Kysymys:
Suklaa painatus
Dimitri Modderman
2016-02-01 02:58:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt paljon tulostimia, jotka tulostavat suklaata ruiskulla, jossa on sula suklaa. Mutta vielä hienompaa, olisiko mahdollista tulostaa suklaata käyttämällä jonkinlaista syöttöjärjestelmää jatkuvaan suklaan painamiseen, niin suuria esineitä ja pitkään, että se ei riitä vain yhden sulan suklaan sisältämän ruiskun sisältöön ?

Huomioon otettavia asioita ovat IMO:

  • Kuinka pitää suklaa riittävän kauan sulassa, viskoosisessa tilassa tarpeeksi painettavaksi?
  • Suklaa tarvitsee karkaisulämpötila, mikä tarkoittaa, että sen on oltava noin 32-37 celsiusastetta, muuten se ei loista, mutta saa tylsän ilmeen (tai muuttuu valkoiseksi jonkin ajan kuluttua).
  • Suklaa on ruokaa, joten tarvitset koko ketjussa ruokaa säästäviä laitteita, jotka eivät ole suklaan kanssa yhteydessä.

Ehkä peristalttinen pumppu, joka jatkuvasti pumpaa sulaa suklaata ekstruuderiin , joka voi olla venttiili, joka voidaan avata / sulkea G-koodista?

Joissakin tapauksissa kannattaa tulostaa kaksiosainen negatiivinen (hometta) elintarviketurvallisesta PLA: sta ja kaataa sula suklaa muokkausaukkoon. Luulen, että muottien luomiseen on olemassa skriptejä / työkaluja. Niitä käytetään yleensä kynttilä- tai saippuamuottien ja vastaavien valmistamiseen, mutta ne voidaan hyväksyä koloklaatille. Tämä muotti ei ole liian uudelleenkäytettävä, koska pienet palat voivat jäädä loukkuun kerrosten väliin ja mädäntyä. Mutta voit käyttää sitä tekemään erän kolokatehahmoja noin päivässä. Päinvastoin, jos tulostus kestää yli 10 tuntia, painettu ruisku ei ehkä toimi, koska se saattaa pilata tulostuksen aikana.
jatkoi: muotin seinät saatetaan joutua peittämään elintarvikkeille turvallisella materiaalilla, jotta suklaa ei tarttuisi siihen
Hei @Dimitri Modderman, huomasin, että kysymyksesi on ollut jo jonkin aikaa. Onko jokin alla olevista vastauksista pystynyt ratkaisemaan kysymyksesi? Jos on, voisitko hyväksyä oikean vastauksen. Jos ei, mitä puuttuu, jotta voimme auttaa sinua edelleen? Lisäksi, jos olet selvittänyt sen itse, voit aina vastata ja hyväksyä oman ratkaisusi. Kiitos.
Äänestän tämän kysymyksen sulkemiseksi aiheen ulkopuolisena, koska se on suosituskysymys.
Kaksi vastused:
#1
+11
amra
2016-02-01 21:46:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitys: Löysin mukavan artikkelin suklaapainatuksesta: https://all3dp.com/2/chocolate-3d-printer-all-you-need-to-know/


Etsit suklaaekstruuderia. En löytänyt sellaista, joka vastaisi kaikkia vaatimuksiasi. Kukin ratkaisu on mukautettava.

Zmorph3d nestemäisen tahnan ekstruuderi

Sivun videon mukaan lisäät suklaata nestemäisessä muodossa. Se voitaisiin ratkaista lämmitetyllä suklaasäiliöllä.

Ruiskupohjaiset ekstruuderit

Voit käyttää 2 litran ruiskua. Ja jos tämä ei riitä, voit täyttää tulostuksen aikana.

Muunna pellettiekstruuderi

Tulostaminen suklaapelleteistä on yksinkertaisempaa kuin muovipelleteistä tulostaminen. Siksi, jos käytät elintarvikkeiden säästäviä osia sellaisen ekstruuderin rakentamiseen, se on sinulle käyttökelpoinen.

Jäähdytys

Shop

Open -Elektroniikka

+1 tiettyjen linkkien tarjoamisesta. Voinko ottaa näytteet tuloksista?
Hyvä vastaus. Yksi kommentti tekisin tämän hieman vähemmän linkistä riippuvaiseksi. Joten kun tulevaisuudessa ja suuri osa näistä linkeistä ei enää toimi, vastaus toimii edelleen. IE nimien ja linkkien lähettäminen.
#2
  0
StarWind0
2016-11-11 02:39:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin tutkia, mitä Hershey teki tälle suklaatulostimelle 3ds-liitännässä. Katso uusinta suklaan 3D-tulostusta. CocoJett

Siitä huolimatta heidän säiliöjärjestelmästään ei ole juurikaan sanottu.

Todelliseen kysymykseen itse. Mikään ei edistä suurta jatkuvan suklaan allasta. Olisi tarpeeksi helppoa rakentaa jotain, joka sekoitti suklaata, ja pumppu, joka ruokkii sitä. Tuolloin puhumme kohtuullisesta määrästä uutta tekniikkaa. Voisi selvittää, kuinka E-ekstruusio voidaan kartoittaa pumppuun, joka täyttää kulutuksen.

Tämä osa on vain vähän spekulaatiota .. Ihmettelen. Minusta tuntuu, että tapa mennä XL-kookospainatukseen olisi jauhe. Sitoa se syötävällä liimalla (ehkä kuumaa sokerivettä?). Anna tulostimen jääkaapissa. Tai sinulla on vain yksinkertainen järjestelmä, joka voi vaihtaa kookosruiskut. Viimeisenä voit vain keskeyttää sen, kun vaihdat ruiskuja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...