Kysymys:
Ovatko nämä oikeat sähköliittimet kytkentävirtalähteen kytkemiseksi pistorasiaan?
leeand00
2016-01-16 20:40:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että kun liität kytkentävirtalähteen 12v DC 30a 360w pistorasiaan, sinun on oltava erittäin varovainen ; varo, ettet johdot sekaisin; varo, ettet kukaan tai mikään koske johtimiin (itse asiassa ensimmäinen oikea projekti, jonka aion tulostaa, on kotelo, joka sopii kytkentävirtalähteen ympärille), tai tilaa vain joku.

Nyt on kolme johtoa, jotka menevät erityisen huolestuttavaan Yhdysvaltain seinään, ja nämä johdot tulevat ulos tavallisesta PC-kaapelista, jonka naaraspää on katkaistu, ja ne kiinnittävät virtalähteen. Kuten ulkoisessa kotelossa, nämä kolme johtoa ovat myös eristettyjä, ja kun poistat eristeen paljaista johtimista ja liität sen virtalähteeseen, sinun on käytettävä jonkinlaisia ​​sähköliittimiä niiden liittämiseksi virtalähteen ruuvinjohtoihin. / p>

Ostin joitain sähköliittimiä vain tätä tarkoitusta varten, mutta en ole täysin varma, että ne ovat hyviä tähän tarkoitukseen, joten ajattelin tarkistaa ensin täällä.

Picture of GE Electrical Connectors 50956, 40 piece set

Takana on tekniset tiedot:

  ╬─────────────────── ─╬──────────────────────────────────────────────── ╬╬ ╬ AWG ╬ Vaijerin koko ╬ Nastan koko ───╬──────────────────────────╬╬ Spade Terminals ╬╬──────────────── ───╬──────────────────────╬─────────────╬ ──╬╬ YF1,25-35 (punainen) ╬ 22-16 ╬ 0,5-1,5 ╬ 3,7 ╬╬──────────────────────────── ───────────────╬──────────────╬───────────╬╬ Ring Terminals ╬╬───────────────────╬──────────────────────╬ ───────╬───────────╬╬ YF1.25-4 (punainen) ╬ 22-16 ╬ .5-1.5 ╬ 4.3 ╬╬──────── ───────────╬────────────────────────────────────╬ ─────────╬╬ Butt Splice ╬╬──────────────────────────────────── ──────╬──────────────╬────────────╬
╬ BF-1.2SS (punainen) ╬ 22-16 ╬ .5-1.5 ╬ ei sovelleta ╬╬────────────────────────────── ──────────────╬──────────────────────────╬  

En ole varma, pitäisikö minun käyttää rengas- tai lapaliittimiä, enkä tiedä mitä johdinkokoa käyttää; enkä tiedä mikä johdinlaatu on tavallisen PC-virtajohdon sisällä, tai vaikka nämä ovat turvallisia liittimiä tähän.

Kaksi vastused:
#1
+5
Tom van der Zanden
2016-01-17 00:48:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On okei käyttää vain paljaita johtoja virtalähteessä olevassa ruuviliittimessä. Ne on suunniteltu sitä varten; Heillä on pieni levy ruuvin alla, joka estää johtimien kulumisen ruuvista.

Jos haluat napaisemman johdinliittimen, käytä yhtä lapiotyyppistä. Valitse pienin koko, joka sopii johtoihisi.

PC: n virtajohdoissa on yleensä IEC C13 -liitin, ja ne on luokiteltu 10A: lle (eli myös johdot itse pystyvät kuljettamaan ainakin niin paljon virtaa ). Tämä sopii kaikille 3D-kotitulostimille, jotka yleensä piirtävät siitä murto-osan.

Tarkemmin sanottuna virtalähde, jonka nimellisarvo on 30 A 12 V: lla, vie siis hieman yli 3 A 120 V: n jännitteellä. Lankamitta 18-24 tai niin on hieno (riippuen ilmankierrosta, niputtamisesta jne.). Katso [http://www.engineeringtoolbox.com/wire-gauges-d_419.html]. 12 V: n puolen johtojen tulee olla raskaampia.
@TextGeek kiitos linkistä! Miksi et tee siitä vastausta ja valitsen sen: http://www.engineeringtoolbox.com/wire-gauges-d_419.html
#2
+3
Matt Clark
2016-01-17 01:53:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Syöttölohko hyväksyy paljaan langan.

enter image description here

voit käyttää keltaista keskellä oikealla, mutta lohkon ruuvi tekee pohjimmiltaan oman puristuksen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...