Kysymys:
Kuinka muokata Cura-profiilia Octoprintissa?
iOSDev
2016-01-22 05:09:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Curassa voin muokata .ini-profiiliasetuksiani tarvittaessa esimerkiksi vaihdettaessa filamenttia tai malleja. On ärsyttävää, että joudut muokkaamaan profiilia toisella tietokoneella ja päivittämään sen Pi: lläni vain muuttaaksesi täytettä jne. Olen hakenut http://plugins.octoprint.org/ ja en löytää kaikki laajennukset, jotka tekevät tämän.

Huomasin, että kysymykselläsi ei ole ollut paljon toimintaa viime aikoina. Etsitkö edelleen vastausta tähän kysymykseen? Kuinka voimme pystyä poistamaan joitain aukkoja?
Kolme vastused:
#1
+6
hroncok
2016-01-22 15:59:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin tiedän, tämä ei ole tällä hetkellä mahdollista.

#2
+2
thopiekar
2016-05-12 20:29:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On tuontitoiminto. https://github.com/foosel/OctoPrint/wiki/Plugin:-Cura

Btw. nyt Cura 2.1: ssä sinun on myös tuotava uudelleen .ini.

Terveisin :)

#3
+2
SimpleSi
2016-07-30 04:47:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit muokata .profile-tiedostoa SSH-pääteohjelmalla (esim. kitillä) kirjautumalla Pi-laitteeseesi.

Sitten cd ./octoprint/slicingProfiles

ls nähdäksesi kansiot (Minulla on cura) cd cura ls nähdäksesi profiilitiedostot, esim. fred.profilesudo nano fred.profile

siirry alas kohtaan, jossa näet viipalointiparametrit ja muokkaat pois

Tämä ei vastaa kysymykseen, jossa kysytään tapaa muokata profiileja * oktopainoksessa *. Niiden muokkaaminen SSH: n kautta (toisesta tietokoneesta) on juuri sitä, mitä kysymyksellä pyritään välttämään.
IDK, tämä tuntuu melko kunnolliselta vastaukselta, kun olet todennäköisesti saanut oktopainatuksen toisen tietokoneen selaimesta, joten kittiminen on vain toinen ikkuna, ei tiedostojen muokkaamista ja sitten niiden FTP: tä. Muokkaa vain paikalleen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...