitetyn sängyn lämpötilan, jos sinulla on sellainen. Marlin-laiteohjelmisto valmistaa lämpötilat puolestasi.

Hehkulangan vaihtaminen edellyttää silti, että asetat kuumalämpötilan vaihtamaan uuden filamentin tietokoneella USB-liitännän kautta.

Nyt Henkilökohtaisesti käytän jotain OctoPi-nimistä, joka on vadelma pi -jakelua, joka on määritetty valmiiksi Octoprintilla. OctoPrintin avulla voit hallita tulostinta, seurata tai aloittaa tulosteita web-käyttöliittymän kautta ja jopa suoratoistaa videota katsellaksesi tulosteita, jos haluat. Vaikka teknisesti tulostimesi on edelleen sidottu tietokoneeseen (vadelma pi), se ei sido kannettavan tietokoneen / työpöydän käyttöä tulostuksen aikana. Lisäksi tämä mahdollistaisi 3D-tulostimesi sijoittamisen myös useampaan sijaintiin kotona.

OctoPrint-sivusto http://octoprint.org/

OctoPi-jakelulle http://octoprint.org/download/

Hei, jos nimeät gcode-tiedoston auto0.g, tulostin alkaa tulostaa heti, kun se käynnistetään, jolloin voit aloittaa tulostuksen ilman tietokonetta. sain myös aliexpressistä halvan näytön Robo3D: lle ja se toimii hyvin
#6
+2
Ryan Carlyle
2016-03-01 02:06:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melko suurella marginaalilla suosituimmat "ensisijainen ohjaus LCD: n kautta" -tulostimet, kuten FlashForge Creator -linja ja Makerbot Replicator 1/2 / 2x, käyttävät Sailfish-laiteohjelmistoa, jolla on vaihtoehdot kaikkiin tarvittaviin ohjaustoimintoihin suoraan nestekidenäytöltä. Esilämmitys, lataus, purkaminen, tasainen vuode jne. Tehdään kaikki LCD-näytön ja saumattomasti sisäänrakennettujen komentosarjojen kautta. Isäntäohjelmistoa ei tarvitse liittää tekemään muuta kuin päivittämään laiteohjelmisto ja muuttamaan harvoin säädettyjä asetuksia, kuten kiihdytysparametreja. RepRap-tyylinen Sailfish-tulostimien USB-ohjaus on täysin toimiva, mutta ei välttämättä välttämätöntä 99,9% ajasta.

Tämä on tärkeä syy siihen, miksi Sailfish-tulostimet ovat perinteisesti olleet suosittuja tulostintiloilla. Ne on suunniteltu erilliskäyttöön, mikä on erittäin suotuisaa, kun tulostimet ylittävät huomattavasti niihin liittyvät tietokoneet. On erittäin harvinaista nähdä viimeisten 5 vuoden Sailfish-tulostin ilman 5-painikkeista LCD-paneelia.

Sailfish-laiteohjelmiston käyttöliittymä / UX on yksinkertaisesti rakennettu LCD-painikkeiden ympärille isäntäohjelmiston sijaan. Tämä on yleensä luotettavampi ja suorituskykyisempi kuin esimerkiksi Marlin isännän kautta, koska se vähentää komentojen lähettämiseen käytettyä prosessorin aikaa ja eliminoi kaikki mahdolliset vikatilat PC: ssä ja USB-linkissä.

Olettaen, että kaikilla Sailfish-tulostimilla on LCD-näyttö, jossa on SD-korttituki, ja keskittyminen tähän yhteen käyttöliittymään mahdollisti todella paremman tulostimen luomisen. Enemmän optimointia, vähemmän asioita, jotka loppukäyttäjän on määritettävä. Mutta vastineeksi olet rajallinen millaisessa laitteistossa Sailfish tukee. Se on kompromissi.

Vertailun vuoksi LCD-tuki kiinnitettiin enemmän RepRaps-laitteisiin vaihtoehtona ydinliitäntäelementin sijaan. Tällä on taipumus tuottaa isäntälähtöinen käyttöliittymäsuunnittelu eikä LCD-pohjainen käyttöliittymäsuunnittelu. Siksi "päätön" käyttö on yleensä vaikeampi Marlinissa, Repetierissä jne.

#7
+2
gcatalfamo
2016-03-01 16:14:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tätä varten ei tarvita erityistä valikkoa (vaikka jotkut tulostimet pystyvätkin suorittamaan seuraavat toimet paremmin kuin toiset), pelaa vain hehkulangan latausmenetelmällä.

Vaikka tulostuslaatu on parempi tarttumalla (jos mahdollista) samaan väriin ja filamenttiin, kun sinun on "huuhdeltava" kaikki jäljet:

 • hanki ABS filamentti mahdollisimman neutraali väri mahdollinen, tähän tehtävään omistetun kelan hankkiminen voi olla hyvä idea.
 • lataa neutraali ABS 250 astetta (tai enemmän) ja anna sen puristua vapaasti vahva > ja nopeasti vähintään 1 metrille.
 • jos haluat puhdistaa enemmän, purista vähintään 3 metriä

Huomautus :

 • jos et saa ABS: ää (paras vaihtoehto), voit käyttää PLA: ta, mutta tulokset voivat vaihdella ...
 • jos voit ' t saa neutraalin värin (puuttuu tai ei lainkaan väripigmenttiä), valkoinen on paras valinta, muuten musta. Neutraali väri on ylivoimaisesti paras ilmeisistä syistä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...