Kysymys:
Kuinka monta kertaa tulostettu tulostin voi itse tulostaa?
kenorb
2016-01-13 01:52:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On 3D-työpöytätulostin RepRap, joka voi tulostaa suurimman osan omista komponenteistaan.

Olettaen, että jokainen tulostettu tulostin tulostaa seuraavan ja niin edelleen. Onko rajoituksia, kuinka monta kertaa tämä voidaan saavuttaa?

Esimerkiksi joku on tulostanut minulle tulostimelle ja minä teen saman ystävilleni ja he tekevät saman omilleen. Voiko tämä jatkua ikuisesti (koska 3D-malli pysyy samana), vai onko jatkuvalla toiminnalla vakavia sivuvaikutuksia / haittoja?

Muu kuin se tuhoaa 3D-henkilökohtaisten tulostimien valmistusteollisuuden?
He voivat silti myydä filamentteja, vielä enemmän, kun useammalla ihmisellä on tulostimia.
Kolme vastused:
#1
+15
Adam Davis
2016-01-13 02:00:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näiden objektien tulostamiseen käytetyt tiedostot ovat digitaalisia, eivätkä ne hajoa millään tavalla jokaisen tulostuksen jälkeen. Ei ole sivuvaikutuksia tai huonontumista, joka johtuu pelkästään niiden moninkertaisesta tulostamisesta.

Tämä on RepRap-filosofia, ja koneet on itse asiassa suunniteltu niin, että ne sietävät riittävästi tulostusta ja rakennusvirheitä, vaikka tulostus ei ole täydellinen, se ei vain toimi hyvin, mutta se voi tulostaa tulostimen paremmin kuin se tulostettiin, huolellisesti ja huolellisesti kalibrointiin.

Prosessi vie silti paljon ihmisen toimia, uuden tulostimen rakentamisen ja oikean kalibroinnin tavoin. Jos tulostimessa tai sen tuottamissa tulosteissa on virheitä, ne voidaan melkein aina liittää rakentajaan / kalibraattoriin / käyttäjään eikä suunnitteluun tai siihen, että se on tulostimen N sukupolvi.

#2
+6
the third dimension
2016-01-13 02:09:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Reprap -tulostimia on usein verrattu kasveihin, jotka tarjoavat sinulle hedelmiä ja mahdollisuuden lisääntyä itse.

Tämä analogia pätee sekä hyvillä että huonoilla tavoilla. Mikä tahansa elämänmuoto voi tuottaa itsensä vain niin usein ilman esineiden (mutaatioiden) käyttöönottamista.

Reprap -tulostimen rakentaminen, määrittäminen ja ajaminen vaatii hieman taitoa . Vaikka osia voidaan siirtää eteenpäin, se ei välttämättä sovi saatuun kokemukseen. On todennäköistä, että kirjoittimesi tuottamat osat eivät ole yhtä hyviä kuin ne, jotka olet saanut kirjoittimen rakentamiseen. Ainakin vasta, kun olet oppimiskäyrällä kiinni.

Reprapillä on paljon muita osia, joita ei tulosteta ja joiden laatu voi vaihdella tulostetuista osista riippumatta . On eroa mitä terästankoja käytetään, mikä moottorien ohjainpiiri jne. Jos luovutat tulostettuja osia, jotka ovat yhtä hyviä kuin itse saamasi, lisätyt osat eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin sinun.


Suosittelen, että sinä ja ystäväsi hankit tulostimen osia tältä henkilöltä ja rakennat tulostimesi yhdessä . Vaikka osien antaminen muille on hieno asia, 3D-tulostimien rakentaminen yhdessä ystävien kanssa on suurempi.

En ymmärrä, miten viimeinen kappaleesi liittyy taitojen siirtämiseen. Voisit yhtä lailla sanoa: rakenna tulostin, rakenna parempi ja välitä ensimmäinen jonkun muun oppimaan.
@Sean Houlihane, jota käsitellään taitojen siirtämistä koskevassa kappaleessa. Jos rakennat tulostimen jonkun muun kanssa, saat taitoa yhdessä, jota et välttämättä voi siirtää yhtä helposti kuin itse laitteisto.
#3
+4
Matt Clark
2016-01-13 01:59:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niin kauan kuin ylläpidät jokaista tulostinta ja pidät asianmukaista kalibrointia, mene siihen, juuri ne on suunniteltu tekemään. Olen jopa tehnyt varaosia itselleni.

Valitettavasti RepRap-projekti sulkeutui juuri 15.1.2016 myynnin puutteen vuoksi.

Minulla on reprap, joka tuli reprapistä ja olen tehnyt toisen reprapin.

Varmista vain, että kun tulostat seuraavien kappaleita, olet oikein kalibroitu, muuten seuraava kone saattaa olla vino;

Ainoat rajoituksesi ovat elektroniikkakappaleet ja pieni määrä laitteistoa että sinun täytyy ostaa.

-1: Alkuperäinen RepRap-projekti (http://reprap.org/) jatkaa toimintaansa. "RepRap Professional Ltd." (https://reprappro.com/) on (väliaikaisesti?) suljettu, mutta he eivät ole sulkeneet verkkosivustoaan ja kaikki heidän laiteohjelmisto- ja suunnittelutiedostot ovat edelleen saatavilla avoimen lähdekoodin muodossa.
Linkin mukaan RepRap ei sammunut. Erilainen projekti, joka käyttää nimeä RepRap, suljettiin. Luuletko, että projekti sellaisen tulostimen valmistamiseksi, jota ei tarvinnut myydä, sulkeutuu myynnin puutteen vuoksi?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...