Kysymys:
Suutin hyppää pois sängystä, kun käytetään Marlin Mesh Bed Levelingiä
Daykray
2017-06-18 05:22:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Marlin-laiteohjelmistoa RAMPS-kortin kanssa Anet A8 -tulostimessa.

Tulostimen sängyn koko on 220 x 220 mm, ja se ilmoitetaan tiedostossa configuration.h . Verkkotason tasoitusta käytettäessä suutin hyppää sängyn ensimmäiseen kulmaan täydellisesti sen jälkeen, kun x-min on asetettu arvoon 5,0, mutta seuraavat kaksi pistettä ovat sängyn päässä. Tässä ovat asetukseni:

  // Matkarajat kotiin asettamisen jälkeen (yksiköt ovat millimetreinä) #define X_MIN_POS 5.0 #define Y_MIN_POS 0.0 #define Z_MIN_POS 0 #define X_MAX_POS 220 #define Y_MAX_POS 220 #define Z_MAX_P 240  

Mikä voi olla ongelmani?

Lähettämilläsi asetuksilla ei ole paljon tekemistä sängyn tasaamisen kanssa. Ne ovat vain normaalin toiminnan liikerajat. Sinun tulee lähettää määritetyt mittapään siirtymät ja anturin sijainnit (esim. `LEFT_PROBE_BED_POSITION` tai` UBL_PROBE_PT_1_X`, kokoonpanostasi riippuen).
@TomvanderZanden Harmi, että OP ei vastannut kommenttiisi, vain sinä ymmärrät, että Q: ssä (ja A) on käytetty vääriä vakioita!
Kaksi vastused:
0scar
2018-09-09 18:27:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikään vastauksista ei koske kysymystäsi sen ratkaisemiseksi! Ainoa järkevä panos saadaan @TomvanderZanden: n kommentista.


Jotta anturi pysyisi sisällä sänky (kun otetaan huomioon anturin siirtymä ja keittokelkan koko), sinun on määritettävä, mihin anturi (plus vaunu) voi mennä (jotta anturi pysyy myös sängyssä, sinun on määritettävä myös anturi rajat). Ehdotetut vakiot ovat tärkeitä määritettäessä sängyn kokoa ja rakennemäärää, mutta niiden muuttaminen ei itse asiassa ratkaise ongelmaa. Ongelmasi on, että sinun on ratkaistava, missä anturi voi koskettaa määritetyllä äänenvoimakkuudella, ts. Anturin koetusalue.

Käytän ABL (Auto Bel Leveling) -asetusta Anet A8 -laitteessani käyttämällä vasemmalle etuasennettua anturia ( x = -26 mm ; y = -40 mm suuttimen keskeltä katsottuna). Jotta anturi olisi sängyn alueella juoksematta vaunun rajoille, sinun on laskettava (itse!), Mikä on automaattisen sängyn tasoitusalueen koko. Tämä johtuu siitä, että anturi on pois päältä suuttimesta. Jos anturi ulottuu koko sängyn yli, tarvitset ylimääräistä tilaa akselilla. Tämän selittämiseksi, jos anturi on vasemmalla etupuolella , kuten minun tapauksessani, X-vaunun oikealla puolella jäljellä olevan ylimääräisen tilan määrä määrittää kuinka pitkälle vaunu voi mennä ja rajoittaa siten oikeaa anturin asentoa. Jos vaunussa ei ole ylimääräistä tilaa (turvallisin oletus), sinun on vain lisättävä anturin siirtymä sängyn maksimikokoon (mihin suutin voi päästä). Esim. koettimen X siirtymä on -26 mm . Sondin enimmäisetäisyys on siten -26 mm + 220 mm = 194 mm .

Tämä tarkoittaa, että sinun on asetettava seuraavat vakiot (ABL: n käyttöönottoon käytettävien asetusten joukossa; anturi ja tasoitustyyppi ...) Marlin-laiteohjelmiston asennuksen kokoonpanossa. h:

  #define X_PROBE_OFFSET_FROM_EXTRUDER -26 // X-offset: -vasen + suuttimen oikea] #define Y_PROBE_OFFSET_FROM_EXTRUDER -40 // Y-siirtymä: -front + [suuttimen takana] // Aseta rajat koetukselle (mihin koetin pääsee). # define LEFT_PROBE_BED_POSITION (0 + 10) // 10 # define RIGHT_PROBE_BED_POSITION (220-26-10) // 184 # define BACK_PROBE_BED_POSITION (220-40-10) // 170 # define FRONT_PROBE + 10) // 10  

Lisäksi mainitsemiesi asetusten on oltava:

  // Tulostusalustan koko # määrittelee X_BED_SIZE 220 # määritä Y_BED_SIZE 220 // Liikkumisrajat (mm) kotiutumisen jälkeen, vastaavat loppupysäytysasemia. # define X_MIN_POS -33 // Etäisyys pääkytkimestä X = 0 lähtöpaikkaan # määritä Y_MIN_POS -10 // Etäisyys pääkytkimestä Y = 0 alkuperä # määritä Z_MIN_POS 0 # määritä X_MAX_POS X_BED_SIZE # määritä Y_MAX_POS Y_BED_SIZE # määrittele Z_MAX_POS 240  

-33 ja -10 määritä kuinka paljon suuttimen on kuljettava päätepysäytysasennosta tulostuspaikkaan! Tätä ei tarvitse muuttaa, kun käytetään ABL: ää anturin kanssa (ellet käytä toista tulostuspään vaunua, jossa on erilainen suuttimen keskikohta). Miksi nämä arvot ovat -33 ja -10 (tai lähellä tätä olevia arvoja; esim. Tulostimelleni ne ovat -36 ja - 8 ) selitetään tässä vastauksessa.

Kemal SENYILMAZ
2018-03-01 14:55:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ongelma on koodissa. Käytä näitä:

  // tulostusalustan koko # define X_BED_SIZE 220 # define Y_BED_SIZE 220 // Matkarajat (mm) kotiin asettamisen jälkeen, vastaa lopetusasemia. # define X_MIN_POS 5 # define Y_MIN_POS 0 # define Z_MIN_POS 0 # define X_MAX_POS X_BED_SIZE # define Y_MAX_POS Y_BED_SIZE # define Z_MAX_POS 240  

Ongelmasi on kunnossa.

Sinun on selitettävä, miksi nämä muutokset ovat päteviä - varsinkin jos joku muu tarkastelee vastausta tulevaisuudessa vastaavalla kysymyksellä.
Oikeastaan ​​nämä ovat väärät vakiot, joita on muutettava tälle erityiselle ongelmalle, ne määrittelevät vain suuttimen siirtymän päätepisteistä lähtö- ja sängyn maksimiasentoihin, tällä ei ole mitään tekemistä anturin raja-alueiden kanssa. Ongelma on todellakin koodissa, mutta ei koodissa, johon vastauksessa vastait!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...