Kysymys:
Melun vähentäminen
HuwD
2017-08-04 16:58:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin menetelmiä CR-10: n tuottaman melun vähentämiseksi. Minulla on tulostin alakerran työhuoneessani, ja jos teen pitkää tulostustyötä, voit kuulla sen yläkerrassa poikani makuuhuoneessa, enkä halua, että se pitää hänet hereillä.

Olen nähnyt Thingiversessä on saatavana melunvaimennusjalkoja, mutta ilmeisesti nämä voivat aiheuttaa varsin merkittäviä värähtelyjä itse tulostimessa, mikä voi häiritä tulostusta.

Olen myös nähnyt yhden kaverin käyttävän kivilevyä, mutta olen en ole varma kuinka tehokas se olisi, enkä myöskään usko, että halpa Ikea-työpöytäni selviäisi hyvin siitä, että siihen laitettaisiin betonilohko.

Mietin kokeilemaan maton leikkaamista. Onko kukaan kokeillut tätä tai onko sinulla muita ehdotuksia?

Seitsemän vastused:
bgiv
2017-08-05 03:37:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti tärinänvaimennukseen käytän isoa hiirimattoa, jonka leikkaan koon mukaan, mutta kuvittelisin maton toimivan hienosti. Suosittelen myös tulostimesi sulkemista (tällä oli minulle syvin vaikutus) ja päivittämään askelohjaimesi.

Olet todella mennyt pala vaahto liikunta matto. On ehdottomasti vaikuttanut. Valitettavasti ei todellakaan ole tilaa sulkea sitä.
typo
2018-08-15 16:19:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän jalkakiveä, jossa on kumijalat sen alla lattialla . Se on erittäin tehokas: 3D-tulostin istuu aivan oven vieressä, etkä voi kuulla, että se tulostaisi oven toiselta puolelta.

Matala taajuuden äänet imevät ehdottomasti päällystyskappale . Nyt voit kuulla vain sihisevät äänet, kun ekstruuderi liukuu sauvoja pitkin.

En kuitenkaan laittaisi kivilevyä pöydälle tai mitään kohotettua, koska se vain suurentaa pöydän jalkojen vipuvaikutus ja pahentaa tärinää.

Jalkakivikappale vaimentaa askelmoottoreiden korkeamman taajuuden johdettua ääntä ja estää niitä vahvistumasta pöydässä (kuten kitara). Vaikka kumilaatat vaimentavat matalataajuiset äänet liikkuvien asioiden vuoksi. Vain tuulettimen ääni on jäljellä. Sain 15 kg: n laatta- ja työpajavaahtotiilet.
Käytän 2,5 cm paksua graniittilaattaa, jonka alla on tyynyvaahtomuovipaloja. Alensi melutasoa noin 15 dB: llä (puhelinsovelluksella mitattuna).
Shahin
2017-08-19 01:12:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihda DRV8825 / A49nn-sarja askelmoottorilla Trinamics TM2100: lla (silentChop-tilassa), jolloin askelmoottorit ovat melkein hiljaisia. Ne ovat erinomaisia.

Mutta on olemassa muutamia haittoja:

  • On mahdollista menettää vaiheet slientChopissa (Ei vaikuta tulostuslaatuun kokemukseni mukaan)
  • TMC2100 on 5-6x kertaa kalliimpi kuin DRV8825.
  • Edellyttävät juotostekniikkaa ja sähköistä tietämystä
  • TMC2100 toimii kuumemmin
Näyttää hyvältä ratkaisulta. En ole varma, että haluan mennä niin paljon vaivaa juuri nyt, mutta pidän sen varmasti mielessä tulevaa päivitystä varten.
Marlin-vikaseurannoissa on eeppisiä säikeitä siitä, että ihmiset menettävät askeleensa ja saavat kerroksensiirtoja stealthchopista (silentchop?). Olisin hyvin varovainen tämän ominaisuuden käytöstä.
amra
2018-08-15 17:23:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän budjetistasi, mutta ehdotan, että ostan hiljaisen 3D-tulostimen, kuten Prusa i3 mk3, joka on noin 1 000 dollaria. Jos päätät hienosäätää tulostinta sen sijaan, että katsot muita mahdollisuuksia:

Trinamic-ohjaimet

Suurin osa melusta syntyy moottoreissa.

Vaihda ehdottomasti Trinamic-askelmoottorien kuljettajille. Olen päivittänyt Prusa i3 mk2: sta mk3: een viime viikonloppuna ja melunvaimennus on merkittävä, arvioni on 80-90%.

enter image description here

Katso tämä mahtava blogikirjoitus ja video Thomas Salandererilta kuljettajasta. Muu hyvä viesti on instructables -osiossa.

En suosittele juottamista, ellet ole taitava hakkeri. Parempi vaihtoehto on vaihtaa toiseen korttiin.

Prusa i3 mk3 käyttää Einsy Rambo 1.1: tä 120 dollaria: https://ultimachine.com/products/einsy-rambo-1-1 Mutta siellä on vaihdettava 24 V: n virtalähteeseen ja myös 24 V: n lämmitettyyn sänkyyn.

Toinen ratkaisu on käyttää RAMPS: ää ja ostaa trinamic-ohjaimet erillisinä (RAMPS ei juota ohjaimia taululle).

Lisätietoja trinamic-ohjaimista: https://shop.prusa3d.com/forum/hardware-firmware-and-software-help-f64/tmc2130-driver-infos-and-modifications-t15835.html

Vaimentimet

Vaimentimet auttavat vähentämään melua. Vaimentimia on kahden tyyppisiä:

enter image description here enter image description here

Video Prusa i3 MK2 &in kamalien tärinöiden vaimentamisesta: https://www.youtube.com/watch?v=OnfYA5QLA84

Kotelo

Kotelon tulisi myös auttaa vähentämään melua.

enter image description here

Kotelon rakentaminen Ikean taulukosta: https://www.prusaprinters.org/cheap-simple-3d-printer-enclosure/

+1 moottorin vaimentimille. Huomasin, että ne ovat yksinkertainen, edullinen tapa tehdä tulostimesta hiljaisempi.
Pellit ovat hyödyttömiä yhdessä Trinamicin kanssa, ja ne myös vähentävät askelmien jäähdytystä. Lisäksi, jos kysymys on eri kerrosten melusta, askelmoottorit eivät auta, koska korkean taajuuden tärinää ei välitetä paljon huoneiden välillä. Alemman taajuuden värähtelyt ovat.
Sojtin
2017-08-07 20:18:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Anet A8 ja nämä tärinänvaimentimet tekevät hyvää työtä:

Thingiverse: Anet A8 -tärinänvaimennin

Vibration Damper for Anet A8

Hei @Sojtin Olen tämän vastauksen poistamisen reunalla. Pitäen sen, kun se on saanut ääntä. Asia on se, että se ei todellakaan voi seistä ilman linkkiä esineiden kokonaisuuteen. Tuo malli voitaisiin jonain päivänä poistaa. Lisätietoja on osoitteessa stackoverflow.com/help/how-to-answer
Ezra
2018-08-15 20:55:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli samanlainen ongelma, naapuri alkoi valittaa. Ratkaisin ongelman asettamalla hankauslaitteet pöydän alle, jonka päälle tulostin asetettiin.

enter image description here

Ne ovat lievästi tehokkaita, mutta erittäin halpa. He olivat 7 senttiä kappale paikallisessa supermarketissani.

Pyykinpesukoneen kumimatto toimii vieläkin paremmin
FarO
2020-07-27 13:09:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kuulet sen lattiasta toiseen, ainoa muutettava asia on tulostimen pohja. Mikään muu ei ole väliä.

CNC Kitchen suoritti mittauksia erityisesti välttääkseen melun siirtymisen muihin huoneisiin, tuloksena on, että tulostin ei aseteta joustaville jaloille vaan yhdelle betonilaatalle, joka asetetaan vaahto on paras ratkaisu ja vähentää melua merkittävästi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...