Kysymys:
Curasta puuttuu pintakerroksia
Sean Houlihane
2016-12-02 16:17:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri yrittänyt tehdä pieniä tarroja, joissa on kohokuvioitu kirjain. Pohja on 1,5 mm, kirjaimet ja kehä ulkonevat vielä 1 mm. Tulostuksen jälkeen tajusin, että Cura ei anna minulle pintakerrosta, saan vain sisä- ja ulkoseinän kehälle ja kirjaimille:

Screenshot showing missing infill in top layer

Pohja on OK, 4 kerrosta, mutta yläosassa ei ole täytettä. Oletettavasti on olemassa asetus, jonka olen unohtanut (voin arvostaa, että ehkä tämä on yksityiskohta mallin mukaan riippuvasta viipaloinnista). Kerrokset ovat 0,2 mm, ylä- ja alaosa asetettu 4 kerrokseen.

Minulla oli seinät asetettu 1,6 mm: iin (4 kerrosta) ja seinän piirteet ovat tässä 1 mm (ts. 2,5x suutin). Ominaisuudet ovat mielestäni vakaat, eikä niitä ole piirretty onttoina.

Löysin asiaankuuluvan virheen Cura: https://github.com/Ultimaker/Cura/issues/1303 (ja ymmärrän myös kiertotavan, tarvitsee vain kirjoittaa vastaus).

Aktivoitko "maljakotilan" tai jotain vastaavaa?
Ei nähnyt yhtään vaihtoehtoja. Muut tulosteet ovat kunnossa, se on vain kapeita seiniä.
Kolme vastused:
Carl Witthoft
2016-12-02 20:19:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on lähdemallisi? Tyypillisesti tämä "puuttuvan kerroksen" vaikutus tapahtuu, jos lähteen seinämän paksuus on pienempi kuin valitun ekstruuderisuuttimen koko. Cura pitää mallin tätä osaa tulostamattomana.

Meshmixer ja TinkerCad (monien muiden joukossa) antavat sinun asettaa ja muuttaa mallin paksuutta.

Se tuli TinkerCadista, sen vain kiinteät kirjaimet ja tukeva pohja, jossa oli aukko (kehäseinän saamiseksi). Joten odotan seinämän paksuuden 1 mm (ja 0,4 mm: n suuttimen). Joten kyllä, kai kysymys on, haluanko 0,8 mm + 0,2 mm mitätön tai 50% ylitäytetyn keskuksen.
Sean Houlihane
2017-02-17 17:14:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä tapahtuu, että Cura kamppailee kvantisoidun suulakepuristusleveyden kanssa. Tätä käyttäytymistä voidaan parantaa viipalointilaitteessa, heillä on ongelma täällä https://github.com/Ultimaker/Cura/issues/1303 ja 2.4-beeta on parantanut sitä.

Tässä vastauksessa on joitain kuvia, jotka osoittavat, kuinka Cura 2.3 viipaloi kasvavan leveyden suorakulmion. Minulla ei ollut mitään suuttimen leveydellä, sitten pari päällekkäisiä viivoja, jotka ovat jopa kaksinkertaiset leveydelle (jonka oletan ekstrudoitavan päällekkäisyyden vuoksi). Kaikissa laajemmissa kuin vain kaksi sivua tulos riippuu pyydettyjen seinien lukumäärästä.

  • Yksi seinä johtaa sataprosenttisesti täyttöön pienillä alueilla (täyteasetuksesta riippumatta). Tämä on hyvä, mutta ehkä yksi seinä ei ole sopiva koko mallille.
  • Useat seinät näyttävät estävän täyttöä, kunnes seinäparille on tilaa. Joten 3x-suuttimen leveydessä on rako. Pienet suuttimen koon pituudet voivat ehkä työntää tätä kvantisointipistettä, ellei yksi seinä ole hyvä ratkaisu.

Suorakulmaisen geometrian kannalta kannattaa yrittää kvantitoida pienet osat 0,8 mm: n välein. Käyrille yhden seinäkuoren asettaminen voi olla parempi.

lz42
2017-02-21 19:13:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile Cura 2.4.0-beta2: Shell-asetuksissa on vaihtoehto nimeltä "Täytä aukot seinien välissä", aseta se "kaikkialle". Vakaa Cura 2.3.1: ssä tämä vaihtoehto puuttuu.

Kyllä, huomasin jo, että 2.4-beeta antaa joitain parannuksia vastauksessani ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...