Kysymys:
Onko olemassa menetelmiä muovien kuumennuksesta aiheutuvien vaarallisten höyryjen ja hajujen altistumisen rajoittamiseksi?
kenorb
2016-01-13 02:16:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun käytetään termoplastisia filamentteja, tämä voi olla vaarallista, koska jatkuva tulostus voi tuottaa vaarallisia höyryjä ja hajuja, joita muovien lämmittäminen saattaa tuottaa.

Ymmärrän sen normaalisti tulisi käyttää hyvin ilmastoiduissa tiloissa. Haluaisin kuitenkin käyttää sitä voimakkaasti kellarissa, joka ei ole hyvin tuuletettu.

Onko olemassa mitään käytännön menetelmiä tällaisen altistumisen rajoittamiseksi? Esimerkiksi lukitaan se johonkin erityiseen laatikkoon, peitetään se tai imetään hajut? Auttaako se?

Onko sinulla kokemusta siitä?

Aiheeseen liittyvä: http://www.3dprintclean.com/
üks vastaus:
#1
+6
Adam Davis
2016-01-13 02:30:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alipainetuuletuksen ja sopivan orgaanisen suodattimen käyttö rajoittaa altistumista myrkyllisille yhdisteille, mutta ei poista niitä kokonaan ympäristöstäsi.

Sulje tulostimesi niin ilmatiiviiseen laatikkoon kuin sinä voi hallita ja imeä sitten ilmaa tuulettimesta laatikosta. Tämä alipaine varmistaa, että laatikossa olevat vuotot eivät salli kaasujen poistumista.

Ilma on puhallettava orgaanisen suodattimen läpi. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi kasvonaamiosuodattimilla maalausta varten.

Lisäsuodatusta voidaan tehdä riippuen yhdisteistä, joita odotat tulostimen tuottavan, mutta ihanteellinen tilanne on asentaa ilmanvaihtojärjestelmä ulkona, jossa tuotteet eivät voi keskittyä ja vahingoittaa ketään.

Toinen huonompi vaihtoehto on yksinkertaisesti käyttää itse oikeaa orgaanista suodatinmaskkia. Se ei ole niin hyvä, koska yhdisteet voivat levitä asuinpaikkasi kautta tai pysyä ilmassa ja hengittää sisään, kun et tulosta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...