Kysymys:
M3D-mikrotulostin lopettaa suulakepuristuksen, mutta ei ole tukossa
Aaron Cofield
2016-09-18 00:17:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on M3D Micro 3D -tulostin, joka tulosti hienosti pari viikkoa ja sitten vaivasi ongelmien jälkeenpäin. Olen tehnyt foorumin korjaukset saadaksesi suuttimen kunnollisen lämmityksen ja jäähdytyksen (olen lisännyt alumiinifoliota suuttimen ympärille varmistaaksesi, että hotend sopii tiukasti suutinta vasten, ja olen lisännyt ulkoisen tuulettimen, joka toimii ulkoisesti , kompensoimaan lämmön ryömimistä).

Tämä toimii hyvin lyhyillä tulosteilla ja se päättyy yleensä onnistuneesti. Kun tulostan pidempään, se pysähtyy aina puoliväliin ja yleensä samaan tarkkaan pisteeseen.

Yritin tulostaa 200 ° C: ssa mustalla PLA: lla ja sitten taas 215 ° C: lla samalla filamentilla ja se pysähtyy samaan tarkkaan pisteeseen. Kokeilin myös M3D-merkkistä valkoista filamenttia. Käytän CURA-leikkuria Octoprint GCODE -lähettimen ja M3D Fion kanssa.

Tiedän, että se ei ole tukossa, koska jos lopetan tuloksen ja painan ekstruudin antamatta sen jäähtyä, se puristuu hienosti.

Miksi tulostimesi lopettaa tulostamisen?

tapahtuuko tätä eri mallien tai saman mallin kanssa joka kerta? Pystytkö käyttämään vaihtoehtoista tapaa esittää g-koodi tulostimelle, kuten SD-kortti tai suora USB-kaapeli viipalointijärjestelmäohjelmasta? Jos Octoprint-ohjelmalla on yhteysongelma, yllä olevat vaiheet auttavat eristämään sen.
Aloin yrittää repetier-isäntä lähettää gCode yli, mutta en voi saada sitä toimimaan järjestelmässäni se käynnistyy ja kaatuu välittömästi. Jotta voin käyttää mitään muuta, minun on päivitettävä tulostimen laiteohjelmisto avoimen lähdekoodin versioon. Voitteko suositella hyvää gCode-lähettäjää Linux-koneille?
Se ei ole nimenomaan gcode-lähettäjä, mutta olisin yllättynyt, jos se sulkisi pois tällaiset ominaisuudet, kokeile Craftware-ohjelmistoa. Pika vierailu heidän kotisivulle osoittaa, että ohjelmalle on Linux-asennusohjelma. Se on tällä hetkellä beetavaiheessa verkkosivuston https://craftunique.com/craftware mukaan, mutta se on saanut hyviä arvosteluja eri 3D-tulostimien sijainneista.
Minulla on huono puristamoottori, jonka ekstruuderi käynnistyy ja pysähtyy. Otin sen irti ja tunsin moottorin liukastuvan, kun käskin sen ladata hehkulangan. Luulin, että se oli myös lämmitysongelma, kunnes laitoin micro + -sarjan päälle ja sillä oli edelleen sama ongelma.
@BigggBen Olen yrittänyt vaihtaa ekstruuderin moottorin koneelleni, mutta sama asia on edelleen esillä. Onko micro + -sarja parantanut suorituskykyä?
Kaksi vastused:
Golightly
2016-12-05 03:27:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma kuinka samankaltaiset järjestelmät ovat, mutta käytän Stratasys uPrint SE Plus -sovellusta ja olen törmännyt samanlaiseen ongelmaan.

Päässä on kaksi telaa, jotka vetävät hehkulangan suulakepuristimen suuttimeen, ja yhdessä tapauksessa ne näyttivät olevan kuumentuneet, sulattaneet hehkulangan tarpeeksi muodostamaan kaksi "syvennystä" kummallekin puolelle filamentti, mikä tekee siitä niin, että teloilla ei ole ostoa itse filamentista. Tukoksia, materiaalinsyöttövirheitä ei koskaan ollut, mutta tulostus epäonnistui silti. Haavoittui, että pään oli vaihdettava kokonaan.

Jälleen, et ole varma kuinka samanlainen suulakepuristusmekaniikka on M3D: ssä, mutta suosittele tarkistamaan komponentit, jotka todella edistävät hehkulangaa, ja itse hehkulanka.

fred_dot_u
2016-09-18 23:39:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän ehdotuksen sijoittaminen vastaukseksi, koska kaikki tiedot näyttävät viittaavan viipalointijärjestelmään ja / tai käyttöjärjestelmään. Harkitse vaihtoehtojen käyttämistä mallin viipaloimiseksi ja lähettämiseksi, kuten aiemmin mainittu Craftware tai muut ilmaiset viipaleet, kuten Slic3r - molemmilla on Linux-versiot. Jos, kuten ehdotat, laiteohjelmisto on niin sidottu, että se ei suorita vaihtoehtoisia versioita vilkuttamatta uudelleen, se olisi seuraava askel. Vapauta itsesi nykyisen epäillyn ohjelmiston rajoituksista.

Jos pystyt käyttämään muita viipaleita ja huomaat, että ongelma ei poistu, laiteohjelmiston uudelleen vilkuminen on todennäköisesti ainoa ratkaisu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...