Kysymys:
Objektin tulostaminen useissa osissa
CalculatedRisk
2017-10-26 11:14:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko olemassa mitään ohjelmistoa / menetelmää esineiden automaattiseen jatkojohtoon tavallaan kuten jig-sahapeliin, jotta voin yhdistää ne yhteen ja ohittaa rakennuslevyn kokorajoituksen?

Minulla on esimerkki tämä 2D-kuva, jonka haluan tulostaa, mutta tulostimeni kokorajoitus on suunnilleen sinisten "neliöiden" koko. Se on melko tylsiä ja aikaa vievää tehdä tämä manuaalisesti. Myös kaikki vihjeet saumattomien viivojen saamiseksi tai oikean kohdistuksen saamiseksi näiden kappaleiden liimaamiseksi ovat arvokkaita. enter image description here

AFAIK suurimmalla osalla 3D-sovelluksista on toistuva (laatoitus) toiminto (jota kutsutaan myös kuvioksi), joten voit luoda yhden ruudun ja toistaa sen ruudukossa, ja niillä on myös looginen toiminto, joka auttaa leikkaamaan objektia toisella. Huomaa, että sinun on tehtävä se vain pääobjektisi rajojen kohdalla. koska kaikki insied-laatat ovat samat (täysin mustat). kirjoita millaista sovellusta käytät, jotta voimme johtaa sinut tarkalleen tässä sovelluksessa. voit myös leikata missä tahansa 2d (kyllä ​​- 2d) -sovelluksessa. viipaloi bittikarttasi pienempiin osiin ja purista ne 3D-objekteiksi.
Olen ottanut tekstuurin yksinkertaisuuden vuoksi, mutta se on siellä. Olen käyttänyt Inkscape-sovellusta bittikartan luomiseen, mutta luon 3D-mallini Fusion 360: ssä ja tulostan Repetierissä. Kuvassa on huomattava, että auton hupun oikeassa yläkulmassa leikataan erittäin pieneksi palaksi, joka ei putoa mihinkään lohkoon. Käytän mieluiten jotakin menetelmää, jotta osat olisivat suunnilleen samankokoisia.
mallissa: luo> kuvio tai luonnoksessa: luonnos> suorakulmainen kuvio. MUOKKAA: esineen / luonnoksen leikkaamiseksi tutustu täältä https://www.youtube.com/watch?v=5o7-4lSjyQw
Jos olet todella tekemisissä lähdön kanssa, joka on moninkertainen rakennuslevyn kokoon, suosittelen yrittämään säätää leikkausviivoja niin, että siellä on joukko tavallisia kiinteitä neliöitä, joita ympäröi paloina muotoinen.
Kolme vastused:
Samveen
2018-10-26 10:01:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että yrität jakaa objektisi pienempiin paloihin toivoen, että ne kootaan uudelleen yhteen palapelin tapaan.

Tiedän kaksi vaihtoehtoa Tämä edellyttää OpenSCAD: n käyttöä:

 • PuzzleCut -kirjasto - Tämän avulla voit purkaa objektisi useiksi paloiksi, jotka voidaan koota yhteen palapelissä. palapelityyppinen tapa
 • PinCut -kirjasto - Tämän avulla voit purkaa esineesi useiksi paloiksi, jotka voidaan koota uudelleen kappaleen nastojen ja vastaavien reikien avulla.
mbuc91
2018-11-04 23:00:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Mainitsit itsesi Fusion 360: n avulla; jos näin on, voit vain jakaa lopullisen kehosi tai komponentin erillisiksi kappaleiksi. Sitten voit viedä kukin runko erikseen.

 • Sekä Slic3r: llä että Slic3r PE: llä on Cut -komento, mutta valitettavasti se leikkaa vain XY-tasossa.

 • Jos käytössäsi on Windows 10, 3D Builderilla on hyvä työkalu STL-tiedostojen jakamiseen.

  • Avaa STL 3D Builderissa
  • Käytä Muokkaa > Jaa -komentoa
  • Säädä taso kohtaan, johon haluat objektin leikata
  • Valitse Säilytä molemmat ja napsauta ✓ Jaa
  • Huomaa, että et voi viedä yksittäisiä objekteja. sinun on kopioitava kukin objekti uuteen 3D Builder -ikkunaan, jotta voit tallentaa sen erikseen.
 • Meshmixer on erinomainen työkalu oppimiseen kokonaisuudessaan, mutta sillä on oppimiskäyrä.
ykatchou
2018-11-02 21:22:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anteeksi, että sanon niin, mutta onko 3D-tulostus paras "työkalu" tapauksellesi?

näyttää siltä, ​​että haluat luoda valtavan tasaisen tiedoston, kun CnC olisi paras luoda puhdas ja kiinteä osa.

Muuten, kuten muut ehdottaa, etsit työkalua työkalu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...