Kysymys:
Kiven näköinen pinta maalauksen kautta?
TextGeek
2016-05-04 20:35:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko kukaan kokeillut maalata PLA-painatusta (tai muuta) kivisilmäisillä maalilla? Erityisesti miten tulos näyttää verrattuna kivitäytteisillä filamenteilla tulostamiseen? Se näyttää paljon halvemmalta, mutta näyttääkö se huonommalta?

Yksi tällainen maali: http://www.krylon.com/press-room/press-releases/2013/04/add- kosketus luontoa seuraavaan projektiisi uudella luonnonkivellä kuvioidulla viimeistelyllä /?

Yksi tällainen filamentti: https: / /www.matterhackers.com/store/3d-printer-filament?t=LAYBRICK

Walter Hsiao on yrittänyt laittaa tulosteita keraamisilla materiaaleilla varustettuun juomalasiin. http://thrinter.com/vibratory-tumbler-ceramic/
üks vastaus:
exb2800
2016-10-28 15:04:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on täysin mahdollista, mutta tulos riippuu suuresti maalaustaidoistasi ja ruiskumaalisi laadusta.

Voit katsoa tältä sivulta konkreettisen esimerkin.

Se, miten se vertaa kivihehkulankaan, on kuitenkin melko subjektiivista. 3D-tulosteen maalaaminen jakautuu yleensä kolmessa vaiheessa:

  • Viivojen tasoittaminen. Saavutetaan joko hiomalla tulos tai käyttämällä asetonia
  • Levitä pinnoite . varmistaa paremman tarttuvuuden maaliin
  • Levitä ruiskumaali

Jos jokin näistä vaiheista jätetään huomiotta, lopputulos ei näytä yhtä hyvältä kuin kivihehkulangan käyttö. Kuitenkin, jos kivihiilen laatu on todella huono, maalaus tarjoaa paremman tuloksen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...