Kysymys:
Kuinka voin asettaa ensimmäisen kerroksen Slic3r-lautan jälkeen tulostamaan ensimmäisen kerroksen nopeudella
Eric Johnson
2016-01-13 08:13:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun lisäät lautan Slic3r: iin, lautan ensimmäinen kerros tulostuu ensimmäisen kerroksen nopeudella. Kun lautta on valmis, ensimmäinen tulosteen kerros tulostuu vakionopeudella. Kuinka voin saada varsinaisen tulostuksen ensimmäisen kerroksen hidastumaan ensimmäisen kerroksen nopeuteen?

Voinko kysyä, miksi haluat saavuttaa tämän? Haluatko myös muokata G-koodia?
Kun tulostan lautan, lautan ja itse painatuksen välillä on pieni aukko, joka on helppo poistaa. Kun tulostat suuremmilla nopeuksilla, tarttuvuus ei riitä pitämään edes ensimmäisen kerroksen ulkopintoja, missä ne puristettiin (ympyrä muuttuu kuusikulmaksi). Tuloksen tämän osan hidastaminen korjaa ongelman. Tiedän, että pystyn ratkaisemaan tämän muokkaamalla G-koodia tai hidastamalla manuaalisesti tulostimen nopeutta nestekidenäytössä kyseiselle tulosteen osalle, mutta haluan tavan, joka voi hidastaa lautan jälkeistä ensimmäistä kerrosta erityisesti Slic3r: ssä.
Näen. Erittäin mielenkiintoinen ongelma! Näyttää olevan ominaisuus "jälkikäsittelyskriptien" ajamiseksi Slic3r: ssä. Saattaa olla syytä katsoa.
Kolme vastused:
#1
+4
Tormod Haugene
2016-01-17 02:21:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on edelleen kesken, ja tässä minulla on toistaiseksi, mutta ensin:

Hyödyllinen vaihtoehto vastaaville ongelmille:

Hyvin samanlainen ongelma olisi käyttää eri asetuksia mallin eri osiin Slic3r: ssä. Useimmissa asetuksissa tämä voidaan saavuttaa muokkausverkkoilla.

Jälkikäsittelyskriptit:

Sikäli kuin tiedän, Slic3r ei anna sinulle vaihtoehtoa ensimmäisen tason nopeuden asettaminen lautan jälkeen suoraan, mutta niiden avulla voit suorittaa jälkikäsittelyskriptejä; toisin sanoen suorittamaan automaattisesti ohjelmoimasi operaatiojoukko g-koodilähdössä.

Vaikka oletkin kaukana triviaalista, voit teoriassa tehdä ohjelman, joka kulkee lähdön g-koodin läpi, säätää asetukset mieltymystesi mukaan ja tallentaa ne sitten uudelleen kohdekohteeseen.

Tulostimen kokonaisnopeuden säätäminen g-koodilla:

Kuten käy ilmi, on yksinkertainen g-koodikomento, joka määrittää tulostimesi toiminnan kokonaisnopeuden:

  M220 S [jokin numero]; katso yllä oleva linkki yhteensopivasta laiteohjelmistosta  

Reprapwoldin uutiskirje kertoo, että:

Esimerkiksi M220 S50 vähentää nopeutta 50 prosenttiin alkuperäisestä viipaloidusta G-koodista. Jos haluat kiirehtiä tulostuksen viimeistelyyn ajoissa illalliselle, käytä M220 S200 -tulostusta kaksi kertaa nopeammin (200%).

Toisin sanoen, kuten jotkut tulostimet antavat sinulle mahdollisuuden vaihda nopeutta keskitulostuksessa, voit ohittaa käytetyn nopeuden M220-komennolla joko käyttöliittymän, kuten PrintRun, kautta tai hioamalla itse alkuperäistä g-koodia.

G- koodilähtö nopeusasetusten säätämiseksi:

Helpoin tapa saavuttaa tavoitteemme olisi manipuloida lähtö-g-kooditiedostoa manuaalisesti tekstieditorin kautta ja lisätä M220-komento sopiviin paikkoihin:

  • Aseta M220 S50 juuri ennen ensimmäistä kehä kerrosta (lautan liitäntäkerroksen jälkeen) hidastamaan varsinaisen mallin ensimmäistä kerrosta.
  • Aseta M220 S100 joskus ensimmäisen kehäkerroksen jälkeen normaalien nopeusasetusten palauttamiseksi.

Tätä varten meidän on kuitenkin pystyttävä erottamaan nämä kaksi pistettä g-koodilähtö.

Lisäyskohtien erottaminen:

Slic3r tarjoaa asetuksen kohdassa Tulostusasetukset -> Tulostusasetukset -> Verbose G-code että - kun käytössä - lisää kirjoitetut kommentit kaikkiin luotuihin g-kooditiedostoihin.

Jos tarkastetaan lautalla varustetulle mallille annettu g-kooditiedosto, löytyy kommentti:

 ; siirry ensimmäiseen kehäpisteeseen < - antaa kutsua tätä A  

ja

 ; siirry seuraavaan kerrokseen (x) < - antaa kutsua tätä B  

täynnä useita paikkoja koko gcode: ssa. varsinaista mallia tulostetaan, kun ensimmäistä kommenttia B seuraavaa kommenttia A voidaan käyttää nopeuden palauttamiseksi normaaliksi.

Se On kuitenkin huomattava, että tuotoksen g-koodin kommentit eivät näytä täysin johdonmukaisilta , enkä siksi suosittele kenenkään automatisoimaan tätä logiikkaa komentojonoksi löytämättä mahdollisesti muita, luotettavampia katkaisupisteitä ja tarkista nämä perusteellisesti useiden eri mallien avulla.

En ole vielä tutkinut tämän tehtävän automaattisen komentosarjan kirjoittamisen yksityiskohtia.

#2
+2
tbm0115
2016-01-16 22:54:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut v1.2.9: n kanssa vain vähän (käytän ensisijaisesti MakerWarea). Näyttää kuitenkin siltä, ​​että voit siirtyä vain kohtaan Tulostusasetukset -> Speed ​​-> (Modifiers) First Layer Speed ​​. Tässä sinulla on mahdollisuus asettaa nopeus mm / s tai% . Jos sinulla on ongelmia siitä, että ensimmäinen kerros (tai kaksi) ei tartu lautaan kovin hyvin, yritä pienentää osan ja lautan välistä etäisyyttä. Minun näyttää olevan oletusarvo 0,2 mm. Tätä voidaan säätää kohdasta Tulostusasetukset ->-tukimateriaali -> (Tukimateriaalin ja lautan vaihtoehdot) Contact Z-etäisyys .

Huomaa, että mitä lähempänä osa on lautta , sitä todennäköisemmin osa tarttuu lautaan, kun se jäähtyy. Joten suosittelen olla lähellä, kun osa on valmis, jotta voit poistaa lautan nopeasti, ennen kuin se jäähtyy osan kanssa. PLA: n kanssa siitä tulee erityisen vaikeaa, koska se kovettuu tulostusprosessin aikana, mikä johtaa katastrofaalisempaan materiaalivirheeseen, jos jokin kohteen esine (kuten lautta) rikkoutuu. Huomaa, että käytän MakerWarea ensisijaisesti koneelleni ja että v3.8 on helpottanut tämäntyyppisten asetusten soveltamista. Se on samanlainen kuin Slic3r: n käyttöliittymä, eikä sitä enää avautuvassa JSON-tiedostossa. MakerWare-käyttöliittymän kautta voit siirtyä Settings -> Custom -> Extrusion Speeds -> First Layer -kohtaan tulostusnopeuden säätämiseksi. Huomaa myös, että First Layer Raft -laitteelle on erillinen vaihtoehto, joka varmistaa, että nämä kaksi arvoa ovat erilliset jälkikäsittelijässä. Uskon, että MakerWarea voi silti olla mahdollista käyttää muulla kuin MakerBot-koneella, vie tiedosto vain GCodeen ja sinun pitäisi pystyä lataamaan se suoraan koneellesi SD-kortin tai mahdollisesti Slic3r: n kautta (se saattaa muuttaa jotakin koodista kuitenkin).

#3
-1
kareem
2016-01-13 09:59:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun ei tarvitse. Hitaamman ensimmäisen kerroksen tarkoituksena on auttaa tarttumistarpeessa. Lautalla ensimmäinen mallikerros tulostuu lautalle, jotta se voi kulkea säännöllisin nopeuksin.

Kun tulosteita kuitenkin tulostetaan, näiden kahden kerroksen välillä on rako, jotta tulosteet voidaan poistaa. jos tulostat ympyrää tai vastaavaa, se on sen sijaan viivoja, koska se koskettaa täysin vain muutamassa pisteessä


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...