Kysymys:
Milloin minun pitäisi käyttää lautaa, milloin reunaa?
Matt Clark
2016-01-13 02:49:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otettu vastauksesta, jonka tarjoaa @EricJohnson,

Milloin minun pitäisi käyttää lautaa ja milloin reunaa? Mitä etuja kullakin on toisiinsa nähden?

Lautta enter image description here

Reuna enter image description here

Kolme vastused:
#1
+10
Eric Johnson
2016-01-13 03:00:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lautta mahdollistaa paremman tarttuvuuden koko painokseen, kun lautta kiinnittyy painopintaan ja painos kiinnittyy lautaan. Lautat kulkevat aina painatuksen alla ja koostuvat useista kerroksista, kun taas reunus on vain 1 kerros ja painatuksen ulkopuolella. Lautoja on yleensä vaikeampaa poistaa kuin reunat lisääntyneen kosketuksen takia tulosteen kanssa.

Oman kokemukseni mukaan reunat eivät auta paljoa kerroksen tarttuvuudessa, koska ne ovat vain yksi kerros. Käytän yleensä lautaa, kun tarvitsen mukavan näköisen ensimmäisen kerroksen, joka ei ole sängyllä tai kun ei ole tarpeeksi yhteyspisteitä.

Minusta reunat ovat hyödyllisiä, kun sinulla on paljon yhteyttä sängyn ja painatuksen välillä. Jos sinulla on suhteellisen tasainen esine, lautaa ei tarvita, mutta reunus voi antaa sinulle jotain käyttöä, joka auttaa erottamaan painatuksen sängystä. Esimerkiksi muutin äskettäin voittoa tavoittelemattoman 2D-logokuvan yksinkertaiseksi kaavaksi, jota he voisivat käyttää jäljittämiseen. Erittäin tasainen, paljon tarttuvuutta sänkyyn. Reunat antoivat minulle jotain, jota voin käyttää kimmoakseni tulosteen vahingoittamatta sitä. Se on hyödyllinen myös pienille laatikoille tai tarjottimille. Käytän reunaa aina, kun en tarvitse lautaa.
#2
+7
George Sapkin
2016-01-13 03:01:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lautta käytetään loimien estämiseen. Sen sijaan, että tulostettaisiin suoraan rakennuspinnalle, sen päälle rakennetaan osia. Poistat ja hävität lautan jälkitulostuksen. Lautta on suurempi kuin osa ja siten myös enemmän tarttuvuutta. Lauttia käytetään ensisijaisesti ABS: n kanssa sängyn tarttumisen helpottamiseksi. Lauttia käytetään myös vakauttamaan pieniä jalanjälkiä (esim. Sauva) olevia malleja tai luomaan vahva perusta mallin ylempien kerrosten rakentamiseen. Jos ainoa huolenaiheesi on sängyn tarttuminen, on parempi käyttää reunaa.

Reuna kiinnitetään malliin ja ulottuu ulospäin. Reunoilla on tyypillisesti useita ääriviivoja ja ne voivat olla muutaman kerroksen korkeita. Reunoja käytetään usein mallin pienten osien, kuten pöydän jalkojen, vakauttamiseen, koska reunat auttavat näitä alueita pysymään yhteydessä tulostusasemaan.

TL; DR

Reuna on vain mallin ympärillä ja kiinnitetty ensimmäiseen kerrokseensa, myös sen alla on lautta.

#3
+5
Adam Davis
2016-01-13 02:56:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lautta auttaa, kun osalla on vain vähän kosketuspisteitä tulostusalustan kanssa, eikä se siksi tartu hyvin osiin sisällä ja ilman osaa.

Reuna auttaa, kun osa ei tartu hyvin osan kehän ympärille.

On hyvin harvinaisia ​​tilanteita, joissa tarvitset molempia, mutta yleensä käytät vain yhtä tai toista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...