Kysymys:
Kuinka lasken 3D-tulostuksen kustannukset, kun se on valmis?
Martin Carney
2016-01-14 02:35:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka määritän, kuinka paljon yksittäinen painos maksaa?

Haluan vastauksen, joka sisältää tukimateriaalin, epäonnistuneet tulosteet ja (mieluiten) kulumisen / tulostimen ylläpitokustannukset.

Selvennykseksi en kysy, kuinka ennustaa kustannukset ennen tulostamista, vaan kuinka laskea todelliset kustannukset tulostuksen jälkeen. Vaikka kustannusten ennustaminen etukäteen on hyödyllistä.

Epäonnistuneet tulosteet vaihtelevat rajusti, samoin kuin ylläpitokustannukset. Se riippuu osasta ja tulostimesta. Kaksi tekijää, jotka ovat aina olleet tekijöitä, ovat hehkulangan kustannukset ja sähkön käyttö. Kehotan määrittelemään muut paremmin.
@HDE226868 Katso muokattu kysymykseni. Kysyn kustannusten laskemisesta tosiasian jälkeen, eikä kustannusten ennustamisesta ennen tulostamista. Eli. sinulla on epäonnistuneet tulosteet ja onnistunut tulos käytettävissäsi laskelmissasi.
Cranfieldin yliopistossa kehittämämme lähestymistapa on esitetty täällä [A System approach for Modeling AM] (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212827117311459), lisäksi löydät matemaattisen mallin täältä [FDM Mathematical Model ] (http://www.ssse.ch/node/381)
Kolme vastused:
#1
+6
Jeff
2016-01-14 02:49:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

FDM -tulostukseen:

Sekä Cura että Makerbot Desktop (ja ehkä muutkin, jotka en ole niin tuttu) antavat sinulle esikatselun sekä pituudesta että painosta. tulosteesi, mukaan lukien tuet / lautat. Kun tulos on valmis, voit punnita sen keittiön mittakaavassa.

PLA-filamentti on tällä hetkellä noin 23 dollaria / kg Amazonissa, mikä on 0,023 dollaria / g. Kertominen voi antaa sinulle hyvän arvion tulosteen materiaalikustannuksista.

Ainoa kokemus omasta tulostimestasi antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka usein aiot osua epäonnistuneeseen tulokseen ja kuinka usein meidän on vaihdettava osia. Voit kokeilla 2-3 vuoden poistomallia kulumisesta, mutta se on vain arvio.

#2
+2
Eric Johnson
2016-01-14 03:08:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tulostuskustannukset muodostavat monia tekijöitä.

  • Filamentin peruskustannukset: laske gramman hinta * käytettyjen grammoiden määrä
  • Käyttämä teho tulostimen virrankustannus * aika
  • tulostimen tuntikustannusten * ajan määritysaika
  • tulostusaika (kuten voisit tulostaa muita objekteja)
  • tulosta alue - voit käyttää useita tulosteita kerralla. / li>
  • tulostimen ylläpito
  • voittomarginaali
En ole samaa mieltä tulostusalueen sisällyttämisestä. Sinun ei pitäisi saada asiakasta maksamaan rakennustilavuudesta, jota et edes käytä. "Voit suorittaa useita tulosteita kerralla" on tapa säästää rahaa tehostamalla. Kerro myös tulostimen muuttujan ja tulostimen ylläpitokustannuksista (millaisia ​​asioita siihen tehdään ja miten lasketaan). Nämä muokkaukset olisivat erittäin hyödyllisiä jollekin tulevaisuudessa.
@tbm0115 Tiedän, että vastait siihen jonkin aikaa sitten, mutta sinun tulisi * ottaa huomioon tehokkuus. Tämä ei ole painatuksen hinta. Sen tekeminen maksaa.
#3
  0
Oliver Nelson
2019-06-25 15:59:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kohtasin äskettäin ongelman laskea tulostettujen 3D-mallien kustannukset. Halusin tietää, mikä heidän todellinen arvo oli laskettava Excelissä. Se oli todella hankalaa. Sitten löysin ohjelman laskemista varten, se osoittautui todella upeaksi, jopa sähkö huomioon. Tämä ei ole mainos, joka vain heittää, ehkä joku koki myös tällaisen ongelman. https://codecanyon.net/item/mcc-3d-model-cost-calculation-for-3d-printer/24033425 Minua kiinnosti kysymys, kuka ratkaisi annetun ongelman millä tavoin?

Katsoin tätä sovellusta, joka myy 10 dollaria. Siinä otetaan huomioon useita tekijöitä, mutta se ei sisällä tulostimen huoltoa ja poistoja. Se kompensoi epäonnistuneita tulosteita ja sisältää sähkön hinnat, jos tiedät ne.
Se sisältää 3D-tulostimen poistot, sinun tarvitsee vain syöttää sen kustannukset.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...