Kysymys:
Hienojen yksityiskohtien säilyttäminen tasoitustapoja käytettäessä
Samveen
2016-01-22 12:03:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut ja kokeillut asetonihöyryn tasoittamista joillakin painetuilla ABS-osilla. Ongelmani on, että minun on tasoitettava painetut osat valikoivasti, mitä höyrysilaus ei salli. Erityisesti hampaat, joiden sivuja yritin tehdä tasaisiksi, päättyivät sileisiin pyöristettyihin kärjiin, mikä oli pettymys.

Esimerkki siitä, mitä yritin tasoittaa, on jotain tällaista: example cog

Joten miten voin säilyttää hienot yksityiskohdat (kuten yllä olevassa kuvassa olevat hammasvinkit) soveltamalla tasoitustapoja painettuihin osiin?

üks vastaus:
#1
+4
Asa D DeBuck
2016-01-22 14:00:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aiemmin käyttämäni tekniikka on tehdä asetonilietteestä samasta hehkulangasta, jota käytettiin kohteen tulostamiseen, ja maalata tarvitsemasi yksityiskohdat huolellisesti. Sinun on oltava varovainen ja levitä vain hyvin ohut kerros, muuten tulosteet voivat vahingoittua. Voit lisätä ylimääräisen kerroksen tarvittaessa varmistaaksesi, että asetoni on haihtunut edellisestä ABS-filamenttilietekerroksesta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...