Kysymys:
Kuinka saada liikkuvat osat tarttumaan yhteen?
Alias311
2018-08-06 22:37:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen uusi 3D-tulostusmaailmassa ja olisin kiitollinen, jos joku voisi antaa minulle neuvoja liikkuvien osien 3D-tulostamiseen ilman, että ne tarttuvat yhteen. Tulostin äskettäin 3D: llä Thingiversen saalistajan pihdit, ja se tuli erittäin mukava lukuun ottamatta sitä, että osat tarttuivat toisiinsa enkä voinut liikuttaa yhtään palasta. Minun oli käytettävä Exacto-veistä osien löysäämiseen ja näin tehdessäni saalistajapihdit rikkoutuivat ja olin hyvin surullinen.

Tulostin ja käyttämäni asetukset ovat:

 • PowerSpec WanHao Duplicator I3 PLUS 3D -tulostin
 • Ultimaker Cura 3.4.1

 • Musta PLA-muovi 1,75 mm

 • 0,4 ​​mm suutin
 • 60 ° C sängyn lämpötila
 • 200 ° C ekstruuderin lämpötila

 • 20 täyttöä (yleensä-joskus enemmän)

 • Kerroksen korkeus 0,15

  PÄIVITYS: Tulostin PIP: n esineistä ja se toimi täydellisesti. Kaikki osat liikkuvat.

Hei Alias311, tervetuloa 3D-tulostukseen.SE! Mitä tarkoitat, tunnetaan nimellä PIP (Print-In-Place).
Hei! Ahhh, en tiennyt tätä. Tiedät, että olen yrittänyt tulostaa asioita, jotka liikkuvat, mutta melkein aina eivät tule niin hyviksi. Luulin jonkin aikaa, että se johtui siitä, että käytän PLA: ta. @0scar
saatat myös haluta linkittää mihin malliin viitat.
@Trish hei anteeksi, tämä on linkki tekemääni malliin. https://www.thingiverse.com/thing:2917515
Onneksi se toimii! Saattaa hyvinkin olla, että tulostamallasi PIP-mallilla on suuremmat toleranssit. Äänestäkää vastauksen hyväksymiseksi (käyttämällä kysymyksen vieressä olevaa vihreää rastipainiketta), joten kysymystä ei toisteta kerralla ja se voidaan poistaa vastaamattomien kysymysten luettelosta. Voit jopa lisätä oman ratkaisun ja hyväksyä sen 48 tunnin kuluttua! Kiitos!
üks vastaus:
0scar
2018-08-06 23:39:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos osat tarttuvat yhteen tulostuksen jälkeen, paikannus tai suulakepuristus ei toimi optimaalisesti.

Tämä voi liittyä useisiin ongelmiin:

 • Pään sijoittaminen ei ole oikea; tämä voi liittyä väärään hihnan kireyteen, vääriin askeleisiin millimetriä kohden, venytettyihin hihnoihin. tämä voi liittyä ylisuulakepuristamiseen (väärät vaiheet ekstruuderille millimetriä kohden, väärä kerroin viipaleessa, hehkulanka liian kuuma) tai ensimmäisen kerroksen korkeus on väärä (liian matala, joten viivat leviävät ja sitkeät toisiaan). Ekstruuderin kalibrointi on selitetty tarkemmin tässä vastauksessa.

Erittäin hyvä alku tarkistaa sietokykyongelmasi on tulostaa tämä sietokoe. Pohjimmiltaan nämä ovat pirun muotoisia esineitä hieman suuremmassa ulkomuodossa. Leikkaa tämä STL-tiedosto suosikkileikkuriisi saadaksesi G-koodin tulostimellesi. Kun tulos on valmis, käännät ruuvimeisselillä paholaisen muotoiset esineet suuresta pieneen toleranssiin, viimeinen, joka ei pyöri, on tulostimesi suurin toleranssi. Joten kun painat paikoilleen saranoita, sinun on käytettävä suurempia toleranssiarvoja kuin se, joka ei kääntynyt.

Kuinka tämä voidaan ratkaista? Täytyykö minun vaihtaa ekstruuderi? Koska olen yrittänyt tasoittaa sängyn niin hyvin kuin pystyn. Olen tilannut uusia suuttimia ja pelkäsin, että tämä saattaa tukkeutua.
@Alias311 Tukkeutunut suutin johtaa alipuristamiseen, joten se ei todennäköisesti ole ongelma. Lisää kysymykseen kuva painatuksesta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...