Kysymys:
Voinko tulostaa omat Lego-tiiletni?
kenorb
2016-01-13 18:25:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että minulla on 3D-muotoilu (tai olen luonut sellaisen), joka näyttää hyvin samankaltaiselta kuin Lego-tiilet, saan tulostaa ne 3D-muodossa henkilökohtaiseen käyttöön?

Pitääkö minun hankkia joitain lupa tehdä niin, joidenkin patenttien takia? Tai miten se toimii?

En ole varma, onko tämä hyvä kysymys. Lainsäädäntöön liittyvät asiat näyttävät olevan inhottavia, ja tässä tapauksessa 3D-tulostuksella näyttää olevan vähän tekemistä käsiteltävän asian kanssa. Tämän kysymyksen ja "Voinko tehdä omat Lego-tiilet? (Millä tahansa menetelmällä)" välillä ei ole eroa. Ääniä?
Äänestän tämän kysymyksen sulkemiseksi aiheen ulkopuolisena, koska http://meta.3dprinting.stackexchange.com/questions/32/are-questions-involving-legal-issues-and-3d-printing-on-topic
Vakavasti? Tämä on waaay enemmän oikeudellinen kysymys.
Mielestäni se on tarpeeksi lähellä ollakseen kunnossa.
Tämä kaikki keskittyy patentteihin ja lupiin, enkä pidä tätä hyvänä oikeudellisena kysymyksenä.
Käyttäjille, jotka haluavat tämän kysymyksen uudelleen avaamisen. Miksi luulet sen pitäisi?
üks vastaus:
#1
+10
Tom van der Zanden
2016-01-13 18:34:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lego-tiiliä peittävät patentit ovat vanhentuneet, joten voit tulostaa tiiliä samalla lukitusjärjestelmällä. Voit jopa tarjota tällaisia ​​tulosteita kaupallisesti.

Ei ole sallittua (ja tavaramerkkilakien vastaista) on kutsua niitä "Lego-tiiliksi" tai käyttää Legon logoa. "Yhteensopiva Legon kanssa" olisi toisaalta hieno.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...