Kysymys:
Ovatko Makerbot Smart Extruder -suuttimet vaihdettavissa?
Adam
2016-03-31 20:23:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mietin, onko jollakulla kokemusta Makerbot-älykkäistä ekstruudereista ja tietääkö, voidaanko suutinkokoa muuttaa. Yritän selvittää, voinko käyttää erilaisia ​​suuttimien halkaisijoita (0,25 mm, 0,5 mm, 0,8 mm jne.).

E3D: stä tai jos minun tarvitsisi jyrsiä omiani, mikä on paljon enemmän vaivaa kuin sen arvoinen on.

Kaikki aihetta koskevat tutkimukset ovat melko harvinaisia, ja paras löytämäni resurssi on blogikirjoitus vuodelta 2011, jolloin he antoivat asiakkaidensa tehdä itse tällaisia ​​asioita. Olen etsinyt heidän Google-ryhmäänsä, mutta en ole päässyt mihinkään. Tämän lisäksi Makerbot-koneissa ei ole oikeastaan ​​mitään tietoja viimeisiltä kolmelta vuodelta.

Tein itse videon siitä, kuinka suuttimen kokoa muutetaan. Voit tarkastella sitä täällä: https://youtu.be/Xmq9xZD8Eg8
üks vastaus:
Ryan Carlyle
2016-04-02 01:07:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, voit vaihtaa suuttimet 5. sukupolven linjatulostimilla, vaikka Makerbot ei suosittele tai tue sitä. Olet yksin, jos jotain menee pieleen jälkimarkkinoiden suuttimessa. Tässä on vaihtovideo Fargo3D: ltä: https://youtu.be/vL80bslk9vw

Suosittelisin "mk8" Makerbot Replicator 1/2 -tyyppisiä suuttimia, koska nämä ovat samanlaiset mitat kuin alkuperäisellä suuttimella. Ebayssa on paljon halpoja, tai P3-d ja Micro Swiss ovat suosittuja vaihtoehtoja premium-Makerbot mk8 -tyyppisille suuttimille. Mutta sinun pitäisi pystyä käyttämään mitä tahansa vakiomallista M6-ulkokierrosta, ~ 2 mm: n ID-suutinta (kuten E3D: stä, koska Smart Extruder Z -kotirutiini kompensoi suuttimen pituuden.

Kun vaihdat suuttimen, sinun on myös muutettava viipalointiasetuksia. Älä käytä oletusasetuksia toisen suuttimen kanssa. Pienemmät suuttimet vaativat huomattavasti pienemmän tulostusnopeuden ja suuremmat suuttimet vaativat suuremman suulakepuristusleveyden. Voit luoda mukautettu profiili Makerbot Desktopissa tähän tai käytä 5. sukupolven yhteensopivaa viipalointilaitetta, kuten Simplify3D.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...