Kysymys:
Mitä etuja / haittoja on synchromesh-kaapeleiden käyttämisestä hihnojen sijaan?
Ryan Carlyle
2016-03-09 01:51:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut kolmiulotteiset tulostimet käyttävät synkronikaapeleita hihnojen sijaan. Esimerkiksi Deezmaker Bukito ( http://bukito3d.com/) ja useita RepRap-konversioita.

http://christophergranz.com/?p=449 Kuva osoitteesta http://christophergranz.com/?p=449

Ovatko ne huomattavasti parempia kuin GT2-vyöt? Mitkä ovat haasteet?

https://groups.google.com/forum/#!topic/deltabot/9BFg8H5eq3o
Joo, näin sen, vain utelias, jos joku täällä olisi eri mieltä. Terencen vastaus on paskiainen. (Metrinen laiteohjelmisto? Joo oikein. Gcode-koordinaatit ovat liukuluku, joten ei ole merkitystä, ovatko askelmat / mm kokonaislukuja vai ei.)
Huomasin, että kysymykselläsi ei ole ollut paljon toimintaa viime aikoina. Etsitkö edelleen vastausta tähän kysymykseen? Kuinka voimme pystyä poistamaan joitain aukkoja?
Todellakin täytyy saada Whosa Whatsis tai joku Deezmakerilta vastaamaan. Tai voisin vain vastata siihen itse.
üks vastaus:
Kevin Morse
2016-03-09 15:01:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarkastellessani sekä GT2-hihnan että Synchromeshin teknisiä tietoja, suosittelen kovasti, että suosittelen Synchromesh-hihnaa.

Ensimmäinen asia, joka tarttuu, on sekä virheitä että kumulatiivisia virheitä. Synchromeshin tekniset tiedot. 3D-tulostimen kaltaiselle laitteelle en pidä ajatuksesta, että akselini voivat kerätä jopa ± 0,16 tuuman virheen yli 100 sävelkorkeudella (sävelkorkeus on välillä 0,12 tuumaa - 0,25 tuumaa, joten se on 12-25 sisään.).

Vertaa tätä vyöhön, jossa ainoa tapa, jolla sinulla on kumulatiivinen virhe, on, jos ohitat hampaan ja mielestäni voittaja on GT2.

Tarkastelemalla ei-kumulatiivista äänenkorkeutta virhe molemmat tuotteet ovat vertailukelpoisia, mutta taas vyö voittaa. Synchromeshin tarkkuus on ± 0,002 tuumaa verrattuna ± 0,0003 (1) tuumaan 2 mm: n GT2-hihnalle ja ± 0,0012 (1) tuumaa 3 mm: n GT2-hihnalle.

Huomaa: En voi olla varma virheiden tarkoista arvoista, koska GT2: lle ei ole numeroita - vain typerä kaavio. Minulla on myös vaikea uskoa, että virhe ei ole Synchromeshin ja GT2-hihnan kokonaispituuden funktio, mutta en ole valmistaja. Koska molemmat tuotteet on kuitenkin saman yrityksen valmistamia, en ole niin huolissani siitä, että he yrittävät myydä yhtä tuotetta toisesta.

Lopuksi, en näe mitään syytä valita Synchromesh vyön yli, jos fyysinen asettelu on yhteensopiva molempien kanssa. Kuten Synchromeshin markkinointimateriaalissa todettiin, se voidaan reitittää 3 akselia pitkin, kun taas hihna toimii parhaiten yhtä akselia pitkin. Synchromesh näyttää olevan tuote, joka on suunniteltu hyvin erityiseen sovellukseen ...

Lähteet

http: // www .sdp-si.com / PDFS / Technical-Section-Timing.pdf

http://www.sdp-si.com/PDFS/Synchromesh-Cable-and- Attachment-Inch.pdf

Olen kuullut synkromeshia käyttäviltä ihmisiltä, ​​että kumulatiivinen sävelvirhe ei todellakaan aiheuta ongelmia. Heidän mukaansa sävelkorkeus on tasainen ja paljon tiukempi kuin tekniset tiedot, joten se ei aiheuta ongelmia normaalissa tulostusasteikossa.
@RyanCarlyle, Epäilen, että tuote voi toimia paremmin kuin tekniset tiedot, mutta komponenttien valitseminen "voi toimia paremmin" perusteella ei vaikuta viisaalta päätökseltä, ellei ole muita motivaattoreita. Kysyit "ovatko ne huomattavasti parempia kuin GT2-hihnat?" Vastasin "ei teknisten tietojen mukaan".
Se on hieno vastaus, huomautan vain, että sen loppua käyttävät ihmiset ajattelevat sen olevan parempi kuin GT2, ja olisi mukavaa puhua miksi se on.
@RyanCarlyle Se on mahdollisesti psykologinen asia ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...