Kysymys:
Muovisten varaosien tulostaminen
James
2016-01-13 01:57:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen monta kertaa rikkonut pieniä muoviosia, joita on melkein mahdotonta vaihtaa, mutta ne voidaan helposti tulostaa kolmiulotteisina. Viimeisin tällainen vika on autoni tehtaalla asennetun radion äänenvoimakkuuden säädin.

Minulla on vähän kokemusta 3D-tulostuksesta, ja haluaisin pystyä korvaamaan nämä osat jotain hyvin lähellä alkuperäistä. Viettää tunteja mittaamalla ja suunnittelemalla varaosaa, jonka pitäisi olla 5 dollaria, ei oikeastaan ​​ole vaihtoehto. Tarvitsen jotain skannattujen kappaleiden skannaamiseksi 3D-muodossa ja vain jotenkin vain sauman tiivistämiseksi saumasta, missä se on rikki.

Onko tähän tarvittavaa skannaus- / tulostus- / ohjelmistojärjestelmää, joka ei vaadi paljon 3D-suunnittelua kokemus?

Hei @James, Huomasin, että kysymyksesi on ollut jo jonkin aikaa. Onko jokin alla olevista vastauksista pystynyt ratkaisemaan kysymyksesi? Jos on, voisitko hyväksyä oikean vastauksen. Jos ei, mitä puuttuu, jotta voimme auttaa sinua edelleen? Lisäksi, jos olet selvittänyt sen itse, voit aina vastata ja hyväksyä oman ratkaisusi. Kiitos.
Kaksi vastused:
#1
+12
Tom van der Zanden
2016-01-13 02:02:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helpoin tapa on tällä hetkellä: mallintaa palat käsin ja mittaa (digitaaliset) jarrusatulat.

Skannaustekniikka ei ole kovin hyvä eikä malleja ole tulostettavia . Yleensä skannauksen korjaaminen on enemmän työtä kuin kohteen mallintaminen alusta alkaen.

Mitä parempi mittauslaitteisto, sitä helpompaa siitä tulee. Olen käyttänyt CMM: ää työssä "skannaamaan" osan kosketusjärjestelmän avulla. Tämä saa minut kaarevat pinnat, joita on vaikea mitata jarrusatuloilla. Silloin taas kaikilla ei ole käytössään 100 000 dollaria + mittauslaitteita. Lol Yritä etsiä paikallista konepajaa!
Sanoisin, että tämä on luultavasti paras vastaus joukosta. Jopa niin yksinkertaiselle kuin äänenvoimakkuuden säädin, jopa uusille CAD-käyttäjille, se ei ole pitkä prosessi. Käytin tätä tarkkaa lähestymistapaa CAD-luokkaani opiskelijoiden harjoitellaksesi mallinnusta. En voi kuvitella, että äänenvoimakkuuden säätimen pitäisi kestää yli 45 minuuttia jopa suhteellisen uusille käyttäjille
@Diesel 45 minuuttia 5 dollarin kappaleelle on vielä kaukana ihanteellisesta. Vaikka se onkin paras ratkaisu tällä hetkellä, se on silti liian korkea este joillekin.
@Erhannis, En ole aivan varma mistä pääset. 45 minuuttia on tietysti arvio, ja jos osa on 5 dollaria, on liikaa, niin tulostuskustannukset ovat este. Kommenttini huomautti, että mallinnus on erittäin helppo taito oppia (ei olla hyvä, mutta oppia), ja jos se on taito, joka opitaan vapaalla ohjelmistolla, OP: n ei molempien tarvitse maksaa kalliista skannerista ja he voivat luoda mitä tarvitsevat. Jos 45 minuuttia on liian paljon aikaa oppia jotain, kuinka kipeästi tarvitset asiaa?
@Diesel Anteeksi, valitin periaatteessa. Jos minun piti valita 5 dollarin ja 45 minuutin käyttämisen välillä jotain arkipäivää, valitsisin 5 dollaria. Nyt oppimisharjoituksena se voi olla erittäin hyödyllinen. Vastaavasti, jos 45 minuuttia lyhenee merkittävästi harjoittelun kanssa (esimerkiksi 5 tai 10 minuuttiin), niin olisin kunnossa asettumalla suunnittelureittiin. (Yleensä olen vain tyytymätön 3D-skannaustekniikan tilaan ja toivon, että se olisi maagisesti täydellinen, haha.)
#2
+3
TextGeek
2016-01-19 10:13:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On skannaustekniikkaa: joko laitteisto tai ohjelmisto (tällainen ohjelmisto toimii tyypillisesti useista 2D-valokuvista). Sillä on rajoituksia, mutta se on aktiivinen tutkimusalue ja paranee koko ajan. "Autodesk 123D Catch" ja "3-Sweep" ovat muutamia esimerkkejä.

Yksi kompromissi automaattisen ja manuaalisen välillä on kopioitavan muodon monimutkaisuus. Joskus voit tehdä paljon yksinkertaisemman muodon, joka silti toimii, ja / tai sakeuttaa osan, jotta se ei riko seuraavalla kerralla. Tämä voi tehdä manuaalisen suunnittelun paljon houkuttelevammaksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...