Kysymys:
Säästääkö 3D-tulostus useita kopioita kerralla?
Mehrad
2017-02-28 05:39:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mietin - tietysti, jos 3D-tulostimen sänky on riittävän suuri - useiden kopioiden tulostaminen samasta painatuksesta voisi säästää huomattavasti aikaa pienellä tuotantolinjalla, lukuun ottamatta vähäistä tuhlausta, kuten asennusaika, jälkikäsittelyaika, jne.

enter image description here

esim jos foo-tulostukseni kestää 10 tuntia, 2x kopion tulostaminen samanaikaisesti veisi kaksi kertaa enemmän, kasvaa lineaarisesti tai se olisi huomattavasti vähemmän?

Tämä riippuu. Tulostatko kaiken yhdestä suulakepuristimesta vai onko useita suulakepuristimia työskennellyt samanaikaisesti?
Molemmat. Peto 4: llä ja valmistajalla
Säästää mikä aika; aikasi saada tulosteet sängystä yksitellen tai tulostimen aika kerralla rakentaa kaikki nämä osat kerralla?
Seitsemän vastused:
StarWind0
2017-02-28 06:54:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oikeastaan ​​ei. Se vie hieman enemmän jokaiselle lisäykselle. Sinulla on myös epäonnistumispiste, jossa yksi pudotetaan ja pilaa kaikki tulosteet.

Nopein tapa tulostaa useita esineitä on yksi kerrallaan. Itse asiassa slic3r antaa sinun tehdä sen juuri niiden peräkkäisellä tulostustoiminnolla.

Syynä on, että aika, joka kuluu 0,5 mm: n nostamiseen, kuljeta muutama MM seuraavaan kohteeseen , laske 0,5 mm taaksepäin alaspäin. Toista sisäkuoret, ulkokuoret, täyttö .. kaikki lisää aikaa. Ei tunnu kovin paljon ennen kuin teet sen 14 000 kertaa.

Esimerkkisi tapauksessa se olisi merkityksetöntä. Monimutkaisemmissa tai hyvin sijoitetuissa tulosuksissa se tulostaa toisen tarinansa.

Jos haluat ylimääräisen nopean, tutki PLA-menetyksiä ...

Mitä tekemistä "tappion PLA-heittoon" liittyy tähän? Kuinka se antaa sinun nopeuttaa asioita?
Voit lisätä vastaukseesi, että käyttäjä on melko vastuussa siitä, että ekstruuderin pään vaadittu X-Y-välys on asetettu oikein, kun muutama esine on tulostettu. Ja tietysti niille, jotka eivät käytä slic3r: tä, kaiken kerralla tulostamisen etuna on, että voimme kävellä pois asetuksista ja palata takaisin, kun kaikki on tehty :-)
@TomvanderZanden He haluavat tehdä joukon. 3d tulosta ja tee valu.
Se ei ole oikea terminologia silloin. "Kadonnut PLA-valu" viittaa prosessiin, jossa PLA-tulosteet kääritään kipsiin, sitten poltetaan / sulatetaan ja sitten sula metalli kaadetaan jäljelle jäävään tyhjään tilaan. Sitten muotti rikkoutuu ja metalliosa uutetaan. Tämä ei auta tekemään joukko osia, koska sekä pääosa että muotti tuhoutuvat. Ajatus tarkastella (silikoni) muotinvalmistusta ja hartsin valamista ei kuitenkaan ole huono ehdotus, mutta ei liity kysymykseen (eikä ole mitään viitteitä siitä, että OP haluaisi tulostaa * että * monta kopiota tästä osasta).
Jep, siksi se oli alaviite eikä vastaus
Jos muut prosessit ovat hyväksyttäviä, myös "Valettu uretaani muovaus" olisi todella hyvä vaihtoehto. Se on hyvä vaihtoehto 20-1000 osanumerolle. Halvempi kuin ruiskuvalu tai investointivalu näille määrille. Nopeampi ja selvästi halvempi kuin 3D-tulostus. (Tomin ehdottama, mutta ehtoja ei ollut nimenomaisesti mainittu)
Piimuotit ovat mitä suosittelen nyt. Puhutaan myös DLP-hartsitulostuksesta, joka voi tehdä kokonaisen levyn samalla nopeudella kuin yksi kappale. Tarkkuus on pienempi kuin sanoa SLA.
Diesel
2017-03-05 20:57:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useiden osien tulostaminen voi säästää aikaa.

Muiden julisteiden esiin tuomat asiat ovat kaikki räjähtäviä, mutta yksi huomiotta jätetty tekijä on aika, joka kestää tyhjennä rakennuslevy ja käynnistä tulostus uudelleen. Löysin pienemmille osille (alle 1 tuuman kuutio) useiden osien tulostaminen kerrallaan oli mukavampaa ja minimaalisesti nopeampaa. Säästetty aika tuli enemmän siitä, että voin jättää tulostimen useaksi tunniksi ja työskennellä muiden tehtävien kanssa ilman, että minun tarvitsi hoitaa tulostinta odottaen, että se viimeistelee jokaisen osan. Tulostin noin 100-200 osaa tällä tavalla. Menetin lopulta yhden "erän", kun yksi osa irtoaa ja alkoi aiheuttaa ongelmia, mutta huomasin, että se oli pieni hinta siitä, että pystyin saamaan aikaan paljon muita asioita.

Se johtuu osien määräajan kriittisyydestä. Jos teet osia naurettavaksi etkä tarvitse niitä heti, niin sanoisin yksi kerrallaan. Pienempi epäonnistumisriski, vähemmän hukkaan menevää materiaalia ja aika ei ole erittäin kriittinen. Jos teet osia prototyyppituotteelle, joka on testattava muutamassa viikossa, menisin pieniin eriin useita osia. Se antaa sinulle enemmän aikaa työskennellä muiden asioiden kanssa, vähemmän hauskaa, ja voit kirjautua sisään silloin tällöin vahvistaaksesi, että se on yleensä okei, ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään olettaen, että kaikki menee hyvin.

Tom van der Zanden
2017-02-28 11:37:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä ja ei. Se riippuu.

FDM-tulostuksessa tulostusaika enimmäkseen skaalataan lineaarisesti objektien määrän kanssa. Joillakin tulostimilla on kuitenkin "vähimmäiskerrosaika", jolloin pienemmät kerrokset tulostetaan hitaammin, jotta varmistetaan, että jokainen kerros vie ainakin tämän vähimmäisajan. Tämä antaa tulostukselle riittävästi aikaa jäähtyä.

Koska esimerkissä esitetty malli on melko pieni, on melko todennäköistä, että se saavuttaa vähimmäistason. Tämä tarkoittaa, että yhden kopion tulostaminen kestää täsmälleen yhtä kauan kuin kahden kopion tulostaminen, mikä kestää täsmälleen yhtä kauan kuin kolmen kopion tulostaminen, kunnes saavutat vähimmäistason. Tässä vaiheessa lisäämällä uusia malleja vain lisätään vakio minuuttien määrä tulostusaikaan.

Jos malli on riittävän suuri, jotta kerroksen vähimmäisaika ei ole tekijä, tulosta sitten objektit yksi kerrallaan. aika on yleensä nopeampaa, koska säästät kahden objektin kerrosten välisessä liikkumisessa (ja tulos on myös laadukkaampi, koska esineiden väliset matkaliikkeet voivat jättää merkkijonon taakse).

Tämä pätee vain FDM-tulostus. DLP-tulostuksessa mallien (joukon) tulostusaika riippuu vain niiden kokonaiskorkeudesta ja siten vaadittavien kerrosten lukumäärästä, koska jokainen kerros vaatii saman määrän aikaa tulostetun materiaalin määrästä riippumatta. Siksi 1, 2, 3, ... n mallin aika on täsmälleen sama.

On olemassa monia muita tulostusmenetelmiä, joissa kerrosten lukumäärä on paljon tärkeämpi kuin materiaalin määrä käytetty, kuten sideaineensyöttö, SLA ja SLS, ... Tällöin painettuun materiaaliin liittyy yleensä jonkin verran aikakustannuksia, mutta tulostusajan tärkein tekijä on kerrosten lukumäärä (ja SLS: n kohdalla kuluva aika jotta koontiversio jäähtyisi jokaisen painoksen jälkeen, mikä on melko merkittävää.).

fred_dot_u
2017-02-28 06:21:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuotannon parantamisen osuus riippuu yleensä tulostettavien tuotteiden koosta. Valitettavasti se on tarpeeksi vaihteleva, jotta tarkan vastauksen tekeminen on vaikeaa.

Harkitse vain yhtä yksikköä. Käytän tulostinta esimerkkinä. Muilla tulostimilla voi olla samanlaiset sekvenssit. Tulostus on aloitettu ja sängyn on lämmitettävä lämpötilaan. Kun asetettu taso on saavutettu, myös tulostuspään (tulostuspään) on lämmitettävä. Jos tulostuksen kesto jätetään huomioimatta tällä hetkellä, voidaan katsoa, ​​että tulostimen sängyn on jäähtyttävä vapauttaakseen tulosteen.

Jos sinulla on kymmenen tulostettavaa kohdetta, saat yhdeksän kertaa edellä mainitun kuluneen ajan. Se voi olla merkittävä osa tuotantoaikaa.

Kääntöpuolella ei ole ajoissa paljon hyötyä kymmenestä tulosteesta, jotka vastustavat yhtä. Voit menettää jonkin verran jälkikäsittelyaikaa, jos sinulla on merkkijonoja kohteiden välillä.

Suoraan määrätulostukseen liittyvä ongelma on jälleen yksi komplikaatio. Jos sinulla on yksi tulostus epäonnistunut, olet menettänyt tuon ajan. Esimerkiksi yksi tulostus voi kestää 18 minuuttia. Kaksitoista minuuttia tulosteen jälkeen sinulla on suuttimen tukkeuma ja sinun on keskeytettävä työ. Se on valitettava menetys.

Kun sängyssä on kymmenen tulosetta, olet kaksi tuntia painatuksessa ja sinulla on virhe. Paljon pahempi ajan ja tuottavuuden menetys.

On selvää, että haluaisi mieluummin kunnolla toimivan tulostimen ja pystyvän toimimaan luottavaisin mielin, ettei näitä vikoja esiinny.

Harrastuslaadun tulostimet eivät voi tarjota tällaista luottamustasoa, mutta teollisten / kaupallisten tulostimien pitäisi parantaa edelleen tuottavuutta, kun tulostetaan useita tuotteita sängylle.

Jos sinulla on kuumavaihdettavissa olevia sänkyjä, mahdollisesti yhdistettynä kykyyn esilämmittää tulevaa sänkyä, saat aikaa. En tiedä tarpeeksi kaupallisia tulostimia voidakseni ehdottaa, että tällainen ominaisuus on olemassa. Tulostimen sänkyni on kiinnitetty magneeteilla ja se voidaan vaihtaa nopeasti, jos käyttäisin huolellisuutta. Sänky alkaa jäähtyä nopeasti, mikä tekee esilämmitetystä levystä entistä arvokkaamman. Tulostan vain useita tuotteita ja toivon sen sijaan parasta.

Joel Coehoorn
2020-06-24 18:36:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varsinaisten tulosteiden valmistaminen vie yleensä pidempää ylimääräisten matkaliikkeiden vuoksi, mutta se säästää aikaa yhdellä tärkeällä tavalla: jos luotat tulostimeesi, voi aloittaa suuren erän ja sitten vain kävellä pois . Sen sijaan, että nollaisit noin tunnin välein, voit palata useiden tuntien jälkeen tai yön yli.

Tällä tavoin erissä tulostaminen antaa sinun laittaa enemmän kohteita tulostimen kautta samaan aikaan .

Collin Elliott Clark
2020-06-24 01:56:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oikeastaan ​​vastaus on kyllä ​​ja ei. Joten minun piti tulostaa 12 samaa pientä esinettä tieteellistä kokeilua varten. Vain joitain kiviä, jotka tein kupolista, joiden pinnat ovat siirtyneet, tulostimeni seinän leveys on joka tapauksessa 0,5 mm. Kohteet olivat 2 cm³. Ensimmäinen tulos epäonnistui, koska ne irrotettiin, mutta sitten liitin 12 tuotetta 1 × 1 × 5 mm kiinteytettyjen sylintereiden avulla tehosekoittimessa ja juoksin sen leikkurini läpi, eikä se tullut mitään ongelmaa. Jälkeenpäin olen jussi katkaissut sylinterin ja oli hyvä mennä. Varmista vain, että esineesi on kytketty jokaiseen pisteeseen päin toista. Kuvasi perusteella sen pitäisi olla kytketty noin tältä:

enter image description here

Tarkoitatko, että tulostimesi ei tulosta useita STL: itä yhdeksi työksi, ne kaikki on liitettävä ja tuotava yhtenä STL: nä?
Tervetuloa 3DPrinting.SE-sivustoon. Kiitos, että jaoit ajatuksiasi, mutta tämä ei vastaa kysymykseen. Lisäksi osia, joita ei ole kiinnitetty toisiinsa ja jotka epäonnistuvat sen takia, en ole koskaan nähnyt tai kokenut. Useiden asioiden tulostaminen rakennuslevylle ja se, ovatko ne kytkettyinä vai ei, ei ole yhteydessä toisiinsa.
user77232
2020-06-24 20:27:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se säästää sinua ja koneen aikaa, jos se tehdään oikein.

Simplify 3D: ssä on asetus, jonka avulla voit tehdä useita kerroksia kerralla; kuten useimmat viipaleet tekevät. Siksi, jos osa on 10 cm pitkä, voit asettaa sen siirtymään seuraavaan 10 cm: n jälkeen. Kone rakensi sitten kukin vuorotellen rakennuslevylle peräkkäin. Sinun ei tarvitse poistaa osia kovin usein, eikä koneen tarvitse kestää aikaa lämmetä jokaisen tulostuksen jälkeen. Jos se tehdään väärin, kuten siirryttäessä jokaisen kerroksen kohdasta toiseen, kyllä, se vaatii paljon hidasta sisäänvetoa ja Z-akselin siirtoja, mikä maksaa enemmän kokonaisaikaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...