Kysymys:
Hehkulangan anturin lisääminen
Ljk2000
2018-03-08 01:55:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Anet A6 ja mietin, onko mahdollista lisätä hehkulangan loppumisanturi. Minusta tuntuu paremmalta, että minulla on jotain pysäyttämään hehkulanka ennen kuin se kulkee läpi, ja minun on purettava suulakepuristin.

mikä laiteohjelmisto sinulla on a6: lla?
üks vastaus:
profesor79
2018-03-08 17:01:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Marlin-laiteohjelmiston kanssa:

lähde tästä: filiament sensor config

  // # define FILAMENT_RUNOUT_SENSOR # if ENABLED (FILAMENT_RUNOUT_SENSOR) #define FIL_RUNOUT_INVERTING false // asetettu arvoon true, jotta sensorin logiikka käännetään. #define ENDSTOPPULLUP_FIL_RUNOUT // Kommentti, jos haluat käyttää sisäistä vetoa hehkulangan juoksutappeihin, jos anturi on määritetty. #define FILAMENT_RUNOUT_SCRIPT "M600" #endif  

Tämän ominaisuuden avulla mekaanista tai opto-endstop-kytkintä käytetään tarkistamaan hehkulangan syöttölaitteessa (yleensä kytkin on kiinni kun filamenttia on läsnä). Jos filamentti loppuu, Marlin suorittaa määritetyn GCode-komentosarjan (oletusarvoisesti “M600”). RAMPS-pohjaiset levyt käyttävät SERVO3_PIN-tiedostoa. Muille levyille sinun on ehkä määritettävä FIL_RUNOUT_PIN.

ja tämä on hieno laitteisto: anturi loppunut

Upea! aioin ehdottaa katastrofaalista paniikkipysähdystä saamalla runout-kytkin tappamaan päävirran. Se pilaa melko paljon käynnissä olevaa painosta. Lähden katsomaan, onko kuljettajakortillani kyseiset nastat käytettävissä.
Loistava! Suunnittelen nyt anturin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...