Kysymys:
Rikkoutunut sänky
Arden Rasmussen
2016-02-03 07:01:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Robo 3D. Kuitenkin jonkin aikaa sitten painopatja oli murtunut, ja nyt sillä on pitkä halkeama, joka leikkaa sen puoliksi. Sänky toimii edelleen, koska sitä pidetään yhdessä ruuveilla, jotka pitävät sänkyä telineisiin. Joten haluan jatkaa sen käyttöä, koska se on silti melko hyvä, lämmityselementti toimii hyvin ja korvaava sänky on 80 dollaria, enkä ole varma, onko RoBo 3D -verkkosivustolla myyty yksi yhteensopiva tulostimeni kanssa ei ole R1: tä, mutta sitä edeltävää versiota.

My cracked bed, with crack running straight through the center

Joten kysymykseni kuuluu: Kuinka voin parhaiten kohdistaa kaksi lasia palasia, jotta saadaan mahdollisimman tasainen painopinta ja kaksi tapaa, jolla nämä kaksi kappaletta pidetään parhaiten paikallaan, vai olisiko parasta sijoittaa uuteen painopaikkaan?

EDIT: Tässä on kuva myös lämmityselementistä selittämään tilannetta sen kiinnityksellä. The heating element attached to the underside of the glass print bed

MUOKKAA: RoBo 3D -tiimi on sanonut, että minun tarvitsee vain päivittää y- akselin kanssa esineellä esineellä ja osta sitten uusi rakennuslevy. Joten aion kokeilla lasin vaihtoa, ja jos se ei onnistu, aion mennä heidän ehdotuksensa kanssa ja ostaa päivityksen. Kiitos kaikille avusta.

Hei Arden. Pitääkö lasi jotenkin lämmitetyssä sängyssä vai voisitko mahdollisesti korvata rikkoutuneen lasin korvaamatta myös lämmitettyä sänkyä?
Vaikuttaa siltä, ​​että tässä mallissa lämmityselementti on osa jotakin liimaa, joka kiinnitetään suoraan lasipainopetiin. On mahdollista, että voin poistaa sen, mutta ei mahdollisuutta, jonka haluan käyttää
Viisi vastused:
#1
+4
Droid_JSmith
2016-02-03 20:30:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sängyn vaihtaminen on turvallisin vaihtoehto, varsinkin jos sinulla on lämmitetty sänky. Lasin halkeamat ja sirut luovat tulosteillesi epätasaisen pinnan ja niistä voi tulla turvallisuusriski; Lisäksi, vaikka borosilikaattilasi kestää hyvin lämpöshokkia, se voi edelleen halkeilla tai murtua, kun se altistuu nopeasti / epätasaisesti lämpötilan vaihteluille vaurioiden jälkeen. Borosilikaattilasilla on taipumus murtua suurina paloina sen sijaan, että ne pirstoutuisivat (napsahtaa sirun sijasta), mutta se on silti turvallisuusriski.

Vaikuttaa siltä, ​​että sinulla on Robo3D R1: n Kickstarter-versio; Robo3D: n nykyinen lasinen sänky käyttää magneetteja pitämään sängyn paikallaan, joten sinun on todennäköisesti vaihdettava Y-akselisi kiskot sängyn kanssa. Otan yhteyttä Robo3D-tukeen saadaksesi selville, mitä vaihtoehtoja sinulla on sängyn ja kiskojen päivittämiseen niiden läpi.

Robo3D: n lisäksi sinulla on muutama vaihtoehto: - Jos aiot jatkaa sängyn käyttöä, Kapton-teippi on tehokas pintasovellus yleiseen tulostamiseen. Se on erittäin ohut, mutta tarjoaa tehokkaan pinnan ABS & PLA -liimalle, toimii lämmitettyjen sänkyjen kanssa ja on yhteensopiva toissijaisten kiinnitystarvikkeiden kanssa (sininen maalarinteippi, PVA-liima, ABS-liete jne.). Kapton-teippi voi vaurioitua useiden tulosteiden jälkeen, joten aiot pitää useita arkkeja käsillä. - Voit korvata nykyisen borosilikaattilasisi uudella borosilikaattilasilevyllä toissijaisesta lähteestä - Alumiinilevyt ovat tehokas vaihto - Myös Lexan-levyt korvaavat tehokkaasti, mutta en suosittele niiden lämmittämistä.

Kiitos ehdotuksesta. Odotan heidän vastaustaan ​​varaosan pyyntöön. Ja jos se ei toimi, tutkin Kapton-nauhaa.
NP. Sinun tulisi myös miettiä korkkikappaleen lisäämistä kyseisen lämmityselementin päälle, se auttaa eristämään kelan ja parantamaan sängyn lämmitystä.
#2
+4
Daniel M.
2016-02-03 07:55:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pieni siru on hieno, mutta en tulosta niin suurella halkeamalla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on käytettävä 80 dollaria uudelle lasilevylle.

Vaihtoehto # 1 - Jos haluat borosilikaattilasia, voit saada arkin jommastakummasta McMaster (noin 40 dollaria + toimitus 10 "x10" kappaleen kohdalla, vähemmän pienemmille) tai paikalliselta lasinvalmistajalta (hinta vaihtelee paljon, joten tarkista se myös, jos haluat mennä tällä reitillä). Et kuitenkaan voi porata reikiä (karkaistu lasi rikkoo sinut poraa reiän). Borosilikaattilasin etuna on erittäin lämmönkestävyys, joten se ei hajoa lämpölaajenemisesta. Jos valitset tämän reitin, poimi muutama sidontaleike myös kiinnittääksesi arkin lämmitettyyn sänkyyn.

Vaihtoehto # 2 - Voit ehkä saada kuvakehyslasin rautakaupasta. Se on erittäin halpaa (minun oli 3 dollaria tai jotain alhaisimmilta), ja he usein leikkaavat sen tarkkaan kokoon. Voit ehkä porata tämän, mutta sinun on oltava erittäin varovainen. Joskus rautakauppa voi porata reikiä arkkiin sinulle tarvittaessa. Jos et halua porata, muutama sidontaleike toimii yhtä hyvin.

Vain huomautus, jos käytät sidontaleikkeitä: saatat joutua tekemään sen (riippuen siitä, miten hbp on asetettu ) saada hieman pienempi lasikappale, jotta sängyn tasoitusruuveilla olisi tilaa. Jos olet menossa kuvakehyslasin kanssa, varmista, että lasi on kokonaan lämmitetyn osan sisällä, jotta lämpögradientteja ei olisi (lasi murtuu / murtuu).

#3
+3
Tomas Sykora
2016-02-03 07:54:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IMHO, paras vaihtoehto on käyttää jonkinlaista nauhaa. Minulla ei ole kokemusta robo3dprinterista, mutta olen käyttänyt lasia PET-teipillä viimeisten 4 vuoden ajan.

Olen nähnyt myös miehiä käyttävän Kapton-teippiä. Ei koskaan yrittänyt.

Tämän ratkaisun tärkein haittapuoli on sängyn paksuuden lisääminen, en ole varma, pystytkö käsittelemään Z-tason päätepistettä, ellei tämä ole ongelma.

Toinen ratkaisu, jota voit kokeilla, on korvata sänky lasipalalla ja levittää sitten PET-teipillä tai muulla tavoin. En myöskään ole varma, pystytkö korvaamaan sängyn painopinnan. / p>

Kun käytät lasia ja PET-teippiä, sinun on saatava PET-teipin pinta karkeaksi hiekkapaperilla, ja saatat joutua levittämään ns. asetonimehua varmistaaksesi, että ABS-tulosteet tarttuvat sänkyyn.

Asetonimehu on pohjimmiltaan asetonia, jossa on liuennut luonnon ABS-muoviosa, mikä loi sängyssäsi tahmean kerroksen, joka auttaa pitämään tulosteet sängyssä tulostuksen aikana.

Se oli ratkaisu, jota olen käyttänyt aiemmin, mutta halusin poistaa uuden nauhan ostamiseen tarvittavan hinnan. Jos en löydä ratkaisua lasipedille, palaan siihen. Ja pystyn säätämään Z-tason päätypysäytintä. Kiitos ehdotuksista erilaisille nauhoille. Olen käyttänyt sinisiä maalareita, ja sillä on joskus melko mittava hintalappu.
@ArdenRasmussen Näen. Rehellisesti, en todellakaan su, että voit korjata rikkoutuneen lasin joka tapauksessa. Sinun on parasta valmistautua vaihtamaan se joko alkuperäiseen tai vain yhden leikkaamaan läheiseltä lasinvalmistajalta. Vai onko sinun tulostettava keskeltä? Oletko yrittänyt soveltaa takuuta tässä asiassa?
#4
+1
Leo Ervin
2016-02-03 22:13:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos itse lämmitin on alumiinia / kuparia / muuta metallia: Leikkaa lasi ja vaihda se. Nykyinen on todennäköisesti kiinnitetty lämpöpatjaan liimalla. Jos liima on syanokrylaattipohjaista, voit poistaa sen hieromalla asetonilla. Jos silikonityyppi, se irtoaa jonkin verran. Älä huoli, et vahingoita alumiinia. Lämmityselementti on joko alumiinin sisällä tai sen alla. Jos se ei ole alumiini, se on todennäköisesti PCB-lämpöpatja. Sitten en ehdottaisi käyttää asetonia tai jotakin "anti-liimaa" ja yritän vain käyttää vähän voimaa ja nähdä, liikkuuko lasi vähän. Jos ei, älä vaivaudu, myös PCB-lämpöpohjat voivat rikkoutua. Sitten ehdotan vain epoksin levittämistä halkeamia ympäröivien reikien peittämiseksi ja lasien pitämiseksi yhtenäisinä.

Myös korvaavista lasista: kuvakehyslasit ovat erittäin halpoja. McMaster myy korkealaatuisia laakereita ja tankoja, mutta lasille ei ole mitään syytä tuhlata rahaa. 5 dollaria on tyypillistä tämän kokoiselle borosilikaattilasille, jos olet Yhdysvalloissa (en ole). Luulen, että paikallinen Home Depot leikkaa sen myös sinulle ilmaiseksi.

#5
+1
TextGeek
2016-02-04 02:42:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä useiden muiden kanssa siitä, että paras vaihtoehto on lasin vaihto kokonaan. Mutta siitä huolimatta voit kokeilla jotain Loctite "Lasiliimaa", joka on pohjimmiltaan hullua lasiliimaa. Varmista, että tasoitat ja kiinnität hyvin kuivumisen aikana, tai muuten päädyt siihen pysyvästi ei suoraan. Haluat, että se kiinnitetään hyvin tasaiselle pinnalle ja kiinnitetään työntämällä rikkoutuneet reunat yhteen. Mutta luulen vain korvaavan sen.

Jos se on syanokrylaattipohjainen, voit aina poistaa liiman asetonilla, jos se päätyy epätasaisesti.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...