Kysymys:
Onko useiden tulosteiden pakkaaminen koontikokoelmaan mahdollinen työnkulku jauheelle tulostimille?
the third dimension
2016-01-16 06:11:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

-tulostimilla tulostettava 3D-objekti voidaan sijoittaa mihin tahansa koontivolyymiin. Mutta on vain käytännöllistä sijoittaa se pohjaan, koska muuten tarvittaisiin tukimateriaalia.

Stereolitografialla on sama ongelma. Vaikka fotopolymeeri voidaan kovettaa missä tahansa rakennetilavuuden kohdassa, tulos siirtyy pois, ellei sitä pidä paikallaan tukimateriaalilla.

Jauhepohjaiset tulostimet (joko jauhe + sideaine tai mikä tahansa laser- / elektronisäde sintraus / sulatusvaihtoehdoilla) ei ole tätä ongelmaa, koska ne täyttävät koko rakennetilavuuden jatkuvasti jauheella. Muiden painotekniikoiden vaatima tukimateriaali on joka tapauksessa osa jauhepohjaista painatusta. Rakennetilavuus olisi mahdollista pakata monilla tulosteilla ja tulostaa ne yhdellä kertaa.

Kun otetaan huomioon, että koneet ovat suhteellisen kalliita, olisi kannattavaa lisätä kapasiteettia. Yritys, joka käyttää tällaisia ​​tulostimia voimakkaasti, voisi odottaa tietyn ajan, kunnes muutama tulostusjono sopii yhteen rakennemäärään ja vasta sitten aloittaa prosessin. Tekevätkö ihmiset tämän?

Kaksi vastused:
#1
+5
tbm0115
2016-01-16 06:19:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, tämä on erittäin suosittua. Tutki Shapeways-sivustoa ja näet, että juuri he tekevät niin. Olen myös henkilökohtaisesti nähnyt paikallisen 3D-tulostusliikkeen tekevän tämän koneellaan. Sitä kutsutaan panokseksi. Vastaavaa tekniikkaa voidaan käyttää perinteisissä konepajoissa (myllyt / sorvit).

Joo. Ja ihmiset yrittävät pakata osat mahdollisimman tiheästi ja jättää vain vähän tilaa turvallisten kustannusten välillä. Pakkauksen optimoimiseksi on olemassa jopa (kallis!) Ohjelmisto, esim. http://www.netfabb.com/news.php?nid=29 tai http://software.materialise.com/magics-sintermodule
#2
+5
Mark
2016-01-16 08:47:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jauhepainatuksen tulostusnopeus riippuu ensisijaisesti tulostuksen korkeudesta; sivusuunnassa ei ole väliä. Koska jauhepainatus tarjoaa oman helposti irrotettavan tukirakenteensa, pakkaus, joka maksimoi tuotteiden määrän ja minimoi korkeuden, maksimoi läpimenon.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...