Kysymys:
Wanhao-kopiokoneen i3-tulostuspenkki on vääntynyt
Hacky
2016-10-28 04:42:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten kuvasta näet, lämmitetty sängyntueni on liian matalalla oikealla puolella, edes koskettaen Y-akselin alustan päätylevyä.

The front of the printer, from where you can see the heated bed support leaning down on the right, even touching the Y-axis chassis.

Tämä pätee vain tulostimen etuosaan. Selkä on täysin suora. Tiedätkö miten tämä voi tapahtua ja mitä voidaan tehdä?

Onko se aina vääntynyt vai onko se tapahtunut vasta äskettäin? Kuinka vanha tulostin on? Mistä materiaalista lämmitetty sängyn tuki on valmistettu? Akryyli, MDF, alumiini, teräs?
Se ei ollut vääntynyt, kuten tiedän, ja se on tulossa yhä enemmän siihen pisteeseen, että se alkaa lyödä alustaa eteen. Tulostin on täsmälleen yhden vuoden vanha ja lämpöpenkkituki on valmistettu alumiinista.
Tarkistin juuri minun. Se on vain 2 viikkoa vanha ja sillä on sama ongelma. Se ei lyö, mutta se on taipunut näin.
Olen tavallaan korjannut sen lisäämällä toisen lineaarisen kuulalaakerin ja laakeripidikkeen y-akselille kohtaan, jossa tuki taipui alas. Tämä toimii ilman ruuveja, koska tuki painuu alas siinä vaiheessa.
üks vastaus:
Hacky
2016-12-23 20:20:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Okei, purettuani koko sängyn kiivaasti, huomasin, että sänky ja sängyn tuki ovat täysin suorat! Joten sängyn ja tuen vääntyminen on jotain. Myös Y-akselin tangot ovat täysin tasaisia.

Huomasin, että pöytäni ei ole tasainen! Tämä sai koko tulostimen käyristymään ja jopa taivuttamaan tulostuspaperin. laita pahvia etujalan alle ja presto! Niin tasainen kuin sen pitäisi olla!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...