Kysymys:
Tarkkailija ja protokollassa
markshancock
2017-09-07 07:23:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kiinnostava yhdistää RepRap-tulostimen ideaMakeriin käyttäen samaa Wi-Fi-protokollaa kuin Raise3D-tulostimissa.

Raise3D Wi-Fi protocol

Olen varma, että voisin jäljitellä sitä Vadelma Pi: llä, jos tiesin protokollan muodon (epäilen sen olevan melko yksinkertainen).

  1. Onko protokolla dokumentoitu missään? li> Onko protokollalle jotain avointa lähdekoodia?
  2. Onko joku, jolla on Raise3D-tulostin, tarkastellut käyttämiään paketteja? Epäilen, että protokolla on vain G-koodi kääreessä.
3) ei sovellu pinonvaihtoon.
Miksi 3) ei voida hyväksyä? mitä sääntöä se rikkoo? Siinä ei ole mitään laitonta?
Se ei ole kysymys. Se on pyyntö. (Koko) kysymyksesi lukee ikään kuin yrität aloittaa * keskustelun Raise3D-protokollan käänteisestä suunnittelusta. Tämä ei ole keskustelupalsta, eikä Q & A-muoto (yhdellä kysymyksellä ja vastauksilla) ole oikea paikka edestakaiselle keskustelulle, joka väistämättä olisi tarpeen tämän käänteisen suunnittelun kannalta. Luulen, että vastaus kysymykseesi on viime kädessä "ei, se on oma protokolla ja kukaan ei tiedä miten se toimii", enkä usko, että voimme / pitäisi mennä pidemmälle kuin tällä sivustolla.
@TomvanderZanden Muutin kysymystä poistamaan käänteisen suunnittelupyynnön
Jos tämä liittyy 3D-tulostukseen, sen pitäisi pysyä täällä. Miksi ideoiden tekijä? miksi et käytä jotain Octopia? Onko se vain käytön helppous?
Hieman ironisesti, * beetassa on * [Reverse Engineering SE] (https://reverseengineering.stackexchange.com). Voisi olla syytä kysyä muokattu kysymyksesi siellä. Pidän pikemminkin tästä kysymyksestä, ja siihen voisin saada hampaani. Oletko edistynyt kysymisen jälkeen?
@Greenoline. Tämä ei ole vielä päässyt työluettelooni. Tulostimen käyttäminen erillisenä SD-kortilla näyttää toimivan hyvin. Robotiikkakausi on toistaiseksi ohi, joten tulostin on joka tapauksessa melko tyhjäkäynnillä. Minulla on myös paljon muita projekteja tämän edessä.
Mitä hyötyä on tämän asennuksen käytöstä Octopin sijaan?
Äänestän tämän kysymyksen sulkemisesta aiheen ulkopuoliseksi, koska se on luettelokysymys kolmesta asiaan liittyvästä, mutta ei hyvin määritellystä kysymyksestä.
@Trish Mielestäni yleinen kysymys on selkeä aiheesta, voitko antaa suosituksia sen parantamiseksi.
@markshancock Kysymys on aiheesta, mutta se on 3 kysymystä. Missä on dokumentaatio (aiheesta, pinottava). Onko sitä käyttöjärjestelmässä (aiheessa, mutta ei pinottavissa, koska se on luettelokysymys). Mitkä ovat Raise3D-protokollan paketit? (aiheesta, pinottava, luultavasti myös Reverseengineering.SE?).
@Trish Pääkysymys on "Mikä on protokolla". Luettelossa mainitut kolme kysymystä ovat vain vaihtoehtoisia polkuja kysymykseen vastaamiseksi.
üks vastaus:
markshancock
2018-12-13 05:30:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OK, olen löytänyt tämän palapelin ensimmäisen osan. "Raise3D-tulostimet kuuntelevat TCP-portissa 31625 ideaMakerin kauko-ohjausta."Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...