Kysymys:
Mitkä ovat edut ja haitat kerätä osia itse, verrattuna DIY-paketin hankkimiseen ja sen muokkaamiseen?
Josip Ivic
2016-01-27 20:26:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelen oman 3D-tulostimesi tyhjennystä tyhjästä.

Onko parempi ostaa aloituspakkaus ja yrittää rakentaa tulostimesi sen ympärille, vai tilata erillisiä osia tulostimelle ja sitten yhdistää tulostin?

Hei. Vaikuttaa siltä, ​​että kysymyksesi on todella "Mitkä ovat edut ja haitat kerätä osia itse, verrattuna paketin hankkimiseen ja sen muokkaamiseen?". Tällä hetkellä mielestäni kysymyksesi ** otsikko ** heijastaa huonosti tätä tarkoitusta (se on liian yleinen), ja myös toinen kappaleesi ei näytä lisäävän mitään kysymykseen, mikä tarkoittaa, että sinun olisi parempi poistaa se. Yritä myös viimeisessä kappaleessasi esittää kysymys, jotta se ei pyydä lausuntoon perustuvaa vastausta, koska tällaiset kysymykset ovat yleensä paheksuttavia SE-yhteisössä.
Olen muokannut sitä :)
Se näyttää mielestäni nyt paremmalta. :)
Hei @josipIvic, Huomasin juuri, ettet ole vielä hyväksynyt yhtään vastausta. Etsitkö edelleen vastausta tähän kysymykseen?
Neljä vastused:
#1
+21
Tormod Haugene
2016-01-27 21:00:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleisestä näkökulmasta on otettava huomioon muutama asia.

Jos ostat sarjan :

Plussat:

 • Saat vakuutuksen siitä, että sinulla on kaikki tarvitsemasi osat toimivan tulostimen saamiseksi - kaikki elektroniikka, rakenne, pultit, mutterit, ruuvit, aluslaatat, johdot ja niin edelleen päällä.
 • Todennäköisesti kaikki saamasi osat tehdään sopimaan yhteen .
 • Saat (yleensä) käsikirjan , usein yhteisö, joka voi auttaa sinua, ja joskus jopa tekninen tuki.
 • Joskus se voi olla halvempaa kuin ostaa jokainen osa erikseen (mutta se voi olla myös enemmän kallista)

Miinukset:

 • Sinulla on rajoitetusti / ei lainkaan vaihtoehtoja mukauttaa tulostinta omien mieltymystesi mukaan ostamatta lisäosia.
 • Joitakin sarjoja voi olla vaikea päivittää myöhemmin tai ne voivat olla lukittuna johonkin kokoonpanoon tai ohjelmistoon.

Mielestäni:

Tapa, jolla katson sitä, parempi vaihtoehto sinulle riippuu siitä, miten haluat viettää aikaa. Tämä on:

 1. Jos saat paketin, voit käyttää enemmän aikaa rakentamiseen.
 2. Jos keräät kaikki osat itse, sinun on käytettävä aikaa suunnitteluun, tilaamiseen osat (mahdollisesti useita kertoja) tulostimen tosiasiallisen rakentamisen lisäksi. Mahdollinen käsikirjojen puute voi myös lisätä rakennusvaikeuksia.

Jos sinulla ei vielä ole 3D-tulostinta, suosittelen paketin hankkimista yksinkertaisesti siksi, että kamppailet vähäpätöisten asioiden, kuten osien, kanssa yhteen sovittaminen voi viedä hauskaa monille ihmisille.

Hieno vastaus. Voisitko myös huomauttaa, että sarjat voivat olla myös kalliimpia? Jotain: "Se voi olla halvempaa kuin ostaa jokainen osa erikseen (mutta se voi myös olla kalliimpi)."
@hroncok, kiitos kommentistasi! Olet oikeassa. Sarjat eivät todellakaan ole aina halvempia.
Suosittelen ostamaan sarjan ensimmäiselle tulostimellesi ja rakentamaan toisen, jos et muista syistä kuin haluat todennäköisesti tulostaa ainakin yhden osan, kun rakennat omaa, ja jos sinulla ei ole toimivaa tulostinta ...
#2
+10
TextGeek
2016-01-28 09:44:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakensin ensimmäisen tulostimen alusta alkaen, vaikka se onkin melko samanlainen kuin ylisuuri MendelMax 2. Se oli hyvä oppimiskokemus, mutta toisinaan erittäin turhauttavaa. Kaiken kaikkiaan mielestäni olen iloinen siitä, että tein sen tällä tavalla, mutta pakki olisi saanut minut tulostamaan paljon nopeammin ja hieman halvemmalla.

Tässä ovat tärkeimmät vaikutelmani kokemuksesta ...

 • Sinun pitäisi olla jo perehtynyt suurimpaan osaan perustaitoja: juottaminen, puun ja / tai metallin työstö, elektroniikka jne. Älä unohda ohjelmistoja - kirjoitin paljon Arduino-koodia useille matkan varrella oleville asioille.

 • Sinun on oltava ahkera etsimällä vastauksia verkosta, koska oppaita ei ole. Tämän ryhmän pitäisi tehdä siitä nyt paljon helpompaa kuin viime vuonna.

 • Joihinkin ongelmiin on hyviä vastauksia verkossa; jotkut eivät, tai vastauksia on vaikea koota yhteen. Huomasin, että askelmoottoreilla on "oma tarinansa" kaikilla, useilla hienovaraisuuksilla, joita en odottanut.

 • Sinun on päätettävä miten "tyhjästä", johon haluat mennä - ostin valmiit Arduino Mega- ja RAMP-levyt, mutta voit ostaa niiden sijaan paketin tai komponentteja tai jopa suunnitella oman elektroniikkasi kokonaan.

 • Teet virheitä ja käytät rahaa toipumiseen. Esimerkiksi Y-akselimoottorini ei voinut liikuttaa rakennusalustaa melkein tarpeeksi nopeasti (liian suuri hitaus), joten minun piti työstää kyseinen akseli kokonaan uudelleen käyttämällä paljon kalliimpaa lyijyruuvia sekä laakereita, lohkoja, liittimiä, ....

 • Jos luulet, että haluat ehkä myydä tulostimen myöhemmin, uskon, että se olisi helpompaa, jos se olisi tunnettu malli.

Se on kuitenkin räjähdys paitsi silloin, kun juutut kiinni. ja tyytyväisyys ensimmäisen onnistuneen tuloksen tullessa on melko suuri.

Vielä yksi vinkki: osta erityisesti irtotavarana laitteille. Voit todennäköisesti saada 100 tiettyä pulttia verkosta 10 hinnalla paikallisesta rautakaupasta. Anna tai myy jäännöksiä auttaaksesi muita aloittamaan.

#3
+6
Ragnar Moberg
2016-03-23 22:50:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muutama kuukausi sitten ostin Kiinasta halvan (220 USD) Prusa i3 -sarjan ja laitoin sen yhteen. Yhdistäminen oli hauskaa ja silti hieman haastavaa. Oli myös mukavaa, että valmiiksi konfiguroitu laiteohjelmisto oli jo ladattu sen mukana toimitetulle Melzi-levylle.

Joten haittapuolena: Sarjaan tuleva levy (Melzi) tukee vain yhtä ekstruuderia, joten Haluan lisätä lisää ekstruudereita myöhemmin, minun täytyy vaihtaa se. Tämä tarkoittaa, että siinä tapauksessa olisin maksanut kahdesta laudasta.

Ehkä sinun pitäisi kysyä itseltäsi, mikä on tavoitteesi # 1. Jos olet enimmäkseen kiinnostunut tulostimen käytöstä muissa projekteissa, paketti voi olla mitä haluat. Jos tärkein kiinnostuksesi on jotain tekemistä, sinun pitäisi ehkä mennä all in ja tehdä kaikki tyhjästä.

#4
+1
Greenonline
2017-06-12 20:49:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kolme upeaa vastausta on jo lähetetty, ja on ollut erittäin mielenkiintoista lukea ne. Yritän olla toistamatta sitä, mitä on jo sanottu.

Olen hankkinut osat erikseen kolmelle eri tulostimelle:

Olen koodannut Arduinosia ja Pisiä sekä rakentanut robotteja ja nelikoptereita muutaman vuoden ajan. Sitten marraskuussa 2016, koska tarvitsin ZMR250-kvadrokopterin tukisuojan, jonka hankkiminen oli vaikeaa, mutta helppo tulostaa, aloin lukea 3D-tulostimista (enimmäkseen RepRap-wiki ja sitten myös yksittäiset blogit suorista eteenpäin -rakennuksista) Prusa-, P3Steel-, Wilson- ja Delta / Kossel-tulostimien suunnittelumuunnoksina), lukemattomien rakennusvideoiden katsominen ja kysymysten esittäminen täällä SE 3D -tulostimissa, muiden kysymysten ja vastausten lukeminen sekä eBayn läpi tuntikausia katsominen ylös osia ja tehdä useita Bill Of Materials (BOM) ja blogata tietoja, jotka sain. Joten tämä antoi minulle hyvän pohjan ja lähtökohdan, kun pääsin tilaamiseen. Itse asiassa prosessi on edelleen käynnissä ...

Osien tilaamisen jälkeen, joulukuussa, paloittain, minun piti sitten odottaa kuukauden, kunnes osat saapuivat Kiinasta, jonka aikana luin vielä joitain ja tarkistin, mitä olin jo oppinut.

Sain sitten viimeinkin työskennellä P3Steelin parissa tammikuussa, mutta kaksi ja puoli viikkoa myöhemmin, ennen kuin olin saanut sen valmiiksi, jouduin siirry BKK: hon pitkäksi ajaksi.

P3Steelin rakenteessa ilmeni viivästyksiä postiviiveen vuoksi, mutta myös joitain osisarjoja, joissa puuttui kriittisiä osia (katso Onko 8 mm x 20 mm: n laakeri-akseli X-akselin vetoakselille (P3-teräkselle) mukautettu osa?), joten minun piti saada ne koneistettuina Thaimaassa (koska täällä koneistettu maksaa vain noin 3 dollaria). Toivottavasti, kun palaan Iso-Britanniaan, minulla pitäisi olla kaikki käytettävissä ja pystyä viimeistelemään rakennus muutamassa viikossa.

Kerran Bangkokissa aloitin osien hankkimisen Wilson II: lle ja sitten , myöhemmin Kossel, lähinnä siksi, että alumiini- ja terästangot ovat neljännes, puolet, hinta, jonka ne ovat Euroopassa. Minun piti myös käydä läpi tilausprosessi uudestaan ​​hankkimalla osia Kiinasta näille kahdelle tulostimelle - Kiinasta tulevien osien saapuminen Thaimaahan kestää kuitenkin vain kaksi viikkoa, ei noin kuukausi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Wilson II -osat, jotka aion viedä takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan rakennuksen loppuunsaattamiseksi, toivottavasti tulostamalla muoviosat P3Steelille, kun / jos P3Steel on valmis.

Huomaa, että seitsemän, tai kahdeksan kuukautta, alusta alkaen siitä, kun kiinnostuin 3D-tulostuksesta, en vieläkään ole vielä valmistanut yhtä tulostinta. Olen kuitenkin helvetissä oppinut paljon. Huomaa: Suurin osa viivästyksestä johtuu kuuden kuukauden siirtymisestä pois tulostinkokoonpanostani Isossa-Britanniassa.

Koska olen lukenut Wilsonin ja Kosselin muokkausblogeja, olen äskettäin -päivitysten ostaminen, ennen kuin olen edes asentanut pultin yhteen, Kosselille ja Wilsonille, saati jommankumman peruskokoonpanon valmistumisesta. Esimerkiksi, olen juuri ostanut kiinalaisia ​​alumiinipisteitä pikemminkin kuin Sintronilta saamani muoviset PLA-tulosteet. Joten olen päätynyt kohtuulliseen kokoelmaan varaosia (tarpeettomia?), Mutta jälleen kerran, se on auttanut minua saamaan suuren käsityksen siitä, mikä toimii hyvin ja mikä ei.

Toistaakseni TestGeekin sanoman, yksi tärkeä vihje minulla olisi (ja luin tämän foorumista, kun olin ensimmäistä kertaa 3D-tulostinrakennuksessa) Jos ostat osia erikseen, sinun on ostettava irtotavarana (saat 10 kpl, 50 kpl, 100 kpl) ja osta enemmän kuin tarvitset: mutterit, pultit, laakerit, GT2-hihna, GT2-hihnapyörät. Hinta laskee ilmiömäisesti, ja voit myydä varaosia paikallisesti suunnilleen niin paljon kuin maksoit koko erästä verkossa, mikä kattaa tai kattaa melkein tulostimen kustannukset. Lisäksi varaosat ovat käteviä jatkokehitykseen tiellä. Älä osta mitään Yhdysvalloista (paitsi jos olet jo Yhdysvalloissa, luulisin) - tuonti- / postimaksut ovat törkeitä.


TL; DR

Samalla tavalla kuin opit lisää paketin rakentamisesta eikä ennalta rakennetun tulostimen ostamisesta, opit lisää hankkimaan osat erikseen, mutta se voi maksaa enemmän, turhina osina. Lisäksi:

 • Tutkimus ensin laajasti
 • Osta irtotavarana
 • Ole valmis viivästyksiin, ole kärsivällinen
 • Ole valmis iteratiiviin suunnittelu


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...