Kysymys:
Kuinka käyttää polyisosyanuraatti (PIR) -vaahtoa lämmitetyn sängyn kanssa?
leeand00
2016-02-05 05:34:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärtääkseni kestää todella kauan, ennen kuin lämmitetty sänky lämpenee MK2a-lämmitetyllä sängyllä. Olen kuullut, että jotkut ihmiset ehdottavat, että käyttämällä Polyisocyanurate (PIR) -vaahtoa (eristettä, joka sytyttää tuleen melko vähän lämpöä) voidaan käyttää pään alla, jotta se lämpenee nopeammin.

Nyt on tietysti myös muita tapoja tehdä tämä, esimerkiksi käyttämällä suurempaa virtalähdettä, mutta tässä vaiheessa haluaisin vain käyttää minulla olevia osia juottamatta monia komponentteja uudelleen RAMPS-kortilla.

Mietin, mikä olisi oikea tapa kiinnittää tämä sänkyyn, pitäisikö jousien mennä sängyn pohjaan tai päälle? Tarvitsenko lisäosia? Onko tämän tekemiseen muita näkökohtia?

Kaksi vastused:
#1
+4
Tormod Haugene
2016-02-05 15:31:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehtoinen ratkaisu, jota käytetään joissakin Kossel Mini -malleissa, on yksinkertainen pahvi, joka on päällystetty alumiiniteipillä ( docs).

Tällä ratkaisulla on lisäetu, että se todella parantaa lämmitysaikaa, koska alumiiniteipin heijastava pinta heijastaa lämpöä takaisin sänkyyn imeytymisen sijasta.

Se on myös hyvin yksinkertainen ratkaisu ilman kalliita materiaaleja. Luulen, että sen asentaminen oikein voi olla ongelma tulostimestasi riippuen, mutta tämä on hieno ratkaisu ainakin Kossel-malleille.

#2
  0
Dimitri Modderman
2016-02-05 14:21:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät erillistä virtalähdettä sängylle (tai jos ohjaimessasi on sisäänrakennettu jännitesäädin, jotta se ei vahingoitu suuremmilla jännitteillä), voit joskus löytää pienen potentiometrin virtalähteen liitäntöjen läheltä kääntämällä tätä potentiometri ylöspäin voi nostaa virtalähteen lähtöjännitettä muutamalla voltilla enintään. Minun tapauksessani potentiometri oli oranssi ja antoi minun nostaa jännitettä melkein 2 volttia!

Jos tulostusohjaimesi toimii samalla virtalähteellä ja on kriittinen tulon suhteen, ÄLÄ tee tätä, koska se vahingoittaa Parempi vaihtoehto on sitten löytää korkeampi jännitesyöttö ja virrata sänky erikseen.

Kaveri käy MARK2a-sängyllä 19 V: lla ja se lämpenee erittäin nopeasti. (hän käyttää hämärää 15 V: n virtalähdettä, joka pystyttiin pyörittämään 19 V: iin saakka). Ja hän ei käytä lainkaan eristystä!

Oranssi? Tarkoitatko hehkuvaa oranssia?
@leeand00 Se olisi oranssia muovia.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...