Kysymys:
osat Prusa i3: n automaattiseen tasoon
zkent
2016-03-01 23:23:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seuraan tätä videosarjaa lisätäksesi automaattisen vaaitus Prusa i3: een. https://youtu.be/awsI9bMndJA

Mitä minun on tiedettävä, mitä johdotuksia tarvitsen liittääksesi päätepysäyttimen RAMP-korttiin? Ostin tämän tulostimen sarjana ja kaikki osat olivat mukana, joten opettelen hitaasti.

Kytkin http://www.amazon.com/gp/product/B00HPLBAYW?psc=1&redirect= true&ref_ = ox_sc_act_title_3&smid = AZHZ102UTKBMA

Kiitos!

üks vastaus:
Tom van der Zanden
2016-03-02 03:47:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset vain joitain johtoja, ei mitään erityistä niistä. Voit käyttää mitä tahansa tarpeeksi joustavaa johtoa. Päätepysähdykseen tarvitaan 2 johtoa, servolle (jos sinun on jatkettava kaapelia) 3. Päässä olevat liittimet tunnetaan dupont-liittiminä.

Kiitos. Olen uusi 3D-tulostuksessa ja elektroniikassa yleensä, mutta olen aina ollut kiinnostunut. Kävin Amazonissa ja ostin liittimiä, puristinta, johtoa (eri värejä), juotinta jne. Nyt olen pysäyttämätön!
Kerro meille, miten se toimii - muut (myös minä) ovat kiinnostuneita ehkä tekemään samoin.
@TextGeek Ostin tavaraa ja minusta tuli liittimiä tekevä tyhmä. Päätin tehdä monia jatkojohtoja, kun siirrän asioita ympäri. Sitten aloin juottaa ne ja käyttää kutisteputkia sen sijaan. : D


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...