Kysymys:
Kuinka testata yleismittaria kuinka monta ampeeria RAMPS vetää?
leeand00
2016-01-26 23:45:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä koskee muuta kysymystäni komponenteista ja muuta kysymystä sähköstä; kuinka voin tarkistaa, kuinka monta ampeeria vedetään? Voinko tarkistaa komponentin kerrallaan varmistaakseni, että en ylitä rajaa, ja sitten vain lisätä ne kaikki yhteen, kun olen laskenut vahvistimet varmistaaksesi, että kaiken on turvallista kytkeä. Vahvistinten ei pitäisi vaihtua oikein?

Mihin asetuksiin yleismittari pitäisi asettaa? Ja tarkistaakseni kuinka paljon se vetää, laitanko vain yleismittarin johdot RAMPS 1.4: n vihreisiin liittimiin?

@TomvanderZanden - vaikka teknisesti onkin kyse vain nykyisen piirustuksen lukemisesta yleismittarilla, se koskee * erityisesti * 3D-tulostimen ohjauskortin nykyistä piirrosta, joten monista annetuista vastauksista * voi olla hyötyä muille 3D-tulostimen käyttäjät. Olet kuitenkin erittäin hyvä asia virtalähteen oikosulusta.
@TomvanderZanden Olen samaa mieltä Greenonlinen kanssa, tämä voi olla hyödyllistä muille, jotka haluavat selvittää 3D-tulostimensa vianmäärityksen. Siksi kontekstin tulisi sijaita 3D-tulostusverkossa.
Kolme vastused:
#1
+7
TextGeek
2016-01-27 02:46:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ampeerien (virran) mittaamiseksi mittari on kytkettävä sarjaan mitattavan kohteen kanssa (tästä syystä ampeerimittareilla on erittäin alhainen vastus).

Tässä on se puoli, että komponentti on irrotettava, jotta mittari asetettaisiin sen suuntaan. Tämän vuoksi mainitsemasi "komponentin tarkistus kerrallaan" -menetelmän tekeminen on vaikeaa.

Ampeerimittari mittaa todellisen virran, joten et todellakaan voi testata komponenttia se erillään. Komponenteilla voi olla villin erilaiset "nykyiset vedot" tilanteesta riippuen. Esimerkiksi moottorin virta vaihtelee vääntömomentin ja nopeuden mukaan; vastuksen läpi kulkeva virta vaihtelee sen yli kulkevan jännitteen mukaan; ja niin edelleen.

On olemassa erityisiä "kiinnitettävät" virtamittarit, jotka vain puristavat johtimen ympärille ja ilmoittavat virrasta induktiota käyttämällä. Erittäin mukava, jos sinulla on sellainen.

Jos haluat vain kokonaisvirran, jota koko RAMPS-kortti vetää, aseta ampeerimittari virtalähteen ja RAMPS-virtatuloliitäntöjen väliin. Hyvin varmista, ettei mittaria ole asetettu lukemaan volttia tai ohmia, kun teet tämän (se voi tai ei välttämättä selviä).

Varmista myös, että käyttämäsi mittari on mitoitettu virran mittaamiseen selvästi yli sen virran, jonka luulet näkevän, tai joko räjäytät sisäisen sulakkeen tai tuhoat mittarin.
Voltilla tai ohmilla asetetulla yleismittarilla on erittäin suuri tuloimpedanssi ja se ei todennäköisesti vahingoitu millään tavalla. Olet laiminlyönyt tärkeän virtamittauksen pisteen yleismittarilla: sinun on yleensä vaihdettava anturin johto pistorasiaan virran mittaamista varten. Suurin osa yleismittareista voi mitata vain 10 A, mikä on vähemmän kuin lämmitetty sänky voi vetää.
#2
+3
Eric Johnson
2016-01-27 07:17:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helpoin tapa on käyttää Clamp On -vahvistinmittaria virtalähteen kuumalla tai neutraalilla.

jännite ja saat tehon.
RAMPS-kortin molempien (vihreiden) liittimien parien teho on vain DC, joten hän tarvitsisi (kuten sanot) DC-virtapiirimittarin.
#3
+2
Daniel M.
2016-02-02 17:24:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos et halua kiinnittää yleismittaria langalle, suosittelen hankkimaan tapaturman. Melkein, kytket sen seinään ja tulostimen mittariin, ja siinä on pieni näyttö, joka näyttää tuloksen.

Pidän tästä ajatuksesta. Se kuulostaa turvallisemmalta.
@leeand00 - Tämän menetelmän haittapuoli on, että mittaat myös virtalähteen käyttämän ylimääräisen tehon (ja mahdolliset häviöt). Myöskään nykyinen lukema ei olisi sama kuin RAMPS-kortin vetämä virta, koska virtalähteen alamuuntaja vähentää jännitteen 12 / 24V: iin, mutta mahdollisesti lisää virtaa. Tämä menetelmä toimii, jos haluat mitata käytetyn * kokonaistehon * (mukaan lukien virtalähteessä menetetty teho), mutta se * ei anna sinulle tarkkaa RAMPS-kortin nykyistä lukemaa sinänsä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...