Kysymys:
Säädätkö Z-päätepysäytintä?
Dakota Miller
2016-03-24 07:32:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen säätänyt z-akselin päädyn pysäyttimen paperitestin avulla. Kuitenkin, kun painan kotiin kaiken akselin, z-akseli osuu painatusalustaan, se siirtää sitä hieman alaspäin ja siirtyy sitten kuvaamaani asentoon. Voiko näin ajatella olevan, ellei minun tarvitse tehdä?

Kaksi vastused:
tbm0115
2016-03-24 19:14:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tyypillisesti kone löytää nopeasti ohjelmistopysähdyksensä, vetäytyy sisään ja löytää hitaasti mekaanisen päätepysäyttimen. Katso RepRap Wikistä yleistä vianetsintää ja teknisiä perustietoja.

Jos ymmärrän viestisi oikein, näyttää siltä, ​​että tämä on normaalia. Onko tulostuksessa tai liikkeessä haitallisia vaikutuksia? Jos ei, niin otaksun, että kaikki koneen osat ovat kunnossa.
Tämän teorian ongelmana on, että "ohjelmiston pysäytys" voi olla olemassa vain suhteessa mekaanisen sijainnin oletukseen - mikä näissä järjestelmissä johtuisi edellisestä kotisivusta. Joten jos asia olisi kuvattu, se tapahtuisi vain kerran, elleivät askelet itse menettäisi asemaansa toiminnassa. Kytkimen omistamisen jälkeen ohjelmiston asennon tunne olisi lähellä koneen todellista tilaa ja seuraava kotiinpano toimisi oikein.
Mitä eroa on ohjelmisto- ja laitteistopysäkeillä? Eikö sekä siirto ylös- että alaspäin ole tarkoitettu mekaanisen päätepysähdyksen löytämiseen (missä ylöspäin siirtyminen on tarkoitettu parantamaan tarkkuutta ja luotettavuutta verrattuna siihen, mitä saat vain liikkumisesta alaspäin)?
Olen juuri törmännyt tähän vastaukseen viitaten ohjelmistojen lopettamiseen. tbm0115 ja @TomvanderZanden, haluaisitko kommentoida / vastata tähän kysymykseen [Anet A6: n Z-akselin min loppupysähdys ei laukaise] (https://3dprinting.stackexchange.com/questions/6495/anet-a6-z-axis-min- endstop-not-triggering), koska kommentit ja vastaukset sanovat, että ohjelmistojen lopettamista ei ole olemassa. Voi olla idea selvittää tilanne. Olen myös hämmentynyt, koska haluaisin nähdä lisää mielipiteitä. Olen lisännyt kommentin tähän kysymykseen viitaten takaisin tähän.
Luca van Straaten
2016-04-23 23:04:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, tämä on normaalia. Tulostimesi aluksi todennäköisesti laskee jonkin verran. Kun se osuu päätepysäkkiin, sillä on jonkin verran vauhtia eikä se lopu heti. Joten kun se osuu päätepysäyttimeen, sen on pysäytettävä fyysisesti tulostuspää ja siirryttävä jälleen hieman ylöspäin päästäkseen oikeaan asentoon.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...