Kysymys:
3D-painetut muottitekniikat pitkä- ja lyhytaikaiseen käyttöön
user_1_1_1
2016-12-13 04:13:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

3D-tulostusta voidaan käyttää käsittämättömän monimutkaisten ruiskumuottien valmistamiseen, mutta millainen 3D-tulostusprosessi milloin sopii?

Oletetaan, että osa on valmistettava ruiskupuristamalla suuria määriä pitkäksi aikaa, mikä lisäaineiden valmistusprosessi on paras, jotta muotti ei anna periksi liian aikaisin ? Oletetaan myös, että valmistettava osa on räätälöity ja sitä on valmistettava vain pieninä määrinä - toisin sanoen ruiskuvalumuotissa käytetään rajoitettua määrää esineitä ja heitetään sitten pois - mikä on paras AM-tekniikka sitten? Paras taloudellisessa toteutettavuudessa, alhaisemmissa kustannuksissa, pienemmissä pääomasijoituksissa jne.?

Tämä on yksi niistä kysymyksistä, jotka ovat liian laajoja, jotta niihin ei voida vastata käytännössä. Jopa kysymys on jaettu niin moniin osiin, että se osoittaa selvästi, kuinka laaja soveltamisala. Ehdotan keskittyä erityisiin esimerkkeihin, joissa on helposti määriteltäviä ongelmia ja joihin voidaan kuvata ratkaisuja.
Kolme vastused:
StarWind0
2016-12-13 08:31:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, tämä on hyvin laajaa. Sanottu ...

Jos haluat tarkkoja yksityiskohtia, tarvitset SLA: ta. eli koruja. Jos haluat vain muotin prototyypin, voit tehdä tavallisen FDM-tyylisen tulostimen (95% tulostimista on FDM, ja tämä luku on arvaus)

Todellakin, sinun pitäisi kysyä mitä materiaalia tarvitset muotillesi, mutta voit avata toisen kysymyksen.

Tutki lisää ruiskupuristamista. Muottien valmistuksesta on paljon tietoa, ts. Kuinka se valmistetaan Muoviset ruiskumuotit.

Näet, että muovin tai piin välillä on valtava ero, muotti ja ruiskuvalukone. Ajattelet ruiskupuristamista yhtenä muottina, vaikka se on todella järjestelmä, joka koostuu useista raskaista koneista, jotka voivat pumpata satoja esineitä päivässä automaattisesti. Se alkaa kuitenkin yleensä 20 000 dollarista ruiskuvalutyökaluille. Kustannuksesi voivat olla murto-osa tai useita kertoja suuremmat. Tämä on vain yleisyyttä. Joten jos teet 100 yksikköä, et halua mennä sitä reittiä. Toisaalta 10000 yksikköä kohden se olisi hyväksyttävää.

Pelkästään selventämään ... `` 20k`` - ovatko kustannukset (eli 20 000 dollaria) vai määrä (ts. 20 000 yksikköä)?
20000 dollaria, mikä on hinta. Se on myös satunnaisluku, joka perustuu yleiseen tietoon. Se voisi olla puolet siitä, voisi olla 10 kertaa suurempi.
On myös syytä mainita, että paikallinen hakkerointitilani on tarjonnut ruiskuvalukursseja. Yksi voit myös.
Tom van der Zanden
2016-12-13 23:23:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Stratasys tarjoaa 3D-tulostusjärjestelmän erityisesti ruiskumuottien valmistukseen. He väittävät, että heidän Polyjet / Digital ABS -tulostinsarjansa voivat tuottaa prototyyppisiä ruiskumuotteja, jotka sopivat hyvin 10–100 otokseen samasta muotista ja että materiaalia voidaan käyttää tavallisten ruiskuvalukoneiden kanssa.

Tietysti muotit kuluvat silti nopeasti ja sopivat vain prototyyppien tekemiseen ja / tai erittäin pieniin tuotantokäynteihin.

James DeGrandis
2016-12-22 11:08:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ruiskumuotit vaativat yleensä työkaluja, eikä niitä yleensä valeta 3D-tulosteista. Osasi koosta riippuen - kustannukset voivat nousta nopeasti yli 60 000 dollariin. Osien hinta on joskus alempi kuin muut menetelmät. Muita mahdollisia menetelmiä (osasta riippuen) ovat lämpömuovaus, tyhjiömuotoilu ja erilaiset valumenetelmät - hiekkapuhallus (investointivalu), joustava valu (kumi, uretaani ja alginaatti) ja kova valu (painomuotti negatiivinen). Jotkut käyttävät 3D-tulostettuja osia välittömästi ... toiset käyttävät työnkulkuja tiedostojesi muuntamiseksi käyttöä varten. Voit tulostaa muotin negatiivisen, valmistella sen, käyttää muotin irrotusta ja valaa muotoja siitä muotista ... varmasti valumateriaali olisi joustavaa tai muotti tarvitsisi asianmukaista helpotusta - Mutta se on varmasti mahdollista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...