Kysymys:
Vaikuttaako materiaali, josta sänky on valmistettu, osan jäähdytysaikaan?
HDE 226868
2016-01-15 07:07:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletetaan, että tulostan osan ABS: stä ja odotan, että se jäähtyy. Voisin teoreettisesti tehdä tämän useilla kopioilla samasta tulostimesta, joka on muunnettu käyttämään eri koostumuksilla varustettuja painopaikkoja.

Vaikuttaako sängyn materiaali jäähtymiseen?

Onko sänky lämmitetty? Tulostat ABS: tä niin oletettavasti kyllä, mutta jos sänky lämmitetään, kysymys ei ole siitä, kuinka nopeasti osa jäähtyy, kysymys on siitä, kuinka nopeasti sänky jäähtyy.
Kaksi vastused:
#1
+10
Tormod Haugene
2016-01-15 12:39:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä sänkymateriaali jäähtyy nopeammin?

Löysin laajan luettelon, joka yhdistää eri materiaalit niiden lämmönjohtavuuteen , k [W / mK]; mitä pienempi lämmönjohtavuus, sitä paremmin materiaali eristää, ja sitä hitaammin tulostuspeti kestää lämpötilan muutoksia - sekä lämpenemistä että jäähtymistä.

Tässä on eräiden 3D-tulostinkoteloiden yleisten materiaalien lämmönjohtavuus:

  Aluminium 205Glass 1.05Akryyli 0.2Air 0.024 (viitteenä)  

On myös kysymys lämpökapasiteetista, mutta en aio mennä siihen nyt (minun on ensin tehtävä joitain tutkimuksia!).

Vaikuttavatko sängyn materiaalit jäähdytysaikaan?

Uskon, että sängyn materiaali ei välttämättä liity tulostuksen jäähtymisaikaan: se riippuu tilanteesta, esimerkiksi siitä, keskustelemme jäähdytyksestä tulostuksen aikana vai sen jälkeen ja onko sänky lämmitetty tai ei.

  1. Jos et käytä lämmitettyä sänkyä, uskon, että sängyn materiaalilla ei ole väliä lainkaan.
  2. Lämmitetyssä sängyssä tulostuksen aikana nouseva lämpö vaikuttaa todennäköisesti vain ensimmäisiin tusinaan kerroksiin niin, että se vaikuttaa tulostusprosessiin.
  3. Lämmitetyssä sängyssä tulostuksen jälkeen , sängyn lämpöominaisuudet määräävät, kuinka nopeasti painatus jäähtyy (ja siten voidaan poistaa).

Muista myös, että muut fysikaaliset ominaisuudet, kuten tasaisuus (sekä kylmänä että lämmityksen aikana) ) sängyn materiaali on elintärkeää onnistuneille tulosteille, ja että kaikki materiaalit eivät siedä lämmitystä yhtä hyvin!

Näyttää siltä, ​​että voitit minut siihen lol Erittäin hyvin selitetty!
Tämä "Visual Ultimaker Troubleshooting Guide" -kuvassa on esimerkki pisteestä 2: http: //d33v4339jhl8k0.cloudfront.net/docs/assets/53970867e4b0c76107b1091a/images/53bd576ae4b01e9403f73b56/file-BVBVg1244.jpg johtuu jäähdytyseroista ensimmäisen lämmitetyn kerroksen kanssa kosketuksessa olevan kerroksen ja sen yläpuolella olevien kerrosten välillä, jotka eivät saa paljon lämpöä kerroksesta.
@PostEpoch, Erinomainen esimerkki! Kiitos jakamisesta!
#2
+2
tbm0115
2016-01-15 11:26:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että tarkoitat rakennuslevyä etkä sekoita sitä painettuun lautaan, kyllä, rakennuslevyn eri materiaaleilla on erilaiset jäähdytysnopeudet. En tiedä käden arvoja, mutta Google-haku voi saada sinut kaavaan laskemaan, kuinka kauan tietyn kokoisen tietyn materiaalityyppisen levyn pitäisi karkeasti kestää jäähtyä. (Käytän mobiilisovellusta juuri nyt, joten minun on palattava tähän vastaukseen myöhemmin antaa linkkejä ja lisätietoja)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...