Kysymys:
Cura-lautan saaminen kiinni esineeseen tiukemmin (ABS)
Gone Coding
2018-11-11 03:29:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut ongelmia ABS: n tulostamisessa Curalla Ender 3: lle.

Saan parvella hyvän sängyn tarttuvuuden, mutta lautan päällä oleva esine käpristyy helposti siitä. Katso kuva alla.

Asetukset:

  • Sänky 110 ° C
  • Suutin 260 ° C
  • Tuuletin 0%: n nopeus

Kuinka hallitset kuinka voimakkaasti lautta tarttuu Cura-esineeseen?

Curling up from raft

Oletko tarkistanut, kuinka sänkysi on suorana?
@Paulster2:-sänky on täysin tasainen, joten lautan erittäin kiinteä tarttuvuus. Ilmeisesti se on ilmavälin asetus alla olevan Oscarin mukaan.
Ota huomioon ero "taso" ja "suora" välillä. Oletko asettanut sängylle suoran reunan varmistaaksesi, että se on tasainen koko matkan, kaikkiin suuntiin?
@Paulster2: Minä kirjoitin väärin. Tarkoitin suoraa ja tasaista, ei vääntynyttä jne. Tasainen lautta osoittaa sen. Alla oleva ilmarakoehdotus toimi.
üks vastaus:
0scar
2018-11-11 03:43:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulisi vähentää ilmavälivaihtoehtoa, jota kutsutaan lautan ilmaväliksi. ABS-tulostus vaatii optimaalisen tulostimen kotelon, tuuli ja vedos aiheuttavat lämpötilan muutoksia, jotka voivat johtaa kerrosten erottumiseen.

Kiitos ilmatietotiedoista. Yritän pian. Koteloiden kohdalla ymmärrykseni on, että ongelma pahenee, mitä korkeampi tulos on (kauemmas lämpöpatjasta). Tämä tulostusobjekti on vain testi, kun taas ABS-tulostuksessa tarvitsemani tuotteet ovat alle 8 mm korkeita, joten niiden pitäisi olla hienoja, mutta niillä on tällä hetkellä sama ongelma.
Ilmavälin pienentäminen näyttää ratkaisseen lautasta erottuvan kohteen välittömän ongelman. Paljon kiitoksia
tarkalleen ottaen koteloa ei tarvita * mutta se * auttaa *
Minulla oli sama ongelma ja tämä ratkaisi sen. Minun oli myös vähennettävä "Support Z -etäisyyttä" (etäisyys tukirakenteen ylä- / alaosasta tulosteeseen) tukien käpristymisen estämiseksi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...