Kysymys:
Filamentti puristuu kulmaan
Eric Johnson
2016-01-24 18:34:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdessä tulostimeni suuttimessa filamentti tulee ulos 45 asteen kulmassa. Näyttää siltä, ​​että tämä aiheuttaa ongelmia sänkyyn tarttumisessa ja yleisessä laadussa.

  • Mikä aiheutti tämän ongelman?
  • Kuinka korjaan sen?
  • Kuinka estän sen tapahtumisen tulevaisuudessa?
Kun sanot ekstruuderin, tarkoitatko suutinta?
Korjasin sen.
@TextGeek, Uskon, että Eric viittasi oikeinkirjoitukseen, ei kysymykseen. ;)
@EricJohnson Onko tämä kysymys ratkaistu sinulle, vai etsitkö vielä vastausta?
Kyllä, käytin ohutta lankaa suuttimen puhdistamiseen. Tein myös useita vetoja poistaaksesi suulakepuristimen korkeammat roskat.
Kolme vastused:
#1
+7
TheNewHobbyist
2016-01-25 01:49:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut tämä henkilökohtaisesti, kun suuttimessani oli pieni tukos.

Ensimmäiset askeleeni tämän korjaamiseksi olisivat:

  1. Varmista, että suuttimesi ulkopinta on puhdas. Minulla on ollut bittiä muovista vetoa suulakepuristetusta hehkulangasta ja muuttaa sen suuntaa.
  2. Yritä "kylmävetoa" tai " atomivetoa". Replikaattorissani 2 teen tämän poistamalla suulakepuristimen moottorin, lämmittämällä kuuman pään, työntämällä hehkulangan pituuden manuaalisesti suuttimen läpi, antamalla sen jäähtyä hieman ja vetämällä hehkulangan (ja toivottavasti tukoksen) ulos suuttimesta.
Varmista myös, että vaihdat filamentteja puhtaimmalla mahdollisella tavalla. Kuten ehdotettiin, kylmävetoa voidaan käyttää: http: //3dprinting.stackexchange.com/questions/233/how-should-i-clean-my-extruder-when-changing-materials
#2
+6
Tom van der Zanden
2016-01-25 00:52:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos suulakepuristetaan ilmaan, on itse asiassa aivan normaalia, että hehkulanka tulee ulos näennäisesti satunnaisista suunnista. Tämän ei pitäisi aiheuttaa ongelmia, koska hehkulangan tulisi aina olla pilaantunut alapuolelle olevalle alustalle / kerrokselle (tai siltojen aikana, venytettäessä). Tapa, jolla hehkulanka tulee ulos ilmassa, ei heijasta sen käyttäytymistä tulostuksen aikana.

Jos sinulla on ongelmia, suutin on ehkä tukossa pienellä palalla (tai epätodennäköisesti) suuttimella on todella vaurioitunut. Voit estää tämän tekemisen vain vähän käyttämällä laadukkaita hehkulankoja ja varoen vahingoittamasta suutinta.

Voitit minut siihen! :)
#3
+1
Leo Ervin
2016-02-08 23:52:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on todennäköisesti osittainen tukos keittotasossa (tukkeutunut sivu on kulma, johon suulakepuristettava filamentti taipuu) tai sinulla on jotenkin muovia juuttunut suuttimen pintaan, johon suulakepuristettava muovi melkein tarttuu, kuten kaksi vesipisaraa sulautuu yhdeksi.

Jos se on jälkimmäinen, puhdista hotend. Muovia on helpompi poistaa siitä kuumana ja pehmeänä, mutta älä polta itseäsi.

Jos se on tukkeuma, se on monimutkaisempaa. Ensinnäkin, voit varmistaa, onko se todellakin tukos tai ei suulakepuristamalla ilmaan ja mittaamalla johto paksuudella. jos se on ohuempaa kuin sen pitäisi olla ja viipalointiasetuksesi ovat kunnossa, se on tukkeuma.

Tapoja päästä tukkeumasta:

1) Vaihda suutin uuteen.

2) Katkaise tukos terävällä langalla.

3) Ota lämmitin pois ja puhdista suutin asetonilla. ("asetonikylpy").

4) Puhalla poltinta poistetusta suuttimesta. Vaarallinen asia joillekin, mutta se toimii. Jos et ole varma tai kokenut tekemään niin ja edelliset kaksi ratkaisua eivät auta, siirry vaihtoehtoon 1.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...