Kysymys:
Kuinka voin estää tulostuspaperinauhan tarttumisen filamenttiin?
HDE 226868
2016-01-13 03:30:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein muutama kuukausi sitten testitulostuksen pienelle vaihteelle (halkaisijaltaan noin 1,5 tuumaa), jonka keskellä oli reikä. Ensimmäisellä kerralla hehkulanka (ABS) sulautui painopaperiin, mikä tarkoittaa, että minun piti viettää kymmenen minuuttia raaputtamalla materiaalia sen löysäämiseen. Yksi ratkaisu tähän on käyttää maalarin teippiä levitettynä painopaperiin.

Tämä antoi hyvän tulosteen seuraavalla ajona. Tämän menetelmän ongelmana oli, että osa teipistä sulautui myöhemmin vaihteen takaosaan; se oli niin tiukka, että minun piti hylätä prototyyppi. Useilla teippilajeilla ei ollut merkitystä.

Onko tapaa jatkaa tämän teipin käyttöä ilman, että se sulautuu filamenttiin?

Kolme vastused:
#1
+5
tbm0115
2016-01-13 03:46:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä voi riippua suuresti käyttämästäsi viipaleesta. Joidenkin ohjelmistojen, kuten Makerware ja Slic3r, avulla voit säätää ensimmäisen lautan / osan tasojen asetuksia. Voisin ehdottaa tämän "Z0" -kohdan säätämistä noin 1 / 4-1 / 2 kerroksesi korkeudesta. Pohjimmiltaan ensimmäinen kerros (tai kaksi) ei tartu yhtä hyvin.

Tämä on vain yksi ehdotus monista ratkaisuista. Tässä on joitain muita muuttujia, jotka voisin ajatella käsin:

  • Rakennuslevytyypin tyyppi (esim. Peite, maalarit, kapton jne.)
  • Materiaalityyppi. Olen huomannut, että PLA on erittäin itsepäinen, jos annat osan täysin jäähtyä tulostuksen jälkeen ja että on paljon helpompaa poistaa osa rakennuslevystä / lautasta heti sen valmistuttua.
  • Rakennuslevyn tyyppi. Käytätkö liian paljon lämpöä (jos sinulla on lämmitetty bp) materiaalille, kuten PLA: lle?
  • Yritä laskea kerroksen korkeutta. Tämä varmistaa, ettei jokaisella säikeellä ole liikaa pinta-alaa ja siten vähemmän mahdollisuuksia luoda tyhjiövaikutus rakennuslevyyn. Tämä voi kuitenkin johtaa huonompaan pintakäsittelyyn.
Huomaa, että jos yrität poistaa "lämpimän" tulosteen, varmista, että käytät työkalua (esim. Lastaa tai vastaavaa) käden sijaan
#2
+1
Tony Hansen
2016-02-17 19:15:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen ajatukseni oli, että et kalibroinut Z0: ta uudelleen sinisen nauhan lisäämisen jälkeen. Kuulostaa siltä, ​​että tulostuspää oli aluksi liian lähellä painopaikkaa, ja sinisen teipin lisääminen vain teki siitä paljon pahempaa.

#3
+1
DJ bigdawg
2016-02-23 04:29:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi asia, jonka teen, jotta se ei tarttuisi nauhaan. Tarkoituksena on lisätä liimaa liimapuusta alas rakennustyynylle tasaisessa kerroksessa nauhan päälleTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...