Kysymys:
Kuinka tulostaa metallimaisia ​​osia?
kenorb
2016-01-13 01:22:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan tulostaa osia (esim. koruja) käytettäväksi, enkä halua näyttää tai tuntea muovia, mutta metallin kaltaista, joten lyhyesti ihmiset eivät näe paljon eroa.

Onko olemassa erityistyyppisiä kotitulostimia, jotka voivat saavuttaa tämän? Tai se on pikemminkin hehkulanka, jota sinun pitäisi käyttää?

eikö hyvä metallimaali voisi tehdä tätä millään materiaalilla? Paino ei ole sama, mutta sillä on kiiltävä ilme ja kylmä lämpötila, epäilen, että aiot.
Lisäten vastaukselleni, että paras vaihtoehto on silti todennäköisesti menetetty PLA- tai ABS-valu ja kiillotus jalokivikauppiasporalla asianmukaisilla vinkeillä. Sama asia mitä todelliset jalokivikauppiaat käyttävät, paitsi että he käyttävät 10 000 dollaria + Solidscape-tulostimia, jotka tulostavat vahalla ja käyttävät sen sijaan menetettyä vahavalua.
Seitsemän vastused:
#1
+14
hroncok
2016-01-13 02:14:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat tulostaa RepRapille, kuten FDM-tulostimet, et voi tulostaa metallista, mutta voit käyttää jotakin filamenttia, joka yrittää näyttää metallilta. Minulla on hyvä kokemus Bronzefillistä, mutta on paljon muita, vain Google metallifilamenttien 3D-tulostusta varten . Huomaa, että joskus osat on jälkikäsiteltävä kivimyllyllä . Voit rakentaa ja käyttää useita avoimen lähdekoodin DIY-juomalaseja.

Jos haluat todella tulostaa metallista, tarvitset SLS: n ( Selektiivinen lasinsintraus) tulostin, joka on paljon kalliimpi.

Jos päätät käyttää FDM-tulostinta ja sekoitettua filamenttia, varmista myös, että ostat vahvemman suuttimen (kuten karkaistun teräksisen suuttimen). Tämä vähentää suuttimen kulumista, koska sekoitetut filamentit (kuten metallitäytteet, puu PLA, hehkuvat pimeässä) sisältävät hiukkasia, jotka voivat olla hankaavia messinkisuuttimia vastaan.
#2
+8
walter
2016-01-13 03:35:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Colorfabb -metallifilamentit ovat metallimaisia ​​filamentteja, joita olen käyttänyt (kupari, messinki ja pronssi), ja luultavasti niistä, jotka olisivat järkevimpiä koruihin. Vaikka se ei ole yhtä tiheä kuin kiinteä metalli, se on noin 3 kertaa niin tiheä kuin tavallinen muovi ja kiillotettuna metalli näkyy läpi. Tulosta 100%: lla täytettä tehden siitä raskaampaa. Pronssitäyte on noin 3,9 g / cm3, noin 80% metallia painosta, ehkä 30-40% tilavuudesta. En sanoisi, että kiillotettu tulos tuntuu kiinteältä metallilta, mutta se tuntuu vielä vähemmän muovilta.

On myös Filamet, joka lupaa olla melkein kokonaan metallia ja sintrattu kiinteäksi metalliksi, mutta sitä ei ole vielä julkaistu.

Filamet on kuvattu osoitteessa http://www.kickstarter.com/projects/879356311/filamet-the-metallic-printer-filament-for-artists
#3
+8
Scott Lemmon
2016-01-13 07:25:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erityisesti pienempien osien kohdalla ehdotan galvanointia. Voit käyttää sitä todella mukavalla, kuparilla, nikkelillä tai jopa kullalla viimeistellyllä pinnalla.

Suurin ongelma on, että jonkin galvanoitavaksi sen on oltava johtavaa, mutta markkinoilla on monia johtavia maaleja voidaan käyttää erittäin kevyellä pinnoitteella muovin tekemiseksi johtavaksi. Ehdotan voimakkaasti pohjamaalin (2-3 kerrosta) ennen johtavan maalin levittämistä, koska se auttaa minimoimaan tarvittavan johtavan maalin määrän.

Tässä on ohjeellinen linkki päällä halpa, DIY, galvanointi ratkaisu. Oletetaan, että teet sen metallilla, mutta kun levität johtavan maalin, se on käytännössä sama asia.

Tässä on myös amazon-linkki melko hyvin hinnoiteltuun johtavaan. spraymaali, joka tekisi työn hienosti.

#4
+4
Adam Davis
2016-01-13 02:24:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

osat ... en halua ... tuntua muovilta

Tämä on vaikeampi kuin näyttää metallilta. Muovilla ei ole melkein metallin tiheyttä eikä metallin lämmönjohtavuutta. Joten kosketuksella ihmiset pystyvät erottamaan melkein minkä tahansa metalliesineen ja samankaltaisen muovitavaran.

Koruille, kunhan käyttäjän ei pidä mielessä, että se ei ole metallia (he pystyt kertomaan) voit huijata useimpia katsojia asianmukaisella viimeistelyllä. Tulostetun osan hionta / tasoitus ja sitten maalaus toimivat useimmissa asioissa.

Merkittävästi roikkuvissa asioissa kohteen heiluttaminen ja toiminta voi vähentää sen tiheyttä, mutta jotkut esineet, joiden odotetaan olevan onttoja metalli voidaan painaa kiinteään tai tiheään muoviin ja antaa saman painon, vaikka ne ovat pienempiä.

Onko olemassa erityistyyppisiä kotitulostimia, jotka voivat saavuttaa tämän?

Jos kyseessä on metallinen väri, ei, lukuun ottamatta hyvin pieniä esineitä, joissa paino ja lämmönjohtavuus eivät ole merkittäviä. Lasersintteritulostin voi tehdä todellisia metalliosia, jos sitä tarvitaan, mutta ne eivät kuulu kodinkoneiden luokkaan.

Jos et välitä monivaiheisesta prosessista, voit tehdä muotteja painettu esine, sitten vala oikea metalli tai erittäin tiheät epoksidit tavoitteen saavuttamiseksi.

Sen lisäksi korkean resoluution kone, jolla on paljon käsityötä, vie sinut niin lähelle kuin pääset näyttämään metallilta.

#5
+4
Leo Ervin
2016-02-22 06:39:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on useita vaihtoehtoja:

 1. Tulostus muovi- ja metallijauheseoksesta koostuvilla filamenteilla . Bronzefill on yksi esimerkki.

  Vaikka useimmat saattavat väittää, että se ei näytä paljon pronssilta tai kuparilta ja pikemminkin savelta, se voidaan tehdä joillakin automaattisilla kiillotustavoilla:

  Jotkut eivät pidä ajatuksesta saada muovi- ja metallijauheseos, ja he sanovat, että jos se ei ole puhdasta pronssia / muuta seosta, se voisi yhtä hyvin maalata. Mikä on toinen vaihtoehto:

 2. Suihkuta ABS- tai PLA-tulosteen maalaus metallivärimaalilla. Tulostin on ehkä hio tai asetonikylpy ensin maalin tasaiseksi levittämiseksi.

 3. Metallipinnoitus voidaan tehdä realistisemmaksi.

  Kolmiulotteinen tuloste tulisi jälleen hiottaa / kiillottaa ensin.

 4. Ensimmäinen menetelmä todellisen metalliesineen saamiseksi muoviesineestä: Tulostaminen metallisavella ja sitten polttaminen uunissa. Tarvitset sopivan suulakepuristimen, joka voi puristaa tahnaa hehkulangan sijaan:

  On olemassa 3D-tulostimet, jotka voivat tehdä sen virallisesti.

  Tarvitset uunin ...

 5. Toinen tapa saada todellinen metalliesine muoviesineestä metallivalun kautta ("menetetty polymeerivalu"). Kaikista yllä olevista vaihtoehdoista tämä on vaarallisinta, jos et ole kokenut, taitava ja varovainen.

#6
+3
WalterV
2016-01-13 04:49:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Edellä mainittujen erinomaisen tuloksen tuottavien rikastettujen filamenttien lisäksi ABS voidaan rapata, maalata ja jopa kromilla.

ABS plastered, painted and chrome plated

Miksi et upota joitain kuvia itse?
#7
+1
TextGeek
2016-01-19 09:38:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

RepRap: Blog - Uusi lähestymistapa metallien painamiseen käydään myös mielenkiintoinen keskustelu painotuksesta erityisesti suunnitelluilla juoteseoksilla. Kirjoittaja laskeutui 57,5% Sn, 41,3% Bi, 1,2% In, joka alkaa sulaa 130 ° C: ssa ja päättyy noin 170 ° C. Tällä on paljon parempi viskositeetti sulamisen jälkeen, joten se ei vain tippu pois tai palaa ylöspäin ja jonka sulamispiste on riittävän alhainen, jotta sitä voidaan levittää suoraan PLA: n tai ABS: n päälle.

Messinkisuuttimet syövyttävät kuitenkin nopeasti, joten tarvitaan toinen materiaali (anodisoitu Al oli parannus). Se kuulostaa vaikealta, mutta toteutettavissa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...