Kysymys:
Onko laillista tehdä tuliase 3D-tulostimella?
jasilva
2016-01-13 05:39:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko 3D-tulostettua asetta koskevia säännöksiä Yhdysvalloissa tai Euroopassa?

Jonkin aikaa sitten näin Israelissa artikkelin, jossa heillä oli sellainen, jota ei ollut röntgenkuva havaitsi ja oli täysin toimiva!

Äänestän tämän kysymyksen sulkemiseksi aiheen ulkopuolisena, koska se kuuluu osoitteeseen http://law.stackexchange.com/
Se * voi myös kuulua tähän.
Äänestän tämän kysymyksen sulkemisesta aiheen ulkopuoliseksi, koska kolmiulotteisen painetun objektin laillisuus ei käsittele itse 3D-painetun objektin valmistusta, ja sitä voidaan kysyä osoitteesta [laki] (https: // laki. stackexchange.com)
Olen samaa mieltä @TomvanderZanden: n kanssa; tämän säilyttämiseksi täällä voidaan tehdä hyvä tapaus. Lailla ja asetuksilla voi olla valtava vaikutus teollisuuteen; mainitun teollisuuden tiettyjen tuotteiden salliminen tai kieltäminen näyttäisi olevan merkityksellistä tässä yhteydessä. Muista, että kysymykset voivat olla aiheena useilla sivustoilla.
Aiheeseen liittyvä meta-viesti: [Ovatko kysymykset juridisia kysymyksiä ja 3D-tulostusta aiheena?] (Http://meta.3dprinting.stackexchange.com/q/32/20)
üks vastaus:
#1
+11
HDE 226868
2016-01-13 05:45:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eräänlainen.

Täysin muoviset aseet on kielletty Yhdysvalloissa Undetectable Firearms Act -lain avulla, koska ne voivat ohittaa näkymättömät metallinilmaisimien kautta - valtava ongelma. Yksi tapa kiertää on työntää metalliliuska aseeseen, jolloin se voidaan havaita metallinilmaisimilla. 3D-painetut metallista tehdyt aseet - mikäli mahdollista - eivät riko lakia.

UFA perustettiin alun perin vuonna 1988, pidennettiin vuosina 2003-2013 ja sitten taas vuoteen 2023. Se saattaa tuntua hieman Tarpeetonta, sillä pelkällä muovisella aseella, kuten kuuluisalla Liberatorilla, on rakenteellisia ongelmia, jotka tekevät niistä erittäin vaikea ampua verrattuna tavalliseen metallimetalliin. Tällöin voidaan käyttää.

Euroopassa aselakit vaihtelevat suuresti maittain. Eurooppalainen ampuma-asedirektiivi on tärkein kansainvälinen aselakisopimus, mutta sen soveltaminen vaihtelee, eikä se koske suoraan 3D-painettuja aseita.

En ole tietoinen maassa, jossa on nimenomainen laki, joka kieltää 3D-tulostetut aseet. Ainoat maat, jotka kieltävät heidät, joko peittävät ne tahattomasti tai kieltävät aseet kokonaan.

Monissa Euroopan maissa on kielletty kaikki ampuma-aseet, olivatpa ne metallia, muovia tai juustoa.
@TomvanderZanden Pidän ajatuksesta juustoaseesta.
@TomvanderZanden Luulen, että minun pitäisi kirjoittaa kirja kattamaan ne kaikki! En ole perehtynyt aseiden kieltämiseen Euroopassa (vaikka en usko, että ne kattavat 3D-painettuja aseita), joten luulen välttävän yksityiskohtia kaikista niistä. Mutta kyllä, yleinen kielto on varmasti yksinkertaisin.
Kanadassa on laitonta kuljettaa piilotettua tai piilotettua asetta [rikoslain] 86-93 §: n mukaisesti (http://laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/ index.html). Jos 3D-tulostettu esine on suunniteltu ja rakennettu jäljittelemään olemassa olevaa asetta, se on myös laitonta rikoslain 85 §: n mukaan (vesiaseet eivät tietenkään ole laittomia, varsinkin jos ostat ne dollarikaupasta) . Ainoa poikkeus on ampuma-aselain noudattaminen. Muista, etten ole asianajaja. :)
@Zizouz212 Hm, en tiennyt sitä! Onneksi kysymys rajoittuu Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan.
Tein juuri valtavan tutkimusprojektin, ja tietoni vastaavat tätä. Jos havaitset sen turvavarusteilla, se on laillista. Yksi mielenkiintoinen dokumentti on Vice 3D -tulostettu asevideo YouTubessa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...