Kysymys:
Tasoituspäät kaksoisekstruuderille
TextGeek
2016-01-19 08:32:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitin kaksois Mk9-ekstruuderiksi ja huomasin nopeasti, kuinka kriittistä on saada molempien suuttimien päät tarkalleen tasaisesti toisiinsa - toisin sanoen aina yhtä kaukana rakennuslevystä. Muussa tapauksessa alempi törmää muovia vastaan, jonka juuri puristettu korkeampi.

Mikä on hyvä menetelmä suuttimien saamiseksi tarkalleen tasolle? Kaiken mitä olen keksinyt, on siirtää päät alas lähelle Z = 0, ja sitten ajaa X ja Y edestakaisin ja silmämuna ja säätää; siirry sitten vielä lähemmäksi Z = 0 ja toista. Onko olemassa parempaa / tehokkaampaa tapaa?

Onko sinulla kuplataso?
Useita; ei ollut ajatellut sitä. Mielenkiintoista.
Kun tulen kotiin, kirjoitan oikean vastauksen, jos kukaan ei voita minua siihen. Pohjimmiltaan käytä kuplatasoa saadaksesi suuttimet mahdollisimman tasaiseksi ja käytä sitten indeksikorttia, jossa suutin on lähellä sänkyä sen hienosäätöön.
Eikö koneellasi ole tasoitusrutiinia? MakerBot-koneissa on se sisäänrakennettu laiteohjelmisto siirtyäkseen rakennepellin ympärille, jotta voit säätää nuppeja. Helpompaa kuin lenkkeily manuaalisesti lol
Koska olen rakentanut tämän tyhjästä, se olisi "ei". :) Mutta minulla ei ole ollut vaikeuksia saada * sänky * taso; se on 2 erilaisten suuttimien suhteellinen korkeus, joka on hankala.
Kolme vastused:
#1
+6
Daniel M.
2016-01-20 18:17:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Varmista, että sänky on vaakasuora . Kuten sanonta kuuluu, tasainen sänky on jumaluuden tai vastaavan vieressä. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, mihin suuntaan suuttimet siirtyvät (jos yksi suutin on siirtynyt X-akselille, kiinnitä erityistä huomiota sängyn tasaamiseen X-akselilla). Tämä voidaan tehdä vain yhdellä suuttimella ja käyntikortilla tai paperilla.
 2. Käytä kuplatasoa saadaksesi suuttimet suunnilleen oikealle. Siirrä z-akseliasi hieman ylöspäin ja aseta kuplataso suuttimia vasten. Säädä tarvittaessa niin, että se on täsmälleen tasainen. Suuttimien tulee olla riittävän tasaiset, jotta kupla pysyy keskellä.
 3. Hienosäädä sitä käyntikortilla . Kun viet kotiin z-akselin, sinun pitäisi pystyä asettamaan käyntikortti molempien suuttimien alle kohtuullisella vastuksella. Älä pakota korttia. Jos käyntikortin liu'uttaminen alle tuottaa toisen määrän vastustusta yhdelle suuttimelle kuin toiselle, säädä suutinta pienenä määränä. Voit käyttää myös hakemistokorttia tai pelikorttia.
 4. Kun se on läpäissyt korttitestin, kokeile testitulostusta. Jos se ei toimi, varmista, että sänkysi on vaakasuorassa, suuttimen siirtymä on oikea viipalointiohjelmistossa, ja yritä kalibroida uudelleen hakemistokortilla. Jos suuttimista tulee kaukana, kokeile kuplatasoa uudelleen.

Mitä tulee tason fyysiseen säätämiseen, toinen vastaus ehdottaa alumiinifoliosta valmistettuja välilevyjä, jotka toimivat hyvin. Henkilökohtaisesti suulakepuristimeni oli melkein täsmälleen 1 mm: n pituinen, joten pari aluslevyä toimi hyvin.

Hyvää tulostusta!

Tasoitus kuplalla:

Almost level, sorry for the bad lighting

#2
+5
Ryan Carlyle
2016-01-20 22:07:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi hyvää vaihtoehtoa ROUGH-kohdistukseen:

 1. kierteitetyille lämpösulkutyyppisille suulakepuristimille: käytä tämän tyyppistä tasoituspuristinta puristimen purkamisen yhteydessä: http: //www.thingiverse.com/thing:23013
 2. Suora-akseliset lämpösulkutyyppiset suulakepuristimet: tasoita sänky varovasti sen suuttimen kohdalle, joka on alempi, valitsemallasi tavalla pala paperia / käyntikortti / tuntomittari. Kiinnitä sitten sama paperi / tasoitustyökalu ylemmän suuttimen alle, vapauta putken säätöruuvi tai kiinnitin ja pudota se alas tasoitustyökalulle. Voit käyttää myös painettua jigiä, jos lämpösulkuputket ovat jumissa ja tarvitsevat jonkin verran voimaa liikkumiseen.

Paras ja helpoin tapa FINE-kohdistukseen:

Välilevyt.

Kiinnitä vain taitettu alumiinifolio (tai Kapton-kerrokset tai mikä tahansa) jäähdytystangon kumman tahansa pään alle ja kiristä ruuvit, jotka pitävät sitä vaunussa . Säädä tarvittaessa tarvittaessa, kunnes se on täysin tasainen. Tämä on kymmenen kertaa tarkempi ja paljon helpompaa kuin yrittää saada lämpöesteputkien tarkka suuntaus itse tangossa.

#3
+3
mickeymicks
2019-10-12 22:57:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen mielestäni löytämäni vaihtoehto oli yksinkertaisin, joka toimi minulle:

 1. Tasaa sänkysi käyttämällä vain ensimmäistä suutinta (lukitse toinen suutin väliaikaisesti korkeammalle kuin ensimmäinen).
 2. Siirrä tulostuspää sängyn keskelle
 3. Löysää molempien suuttimien ruuvit (TÄRKEÄÄ, älä ohita tätä vaihetta)
 4. Jos olet jos et käytä lasisänkyä, kiinnitä lasilevy väliaikaisesti sänkyyn.
 5. Z-akselin koti
 6. Siirrä päätä sivuttain, eteen ja taakse muutaman kerran vain ollaksesi varma (X, Y)
 7. Siirrä tulostuspää takaisin keskelle
 8. Lukitse molempien suuttimien ruuvit. Lukitse ne hitaasti ylemmän ja alemman ruuvin välillä. Varmista myös, että johdot eivät vedä päätä (on itse asiassa parempi, jos ne työntävät suuttimia alas).
 9. Vapauta sänky ja tarkista tällä kertaa kahdella suuttimella.

Lasilevy takaa täysin tasaisen ja kiinteän pinnan oikein tasoitetun sängyn päällä.

Kokeile yllä olevia ohjeita, ellei mikään muu toimi sinulle.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...