Kysymys:
Ohjelmisto tuen lisäämiseen 3D-tulostettuihin pienoiskuviin STL-tiedostossa
Tobold
2018-05-10 13:08:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pääsovellukseni 3D-tulostimelleni (Zortrax M200 Plus) on 28 mm: n pienoiskuvien tekeminen roolipeleihin. Pohjimmiltaan ihmiset ja eläimet asteikolla 1:60, mikä tarkoittaa, että aseiden, kuten jalkojen tai aseiden, paksuus on vain muutama millimetri. Jos käytän Z-Suite-ohjelmiston automaattisesti luotuja tukia, tuet ovat paksumpia kuin malliosat, ja niitä ei voida poistaa.

Minulla oli vähän enemmän onnea luoda rakenteita Meshmixerillä, mutta en ole täysin tyytyväinen niihin. Joten etsin muita ohjelmia .STL-tiedostojen muokkaamiseen, jotta tuet voidaan lisätä automaattisesti, mieluiten mahdollisuudella muokata näitä tukirakenteita helposti jälkikäteen. Onko sinulla ideoita?

Huomaa, että Zortrax-tulostimet toimivat vain omien Z-Suite-ohjelmistojen kanssa, joten tuen lisäävän ohjelmiston on myös voitava viedä malli tuilla STL-tiedostoon, ei vain gcode-tiedostoon. .

Äänestän tämän kysymyksen sulkemiseksi aiheen ulkopuolella, koska tämä on räikeä ostoskysymys. Jokainen viipalointilaite voitaisiin luetella ja keskustella hänestä pro ja con, joten ... ei pino kysymys.
Viisi vastused:
Carl Witthoft
2018-05-10 20:32:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En usko, että löydät automatisoituja ohjelmistoja luomaan tukia "haluamalleni tavalla. Joten ...

Saattaa olla syytä tutkia Curan "Lisäominaisuudet" nähdäksesi, kuinka ohuiksi ja ohuiksi sijoitetuiksi voit asettaa sen tukiseinät. Tiedän, että tuen yläosan paksuuden pienentämiseksi on olemassa asetuksia, samoin kuin jonkinlainen "yläraon" asetus juuri sellaiselle ongelmalle, jota olet tekemisissä.

kysymyksen otsikko on harhaanjohtava (muokkaukseni odottaa jonossa), joka on: "Ohjelmisto tuotettujen tulostustukien viemiseksi .stl-tiedostoon"
@profesor79 Tämä otsikko on vieläkin harhaanjohtava syy vientien käyttöön, mutta minäkään en ole kotoisin englannista. "Kuinka / ohjelmisto tuen lisäämiseen STL-tiedostoon" kuvailisi tätä kysymystä paremmin IMHO: ta.
Kiitos kommentista, muokkain STL-vaatimusta sisään.
TECTEC3 Studios
2018-05-11 20:43:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos etsit erittäin tehokasta ohjelmistoa, jossa on manuaalinen tuki, suosittelen Simplify 3D: n hankkimista. Simplify 3D antaa sinun lisätä ja muokata manuaalisesti tukimateriaalia leikkurissa. Ainoa haittapuoli on, että se maksaa 150 USD, mutta se tekee mitä tarvitset.

@tobold Kyllä, 3D yksinkertaistaa tukien luomisen automaattisesti tai voit lisätä sen vain paikkoihin, joissa olet katsellut ulkonemia, myös määriteltävissä tarvittaessa niin pieniksi ja helposti poistettaviksi. Tämä ohjelmisto ei muokkaa STL-tiedostoa, vaan luo vain tuet, jotka tuottavat de Gcode -tulostimen tulostimellesi.
Chris Bloom
2019-01-03 10:08:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomaa, että olet jo kokeillut Meshmixeria, eikä siitä ole ollut apua, mutta halusin kutsua artikkelin ja siihen liittyvän videon, jonka löysin äskettäin auttoi minua ymmärtämään Meshmixerin tuen sukupolven ominaisuuksia hieman paremmin. Se ei ole taikuutta, mutta se on melko joustava ja voit muokata niitä. Lisäksi voit viedä ne joko erillisenä tiedostona (tuodaan esimerkiksi Slic3rin latausosan kautta) tai osana ensisijaisen objektin STL-tiedostoa (vaikka menetät mahdollisuuden asettaa erilaisia ​​tulostusasetuksia tuille). Suurin osa tulostimeni ajasta on myös omistettu 28 mm: n hahmoille, ja olen ollut vaihtelevaa menestystä niiden kanssa. On joitain malleja, joiden yksityiskohdat ovat liian hienot ja jotka vaativat liikaa tukea ollakseen sen arvoista puhdistamisen kannalta - minulla on häpeä ämpäri, joka on täynnä niitä. Tilasin juuri päivityksen tulostimelleni, jotta voisin tulostaa useilla filamenteilla, ja näen, onko liukoista tukimateriaalia hyödyllistä näille pienille yksityiskohdille. Tämän estämisen jälkeen olen huomannut, että jotkut tulosteet pärjäävät paremmin Meshmixerin tuilla, kun taas toiset pärjäävät paremmin yksinkertaistettujen3d-tukien kanssa, kun taas toiset pärjäävät silti paremmin slic3r-tuilla.

Yhteenveto mukautettujen Meshmixer-tukien artikkelista:

 1. Avaa mallisi Meshmixerissä
 2. ylhäältä valikko valitse Näytä - Näytä tulostimen sänky
 3. Valitse Muokkaa - Muunna ja siirrä malli tulostusalustan keskelle
  • Tämä vaihe on tärkeä, koska Meshmixer ei luo mitään tukea laitteen ulkopuolella tulosta alue
 4. Jos haluat tulostaa mallin eri mittakaavassa, skaalaa malli nyt uudelleen käyttämällä Muokkaa - Muuta. Mallin skaalaaminen on parempi nyt, koska myöhempi leikkauslaitteen myöhempi lisävaikutus vaikuttaisi myös syntyviin tukiin, mikä johtaisi joko liian ohuisiin ja heikkoihin tukiin tai liian paksuisiin ja vaikeasti irrotettaviin tukiin.
  • Muuta Scale X (Scale Y ja Scale Z) haluttuun arvoon (1 = 100%, 1,5 = 150% jne.)
 5. Valitse Analysis - Overhangs
  • Voit nyt säätää kulmareunaa ja nähdä suoran esikatselun mallin alueista, joita tulisi tukea
 6. Napsauta Luo tuki nähdäksesi esikatselun tukirakenteen osa
  • Aina kun teet muutoksia tukiasetuksiin, sinun on napsautettava Poista tuki ja Luo tuki päivittääksesi näkymän
 7. ol >

(Artikkelin video sisältää yksityiskohtaisempia tietoja vaiheessa 6 käytettävissä olevista asetuksista.)

 1. Tukien lisääminen ja poistaminen manuaalisesti
  • Voit luoda uuden tuen napsauttamalla hiiren vasemmalla painikkeella ja vetämällä ylitysosasta maahan tai olemassa olevasta tuesta maahan
  • Pidä Shift-näppäintä painettuna avain ohittaa tukijalan tai muun varoituksen risteykset ja pakottaa Meshmixer luomaan uusi tuki t (käytä viisaasti)
  • Voit myös napsauttaa olemassa olevaa tukea luodaksesi uuden tukijalan, joka menee rakennuslevyyn
  • CTRL + Poista olemassa oleva tuki napsauttamalla vasenta painiketta
 2. Kun olet tyytyväinen tukirakenteeseen, voit viedä mallin ja tukirakenteen yhdessä STL-muotoon napsauttamalla Valmis ja napsauttamalla Vie-painiketta vasemmassa valikossa
 3. Vaihtoehtoisesti voit valita Muunna kiinteäksi luodaksesi erillisen verkon tukirakenteesta. Tämän avulla voit asettaa eri asetukset Slic3r: ssä tuille ja itse mallille.
  1. Kun olet valinnut Muunna kiinteäksi, valitse Muokkaa - Erota kuoret
  2. Vie sekä malli että tuet yksittäisinä STL-tiedostoina tiedostot
  3. Slic3r: ssä lataa ensin STL mallilla.
  4. Kaksoisnapsauta mallia ja valitse Lataa osa ..., valitse tuettu STL-tiedosto
  5. Kun STL latautuu, voit korvata osan asetuksista napsauttamalla vihreää plus-kuvaketta.
Horitsu
2018-05-17 11:58:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli hyvä kokemus CURA: n tukirajapinnoista. Pienennä tukiliitännän paksuutta kuitenkin juuri niin, että sileä tukiliitännän yläosa voidaan tulostaa ja asettaa yläetäisyys siten, että itse malli voidaan tulostaa tasaiseksi ja voit poistaa liitännän tarpeeksi helposti. (Sain hyviä tuloksia paksuudella 2-4 kerrosta ja 1-2 kerroksen etäisyydellä. Tärkeää: todellinen hehkulangan paksuus tulisi asettaa CURA: ssa erittäin tarkasti, muuten se voi johtaa vaikeasti irrotettavaan rajapintaan tai epätasaiselle pohjalle mallista.

Parhaan tietoni mukaan Cura-ohjelmalla viedyt .STL-tiedostot eivät sisällä luomiasi tukirakenteita. Koska tulostimeni ei ota .gcode-koodia, tarvitsen .STL-tiedoston tuet.
Jeff F.
2018-05-17 15:58:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Materialize Magics (STL fixer) on se, mitä olen kuullut toimivan hyvin. Nyt yritetään saada pomo ostamaan istuin käytettäväksi malleissa, jotka tehdään Carbon DLS -tulostimella.

http://www.materialise.com/en/software/magics

(pidä minut ajan tasalla saaduista tiedoista. Olen tällä hetkellä sama vene ja vaihtoehtojen tutkiminen minimoiden kustannukset, mutta haluavat myös hyviä ohjelmistoja ja olen valmis maksamaan. on järkevää, tiedän)

Muokkaa - Netfabbilla on käytettävissä ilmainen ohjelmisto.

Vaikuttaa siltä, ​​että sitä käytetään metallilasersintraukseen, tietäen metallipainatuksen haasteet (suunta, tuki ja tarttuvuus), kun yrityksemme tulostaa titaania, alumiinia ja Inconelia, ihmettelen, kiinnostaako tämä työkalu muovista FDM-yhteisöä. Näyttää siltä, ​​että se pystyy tuottamaan mukavia tukia. Epäilen, että tämä on edullista harrastajalle, koska hintaa ei ole lueteltu.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...