Kysymys:
Kuinka asetan G-koodin puskurikoon Marlinille?
nanofarad
2016-01-14 05:34:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Konfiguroin uudelleen Printrbot Simple Metal -levyä, johon on asennettu jälkikäteen Marlinia käyttävä RAMPS + Arduino Mega -tekniikka, ja mekaanisten ja laaturajoitusten takia melko hidas syöttöarvo.

Huomaan, että kun peruutan tulostuksen Jos jokin menee pieleen, minulla on pitkä aika, jonka tulostin jatkaa tulostamista G-koodista ja siirtopuskurista, vaikka isäntäohjelmisto (Octoprint) on kauan lopettanut G-koodin lähettämisen.

Onko mahdollista, että a) määritän Marlinin pienemmälle tulostuspuskurille (koska Octoprintillä ei ole vaikeuksia pysyä mukana tulostimessa sellaisenaan) tai b) lähettää tietyn signaalin tai G-koodin tulostimelle, joka lopettaa sen jatkamatta puskurin sisällön lukemista?

Matt: Kiitos muokkausehdotuksesta. Hylkäsin sen toistaiseksi, koska tämä kysymys ei ole Printrbot-kohtainen. Se soveltuu melkein mihin tahansa Marlin-pohjaiseen tulostimeen, joka sattui olemaan Printrbot tässä tapauksessa. Jos sinusta tuntuu silti, että se on välttämätön tunniste, lähetä muokkaus uudelleen ja hyväksyn sen tai ilmoita siitä minulle kommentilla.
üks vastaus:
#1
+7
nanofarad
2016-01-14 05:39:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Marlin antaa yhden muuttaa puskurien kokoa kohdassa Configuration_adv.h . Nykyisessä versiossa on ifdef, joka vaihtaa kahden tapauksen välillä, yksi SD-tuella ja toinen ilman. Molemmilla on liikesuunnittelija, jonka koko on 16 ja jota voidaan säätää.

Lisäksi samassa tiedostossa BUFSIZE voidaan muuttaa muokkaamaan puskurin kokoa unparsed -komennot ennen niiden jäsentämistä ja siirtyminen liikenteen suunnittelupuskuriin.

Lisäksi joillekin laiteohjelmille M112 sammuttaa tulostimen välittömästi, riippumatta siitä, mikä puskuria, mutta nollauspainiketta on käytettävä, eikä akseleita sijoiteta jälkikäteen. Marlinissa on vaikea koodata kutsua kill () .Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...