Kysymys:
Kuinka kierrättää hehkulangan materiaali painetuista osista?
kenorb
2016-01-13 02:37:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko ABS- tai PLA-filamenttimateriaalia mahdollista käyttää uudelleen painetuista osista?

Jos on, mitkä ovat tekniikat sen uudistamiseksi?

Kaksi vastused:
#1
+28
Kevin Morse
2016-01-13 02:55:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa muutamia vaihtoehtoja.

  1. Saatavilla on koneita, jotka jauhavat käytetyn muovin hienoksi, sulattaa sen ja pursottavat sen uudelleen käytettäväksi filamentiksi. Filabot on ehkä tunnetuin.
  2. Asuinpaikkasi mukaan paikalliset kierrätysohjelmat voivat hyväksyä PLA: n tai ABS: n. Sitten he murskaavat sen ja sulattavat sen uudelleenkäyttöä varten.
  3. PLA on biologisesti hajoava, joten voit laittaa sen kompostiin. liete, jota voidaan käyttää liimana ABS-osien kiinnittämiseen, halkeamien korjaamiseen ja osien kiinnittämiseen sänkyyn.
DIY-vaihtoehto Filabotille on Hugh Lymanin filamenttiekstruuderi (t), viimeisin on v6, http://www.thingiverse.com/thing:1199870
#2
+6
YetAnotherRandomUser
2017-11-15 18:04:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet enemmän kiinnostunut kierrätyksestä ja uudelleenkäytöstä kuin uudelleentulostuksesta, voit sulattaa kaikki romuhehmat evästearkille tai palkkiin (kuten leivänkiellossa). Voit sitten käsitellä materiaalia manuaalisesti tai käyttää CNC-konetta seuraavien asioiden selvittämiseen.

Tämä Youtube-video viittaa HDPE: hen, mutta sama käsite koskee myös muita kestomuoveja. .

Tämä Youtube-video käyttää evästelomaketta ja epäonnistuneita tulosteita.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...